Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אלון, אני לא אתפלא.

אגב, בסרטון בטיחות חורף שראיתי כשעוד הייתי חייל הראו אוטובוסים דו קומתיים וכפולים עושים דריפטים. זה הדבר הכי מגניב שראיתי מימי D:

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

תודה לכל המפרגנים, וגם לרוני אחד שמפרגן בדרך שלו ..

רוני, תיקון לתיקון שלך - המדידה היא כן מגשר לגשר. רק מכוניות שעושות הקפות מלאות ברצף נמדדות בקו הזינוק/סיום כנקודה אחת. עבור כל מי שעולה להקפה בודדת בכל פעם, אלו הן נקודות המדידה (לא ניתן להשלים הקפה מבלי לעבור דרך השערים, אם היית קורא את הכתבה שלי היית יודע :wink:), כך שהזמן הראלי שלי הוא כן 9 דקות. אגב, גם ג'רמי קלארקסון מדד בצורה הזו את ה- 10 דקות שלו בטופגיר.

בקשר לשאלות שנשאלו,

- מדי פעם מגיע אוטובוס עם תיירים ועולה על המסלול. הוא כמובן נוסע במהירות מאד איטית, ועדיין אני מתאר לעצמי איזו בחילה מקבלים הנוסעים שיושבים גבוה באוטובוס המתנדנד מצד לצד בשיקיינים.

- אכן ה-SLK הושכרה מחברת SIXT. אם מישהו מתכוון לשכור אותה בקרוב, אני מאד ממליץ לו לבדוק טוב טוב את הצמיגים והבלמים. אני החזרתי את הרכב עם דוושת בלם ברצפה (רפידות גמורות) וצמיגים מותכים למחצה.

- המכונית הכסופה שפיניתי לה מקום היתה מרצדס C, בגירסת ה DTM (עם כל הניפוחים והאביזרים האירודינמיים). לצערי לא ראיתי אותה לאחר מכן בחניון...

- את המצלמה מחביאים בעזרת האמצעים הבאים : סקוצ' עם דבק, זוג אזיקונים, וזוג תחתוני בוקסר שחורים. מקבעים את המצלמה למדף האחורי ממש בצמוד לקשת ההתהפכות הימנית עם הסקוצ', ומהדקים אותה לקשת עצמה עם האזיקונים. את התחתונים זורקים על המצלמה. ליתר בטחון מעבירים את הרשת שמונעת את מערבולות הרוח לחלק האחורי של קשתות ההתהפכות (במקור היא באה בצד הקידמי). כמובן שנוסעים עם הגג סגור (זה גם יותר בטוח במקרה ש...).

- עלות ההשכרה של ה-SLK יצאה כ-80 יורו ליום, ללא הגבלת ק"מ.

- לא, אסור בשום אופן לצלם ו/או למדוד זמן. אז כמובן שצילמתי ומדדתי ...

מה שבטוח, בפעם הבאה אני אלך על קאיימן או 911.

דני G.

פורסם
סליחה על חוסר הידע , אבל מה זה גירסת הDTM ? לא שמעתי עליה , אם תוכל להרחיב אשמח מאוד לדעת

בתודה מראש יהודה

זה לא ליגת מירוצים שלהם שם בגרמניה?

דויטשא טורינג משהו - וואללה, יצה בדיוק DTM :lol:

גנאדי

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

זאת מעין גרסאת מרוצים שמרצדס מוציאה לכמה מהדגמים שלה.

בפעם הבאה שאני בגרמניה> SLK350 לשבוע!

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

DTM היא אליפות גרמניה למכוניות סאלון

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...