Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ריח רע מתוך הרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם השטיח רטוב (הכוונה למקורי מתחת לשטיחי הגומי)?

פתח את תא המטען הוצא את השטיח ,האם בבית גלגל החילופי יש מים?

יגאל

פורסם
האם אתה בטוח שזה ממערכת האוורור?

כבר שמעתי על חיות מתות למינהן שגרמו לריח רע ואפילו מצאתי ברכב של לקוח חתיכת בשר ישנה שגרמה לריח זוועתי באוטו(וולוו S40).

אני לא בטוח שזה ממערכת האוורור, אך הריח מתחזק בהפעלת המזגן הריח הוא של טחב

פורסם
האם השטיח רטוב (הכוונה למקורי מתחת לשטיחי הגומי)?

פתח את תא המטען הוצא את השטיח ,האם בבית גלגל החילופי יש מים?

יגאל

השטיח יבש וכן בית הגלגל החלופי (למען הסר ספק בחודש ספטמבר אוררתי את הרכב כחצי יום)

תודה

פורסם

יכול להיות שיש לך סתימה באחד מצינורות הניקוז של המזגן, דבר הגורם להיווצרות עובש וניחוחות שונים ומשונים.

יש לבדוק את צנרת המזגן, ולבדוק אפשרות נוספת של נזילה של מים לתא הנוסעים בצד הנוסע, אשר מחלחלים מתחת לשטיח וגורמות לעובש וריחות.

בכל מקרה לדעתי יש קשר למיזוג, ולניקוז המים הנוצרים מהעיבוי ..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

שלום

שלב ב

פתח את דלתות הרכב,התכופף תחת כל דלת ,בצמוד לקצה התחתון תראה שלושה חורים המנקזים את פנים הדלת ממים ודא שהם פתוחים

אני כמעט בטוח שבעיתך נובעת מניקוז המים באיזור מנוע המגבים (במקום זה מערכת האיוורור יונקת אויר)עליך לפרק את שני המגבים ,לפרק את פלסטיק הטורפדו ושם תמצא הרבה בוץ ועלים ,נקודות הניקוז מסתיימות מאחורי כל גלגל קדמי ,שוב מאחורי בטנת הכנף, קח חוט ברזל קוטר 1 ממ עד 1.5 ונקה את המעברים צמוד לכנף הקידמית ובעזרת המים שטוף את המקום והמס את הבוץ והוצא את העלים

יגאל

האם מותקן סאנרוף ברכב?

פורסם
שלום

שלב ב

פתח את דלתות הרכב,התכופף תחת כל דלת ,בצמוד לקצה התחתון תראה שלושה חורים המנקזים את פנים הדלת ממים ודא שהם פתוחים

אני כמעט בטוח שבעיתך נובעת מניקוז המים באיזור מנוע המגבים (במקום זה מערכת האיוורור יונקת אויר)עליך לפרק את שני המגבים ,לפרק את פלסטיק הטורפדו ושם תמצא הרבה בוץ ועלים ,נקודות הניקוז מסתיימות מאחורי כל גלגל קדמי ,שוב מאחורי בטנת הכנף, קח חוט ברזל קוטר 1 ממ עד 1.5 ונקה את המעברים צמוד לכנף הקידמית ובעזרת המים שטוף את המקום והמס את הבוץ והוצא את העלים

יגאל

האם מותקן סאנרוף ברכב?

יגאל

המון תודה (יש תעסוקה ליום שישי)

אין סאנרוף ברכב

חנן

פורסם
יכול להיות שיש לך סתימה באחד מצינורות הניקוז של המזגן, דבר הגורם להיווצרות עובש וניחוחות שונים ומשונים.

יש לבדוק את צנרת המזגן, ולבדוק אפשרות נוספת של נזילה של מים לתא הנוסעים בצד הנוסע, אשר מחלחלים מתחת לשטיח וגורמות לעובש וריחות.

בכל מקרה לדעתי יש קשר למיזוג, ולניקוז המים הנוצרים מהעיבוי ..

היה לי כבר נזילה באופל אסטרה בצד הנוסע. זה לא המקרה כאן

תודה בכל אופן

חנן

פורסם

תבדוק טוב את השטיחים\ריפודים באוטו אם לא נשפך לך כלום.

אח שלי לקח את האוטו שלי לקניות ונקרעה לו שקית של דגים, וכל מיץ הדגים נשפך לי בתא מטען :shock:

אין לך מושג איזה ריח זה עושה כשהאוטו עומד בשמש, ניסיתי כל מיני ספריים לניקוי שטיחים ולביטול ריחות ומה לא ניסיתי... כלום לא עזר עד שלא תלשתי את השטיח מהבגא'ז וזרקתי אותו לכביסה, ואחרי הכביסה שטפתי אותו עם 3 סוגים שונים של סבון חיטוי. והשארתי את השטיח לאיוורור ל3 ימים בחוץ. כל זה ועדיין יש ריח חלש של דגים ממנו :x .

אז תשים לב אם לא נשפך כלום באוטו...

פורסם

תודה לכל המגיבים.

סיכום המקרה:

להזכירכם הרכב הוא פיזו 406 2.0 שנת 2001

1. חורי הניקוז בדלתות לא נסתמו (ולהערכתי לא יכולים להסתם היות והם בגודל של כ-1 ס"מ)

2. לא יכול להצטבר לכלוך ורקב אורגני באיזור היניקה החיצוני של המזגן, היות והאיזור מכוסה ברשת

3. איתרתי את איזור היניקה החיצוני של המזגן (מתחת למגב שבצד הנוסע)

4. נקיתי את פילטר האויר עם לחץ אויר (היה מלא בלכלוך)

5. התזתי (הרבה) BG שהמזגן עובד על יניקה חיצונית ובמאורר מלא (כ-5 דקות)

ועכשיו אני מקווה לטוב.

אעדכן בתוצאות בעוד שבוע

שוב תודה לכולם,

חנן

פורסם

אם כך אני מבין שהריח מקורו במאייד המזגן. במידה והוא ישוב, יהיה צורך לפרק את את יחידת המאייד לשטוף אותה בתמיסת הפלא- אקונומיקה ולימון.

• תוכן חדש...