Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HU שמתאימה לשלט הגה (קליאו ספורט)

Casper
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אני רוצה לברר על רדיו דיסק שהשלט המקורי שיש ברכב שלי יתאים.

הרכב הוא רנו קליאו ספורט MK1.

לפי פורום בחו"ל יש דגמים של alpine שמתאימים אבל לא ברור לי איזה דגם והאם הם נמכרים בארץ.

ידועה לי האופציה של מתאם אבל אין לי מושג אם יש כאלו דברים בארץ.

מי מכיר?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן יש כאלו מכשירים של אלפיין בארץ,כגון 9855(הכי טוב שתסתכל באתר של אלפין שם רשום ליד כל מכשיר אם יש לו את האופצייה לשליטה על המערכת מהשלט המקורי של האוטו).

קיימים גם מתאמים כאלו בארץ תיצור קשר עם היבואן אפריל טק ליין והם ישמחו לעזור לך(המחיר לא זול ביכלל).

אני מצרף לך קובץ מהחוברת של אלפיין ושם כבר תסתכל בעצמך איזה מתאם ואיזה כבל מתאים לאוטו שלך(העמודה השמאלית זה הדגם של המתאם והעמודה הימנית זה הכבל של המתאם):

30-11-2006 18-14-38_0002_resize.jpg

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה יכול לקנות מתאם עבור השליטה מההגה לכמעט כל מערכת.

תכנס לאתר הזה:

http://www.connects2.com/

זה נקרא stalk adapter.

חבר שלי הזמין מהם את המתאם בקליאו דור שני שלו ל-HU של pioneer.

העניין הוא שאתה מאבד את התצוגה.

ניר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

התצוגה לא מעניינת אותי.

אני כמעט בטוח שיש מערכות שמתחברות בלי מתאם לשליטה של הקליאו מההגה. בלי מתאמים ובלי כלום. נושא המתאמים מוכר לי והם יקרים. השליטה מההגה לא שווה לי כמה מאות שקלים.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אלפיין לא מייצרים HU מיוחד לפיג'ו ואחד מיוחד ורנו...

ואז צריך רק כבל.

ל HU יש יציאה לשלט ואז צריך מתאם מהיציאה לשלט לרכב הספציפי.

מי שמייצר מתאם מיוחד לכל רכב דורש כמה מאות שקלים בשביל זה.

אייל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מניח שאם תקח HU של אותה חברה שיש לך עכשיו אז לא תצטרך מתאם.

אתה צריך או לעשות חיפוש קטן באינטרנט כדי לגלות מה יש לך או להוציא ולראות מה כתוב מאחורה.

בקליאו יש אלפיין ויש פיליפס ואולי עוד אפשרויות.

בכל מקרה לחבר שלי זה עלה 250 ש"ח עם משלוח והכל.

לדעתי השליטה מההגה שווה כל שקל.

ניר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

250 לשליטה מהגה זה זיל וזול!

זה עובד רק אם מתאמים, והמתאם עולה סביב ה 90 דולר בחו"ל.

לא מכיר מחירים כמו 250 שקל. זה באת זול.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...