Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[עזרה] Ural concert cdd

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי היום אצל שמעון מסאונד סטורם בישביל דבר מסויים אבל על הדרך שאלתי אותו בקשר לרדיו דיסק שמיוצר ברוסיה הוא אמר לי שהוא מתכנן להביא את המכשיר לארץ וכל מי שמעוניין שידבר איתו!

:fadein:
  • תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סבבה תודה אני ידבר איתו...

אומנם קיוותי יותר לאדם פרטי ולא בעל חנות או משהו כזה כי יש הם בדרך כלל גם לוקחים על העניין רווח בתור חנות... קיוותי יותר למשהו בסגנון של הזמנה משותפת לארץ או אדם פרטי שיביא לי ללא רווח אישי..

אבל אני כבר ידבר איתו על זה...

פורסם
סבבה תודה אני ידבר איתו...

אומנם קיוותי יותר לאדם פרטי ולא בעל חנות או משהו כזה כי יש הם בדרך כלל גם לוקחים על העניין רווח בתור חנות... קיוותי יותר למשהו בסגנון של הזמנה משותפת לארץ או אדם פרטי שיביא לי ללא רווח אישי..

אבל אני כבר ידבר איתו על זה...

למה שמישהו יביא לך משהו מחו"ל ללא תמורה שהיא? (גם אם נקרא לזה רווח אישי)

אם זה בן משפחה - מילא.

אבל אדם אחר שיכול למלא את המכסה הדולרית הזעומה שלו הפטורה ממכס (200$) בכל דבר אחר,

יוותר על זכותו בשביל ה URAL שלך? :lol:

אין גבולות...

פורסם

שמע בהמזנה משותפת אין רווח אישי.

ותראה אם אני הייתי טס לשם ומישהו היה מבקש ממני להביא לו אחד הייתי מביא ללא רווח.. לא תמיד לחשוב רק על רווח... כי העניין של המכס לא רלוונטי בכלל.. המכשיר עולה הרבה מעל 200$ ככה שמכס ומע"מ בכל מקרה צריך לשלם... ועדיין תמורה אישית סבבה אבל אם הוא מוכר את זה בתור חנות הרווח הזה יתנפח מאוד כי אחוז הרווח של חנויות הוא תמיד גדול מאוד...

אבל בסדר אני מקבל את העובדה הזו כבר שלחתי לו הודעה נראה מה הוא יענה...

ובכללי לכולנו אכפת מהכסף שלנו ויכול להיות מצב שהרווח שלו יהיה כל כך גדול שזה פשוט כבר לא יהיה שווה.. ויהיו מכשירים אחרים שיתנו יותר תמורה... בקיצור שלחתי לו הודעה נשאר רק לחכות ולראות.. (אני מקווה שהוא עונה במייל)

פורסם
הייתי היום אצל שמעון מסאונד סטורם בישביל דבר מסויים אבל על הדרך שאלתי אותו בקשר לרדיו דיסק שמיוצר ברוסיה הוא אמר לי שהוא מתכנן להביא את המכשיר לארץ וכל מי שמעוניין שידבר איתו!

מה שמדהים אותי מיום ליום זה איך ש90% מההודעות שלך הם המלצות על שמעון ועל העסק שלו "SOUNDSTORM".

זה כבר מתחיל להשמע מוזר.:idea: .

ניר

under construction..

• תוכן חדש...