Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[עזרה] Ural concert cdd

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רק רוצה לשאול את כול אלו שניסו לשנות את דעתו , אם במקום אורל הוא היה אומר אקליפס האם גם אז היו את אותן טענות?

הרי גם לאקליפס אין מישהו שיתקן אותו בארץ ? אבל לפי החישובים שלי במחיר של 2700 ש"ח אין משהו שמתקרב אליו , אזי תוותרו על מכשיר טוב רק בגלל שאולי הוא יתקלקל?

בברכה יהודה

בברכה יהודה

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האמת אני די לוקח בחשבון מה שאתם אומרים

והכל נכון... אבל אני עדיין רוצה לנסות את המכשיר... בבוא היום אם לא יספק אותי אני אחליף...

המכשיר נמכר ב500$ ביבוא מרוכז שהיה לארה"ב וATAPI BOX (איפה ששמים דיסק קשיח) עולה עוד 70$ המחיר ממש טוב...

DROZD אשמח אם תעדכן כשיהיה לך מידע

אני די עם יהודה בדעה שלי.. יכול להיות שאני טועה.. אבל עד שאני לא אנסה אני לא יודע..

לחבר שלי באוטו יש מכשיר עם איפוד וזה לא הדבר הכי נוח וטוב.. האיפוד די איטי, וכל שאר הנגנים מאוד מייקרים את העניין

ולאלה שאומרים שזה זבל.. יכול להיות.. אבל לפי נתונים והדגמות שראיתי זה לא נראה ככה, מה גם שהמכשיר זכה באיזו תחרות עולמית כהמכשיר הטוב ביותר, ובכללי הוא די עורר רעש בעולם בארצות המזרח וגם באזור אמריקה...

אני אכן לוקח סיכון מסויים אבל אני שלם בהחלטה שלי לקחת את הסיכון הזה ואני די סגור על המכשיר הזה..

אז מי שיכול לעזור לי במידע לגבי קנייה אני אודה לו מאוד...

יש גם סיכוי שאני לא אצליח להשיג את המכשיר.. ואז אני יקנה איזה אלפין ואיפוד, אבל כרגע אני לא בעניין.. עם אלפין ואיפוד יש לי כבר נסיון.. לי בא ללכת על משהו אחר..

פורסם

לדעתי תשלח מייל לייצרן, ותציג לו את הבעיה שלך (הגאוגרפית:)), ותשאל איך הוא בעצמו יכול לעזור/לכוון אותך לסוכנים הכי קרובים למזרח התיכון.

בברכה.

בוריס.

פורסם
סלבה המחיר הוא 500 דולר למכשיר הזה.
גל זה מיכאל ולא סלבה.

למרות שאני בספק אם זה יעבוד זה רעיון לא רע... אני אנסה את העניין..

מקווה שהרוסים לפחות יודעים אנגלית :)

תגיד אתה לא מתבייש לכתוב את זה? מה אתה חושב שהרוסים דפוקים לגמרי? אני עדיין לא ראיתי שבארץ מישהו ייצר או מייצר מכשיר ברמה כזו או שבעתיד הקרוב יהיה כזה מכשיר תוצרת כחול-לבן.
זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

חס וחלילה! חח..

אני לא מזלזל ברוסים.. כמה מהחברים הכי טובים שלי הם רוסים..

הבעיה היא שמשום מה למכשיר הזה אין אתר באנגלית או כל דבר אחר באנגלית.. פורום, לא יודע...

אני לא מבין למה המפתחים לא מפרסמים קצת גם באנגלית...

פורסם

אם אני לא טועה

ואני אפילו כמעט בטוח יש למישהו מהפורום מכשיר כזה.

אני ממש לא זוכר למי.

במפגש מרכז שהתרחש בר"ג לא האחרון אלא אחד לפניו אני בטוח שראיתי אחד כזה.

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

אתה סתם מכניס את עצמך להרפתקאות מיותרות

לך תידע עד כמה המכשיר אמין וכמה חרא תאכל איתו

570 דולר זה תקציב גבוה מאוד

במקומך הייתי קונה אלפין 9861

תצרוב על די וי די ויכנסו לך 7 דיסקים מקוריים במדיה אחת

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם

כן אמרו לי בסקאלה פורום שיש כאן מישו עם המכשיר

ונכון מהמפגש הקודם ברמת גן שהיה נראלי ב16.9

ואני אוהב הרפתקאות :) חח

כן כבר חשבתי על הרעיון של audio dvd אבל זאת אלטרניטיבה מבחינתי כי אין כמו דיסק קשיח... עדיין יש לי בערך 100 אלבומים וזה די גדל עם הזמן... וDVD זאת טיפה בעיה מבחינתי כי זה יוצא עסק יקר.. אין לי צורב כזה המדיות לא זולות והמכשירים המנגנים את זה די יקרים אם כבר אז אני יותר בכיוון של 9855 ואיפוד אבל שוב זה הכל אם אני לא יצליח להשיג אורל..

ושוב.. אני מוכן לקחת את הסיכון.. ברגע שלא יתאים לי אני מחליף..

פורסם

יוסי זה לא עסק יקר בכלל

צורב די וי די הכי טוב שקיים כרגע- פיוניר 111 עולה 250ש"ח

המדיות הכי טובות ואיכותיות בעולם -טאיו יודן עולים בערך 170ש"ח לחבילה של 50

אם האלפין 9861 יקר לך(הוא עדיין יותר זול מהמכשיר הרוסי) יש מכשירי די וי די יותר זולים

פורסם

אבל בוא נגיד ככה

ipod vs dvd vs hard drive

לדעתי דיסק קשיח הכי טוב, אחר כך איפוד, ואז דיוידי

לא כך?!?!

האמת היא שהסיכוי להשיג את המכשיר הרוסי נמוך מאוד כרגע כי פשוט אין איך...

יש הרבה יותר סיכוי שאני בסוף יסיים עם אלפין ואיפוד אבל אני בכל זאת רוצה לנסות.. אולי יתמזל מזלי באיזו עזרה בקניית המכשיר הזה..

כרגע לא נראת עזרה באופק.. רק אחד מהפורום של group ram אמר שהוא אולי הוא יכול לעזור לי, אז נראה כבר לגבי זה..

בכל מקרה בא לי להתייעץ...

נגיד וירדתי מהמכשיר הרוסי (עדיין לא, אבל נגיד)...

אני רואה את האופציה של 9855+IPOD כאופציה הכי טובה..(האמת גם יש לי נסיון בקטע הזה.. לחבר שלי יש אלפין אחר לא זוכר איזה עם איפוד וזה לא עובד מושלם אבל זה מספק מאוד...)

מישו חושב אחרת??

ואני מחפש כמה שיותר SQ בתקציב נגיד 3000+...(כרגע יש לי 2000 במזומן השאר יגיע בקרוב)

אשמח לעצות גם בקטע הזה...

פורסם
הבעיה היא שמשום מה למכשיר הזה אין אתר באנגלית או כל דבר אחר באנגלית.. פורום, לא יודע...

אני לא מבין למה המפתחים לא מפרסמים קצת גם באנגלית...

יהיה לו אתר באנגלית. הוא בשלבי בנייה

אין לך איפה לתקן כזה דבר , זה כבר נכנס לשלבי התוכנה.

אני בטוח שיש טכנאי טלוויזיות רוסי שבמקרה של תקלה ייענה לאתגר ויתקן את זה חרף כל התסבוכים. אי אפשר להסביר את זה, לרוסים יש פשוט כישרון לזה (אומר לך את זה כרוסי בן רוסי שחי עם רוסים).

אגב, מישהו אמר פה משהו על חיבור אייפוד. בהתחשב בכך שבמילא יש איבוד איכות בהמרה ל-MP3, קנה צורב (לא חייב DVD) בעלות של 200 שקל גג, ודיסקים במחיר של כשקל ליחידה, וצרוב לך מוזיקה כמה שבא לך. ולא חובה להשקיע בחיבור אייפוד. אחרי הכל, יותר מדי מכשירים יקרים באוטו - מתכון לפריצה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אבל בוא נגיד ככה

ipod vs dvd vs hard drive

לדעתי דיסק קשיח הכי טוב, אחר כך איפוד, ואז דיוידי

לא כך?!?!

לא

אפל אייפוד 60 גיגה עולה בסביבות 2000שקל

צורב די וי די פיוניר , 250 מדיות טאיו יודן (1100 גיגה)עולים ביחד 1000שקל

מבחינת איכות- אתה תישמע יותר טוב עם המדיות(מניסיון) מאשר אם תחבר את האייפוד לרדיו דיסק

תעשה את החשבון שלך

פורסם

fat bastard

האתר הזה בבנייה כבר שנתיים וקצת

כמה זמן לוקח לבנות אתר?

אני הקמתי אתרים יותר מורכבים בפחות מיממה

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...