Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכל קוראי ההודעות!

ביטוח הרכב מתקרב ובא, עד עכשיו הייתי מבוטח ב"דורון" והמחירים נראים לי גבוהים ואני בטוח שאפשר למצוא ביותר זול ממה שמציעים לי, כאן אני צריך אותכם בעלי הניסיון שתתנו לי דעתכם כי זאת פעם ראשונה שלי שאני צריך לבטח את הרכב.

כרגע אני עדיין נחשב נהג צעיר, בלי רקע של תאונות, והביטוח כולל שמשות, בלי השתתפות עצמית במקרה של תאונה, גרירה , מערכת מבוטחת בסכום מסויים שלא זכור לי, וזהו בעקרון

המחיר שהציעו לי הוא 3700 למקיף ועוד 2200 לחובה, עכשיו אני שואל את עצמי למה מחיר כזה גבוה, לרכב שבן 10?

הרכב הוא כמו בחתימה שלי אגב, סיאט איביזה לטינו 1.6 שנת 97

אני אשמח לקבל שמות של חברות לביטוח כדי לעשות סקר ולהבין במחירי השוק, כמובן שעל סמך הנסיון שלכם עם חברות הביטוח

אגב צד ג' לא בא בחשבון, רק מקיף וחובה

תודה לכל העוזרים

פורסם

אם אתה בוחר שלא לעשות מקיף, אל תוותר על ביטוח צד ג'.

מה יקרה אם תגרום נזק לרכב או רכוש של מישהו אחר באשמתך ?

חברת הביטוח שלו תפצה אותו ותתבע אותך. אם הנזק לרכבו/רכושו גדול - לא בטוח שתוכל לעמוד בזה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

החובה שלך קצת יקר לטעמי.

אני משלם פחות על רכב ישן יותר, בלי כריות אוויר ועם ביטוח חובה "כל נהג".

בכל מקרה, היה פעם מחשבון באתר של משרד האוצר שמאפשר לבדוק מחירי ביטוח חובה. שווה להעיף שם מבט.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הנתון שמ-א-ד משפיע על ביטוח החובה הוא הנהג העיקרי. נהג צעיר בסביבות גיל ה20 וקצת מעלה משמעותית את הביטוח.

כך גם לגבי המקיף.

בכל מקרה, אני אישית הייתי ממליץ לך לפנות לסוכנים שיכולים לתת הצעות בד"ך טובות יותר מאשר החברות עצמן.

קח לך סוכן שמישהו שאתה מכיר ימליץ לך עליו (אם אתה רוצה אתה יכול לקבל את הטלפון של הסוכן שלי בה"פ), מישהו שאתה יכול לסמוך עליו ואני מאמין שתקבל הצעה טובה יותר.

פורסם

לפי מחשבון משרד האוצר במידה ואין לך כרית אוויר ברכב, לנהג בן 20 עם שנה וותק הפוליסה הכי זולה לביטוח חובה שאתה יכול לקבל היא של הביטוח החקלאי ב 2189 ש"ח.

פורסם

לי יש ביטוח מקיף ב - 947 ש"ח על השרייד של אישתי...

אומנם היא לא נהגת חדשה, אבל הסיבה לביטוח הנמוך הינו השתתפות עצמית גבוהה וכן ביטול כל התוספות של "רכב חליפי" ושאר ירקות.

כאשר אתה עושה ביטוח אתה צריך להמר :

א. תקרה לי תאונה

ב. לא תקרה לי תאונה.

אם אתה משער שיקרו לך תאונות תעשה ביטוח עם כל התוספות והשתתפות עצמית אפסית.

אם אתה משער שאתה נהג זהיר, אז תעשה ביטוח כמו שלי.

אנחנו נוהגים בשיטה הזו כבר 10 שנים על שני הרכבים ולא הגשנו תביעות לביטוח מאז שנת 1998.

מוגש כחומר למחשבה

פורסם

לפי מחשבון משרד האוצר, ביטוח חובה אמור לעלות לי 1940 ש"ח .הנהג צעיר מעלה לי את הפוליסה ב300 ש"ח בערך. (בעסה שאני בן 23 וחצי).

בקשר לפוליסה שלא תכסה את הכל זה לקחת סיכון גדול לטעמי, גם אם נוהגים הכי טוב שאפשר תמיד יהיה את המשוגע שיכול להכנס בך, או את הרגע שלא תהיה מרוכז, וזה רק בעניין התאונות.

לי קרו הרבה מקרים שדווקא שלא היה לי ביטוח אכלתי אותה, למשל שברו לי את החלון האחורי והייתי צריך לשלם 1500 ש"ח לחלון חדש, במקום תוספת של עוד כמה גרושים לביטוח...

מה שאני מנסה להגיד פה, שאני רוצה להיות מכוסה טוב ולישון טוב בלילה, וזה הכל מנסיון שקרו לי דברים אז עדיף שזה יהיה מכוסה לדעתי.

שוב אני אשמח לקבל שמות של חברות ביטוח מומלצות ואפילו מספרי טלפון..

פורסם

הוא ביקש המלצה על חברות/סוכני ביטוח, לא התפלספות למה זה עולה יקר!

בדוק בAIG וב9,000,000, :idea: בד"כ ניתן לקבל שם הצעות אטקרטיביות, תזהר מאיחוד ישיר, מילא חובה אבל בשום פנים אל תעשה אצלם מקיף!!!

הם יריצו אותך על כל צעד ושעל, ינהגו בשרירות ואם תבוא בטענה כלשהי, יגידו לך שככה זה ואין מה לעשות, הם חצופים מאוד, מתנהגים כאילו אין בעולם מלבדם, וזה עוד לפני שקרה מקרה ביטוח! (ושמעתי ממקור ראשון סיפורים, כשצריך מהם משהו.... חבל לך על הזמן, אבל באמת חבל!)

עשיתי אצלם 3 פעמים ביטוח, פעם ראשונה, פעם אחרונה ופעם אחת יותר מדי.

הביטוח בוטל על ידם בגלל טעות שלהם, והם הודו בה, אבל לא היו מוכנים לתקן אותה, והרכב היה בלי ביטוח כאשר שהיתי חלק מהזמן בחו"ל, ובחלק מהזמן נסענו עם הרכב במחשבה שהוא מבוטח, ובמזל לא קרה כלום, שילמתי יותר רק כדי שיהיה ביטוח במיידי כי הם גם לא טרחו להודיע לי שהוא בוטל, אלא שלחו צ'ק (בסכום נמוך מהמגיע) אחרי 60יום!:evil:

כך ש 60 יום הרכב לא היה מבוטח!!!:evil:

יש לי רכבים מבוטחים מזה למעלה מ14 שנה ולא קרה לי שום דבר שהתקרב לפיאסקו של איחוד ישיר.

פורסם

אני לא מבין למה אתה מתנגד כלכך לעשות ביטוח צד ג'.

במכוניות ישנות יש הרבה מקרים בהם ביטוח צד ג' הרבה יותר חשוב מביטוח מקיף.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אם זה בסדר ואין בעיה אז גיסי סוכן ביטוח והוא זול (כי ביקשת המלצה - ואני מאמין שהוא יהיה יותר זול מכל הצעה אחרת)

http://www.scale-forum.com/forum/viewtopic.php?t=11763

*מנהלים,

אם ההודעה לא במקום אז תמחקו :wink:

[URL="http://www.scale-forum.com/"] [/URL]הלחץ של הילדים היה חזק עליי, הלכה הS4 חזרנו שוב לאסתי (: [U][COLOR=#22229c][b][url=http://www.facebook.com/album.php?aid=2009172&id=1346995126&page=2#/profile.php?id=528377437&ref=name]facebook....[/url][/b][/COLOR][/U] [U][URL="http://www.mekusharim.co.il/AlbumViewAll.aspx"][/URL][/U]

• תוכן חדש...