Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש לי מחר משפט בנצרת עילית על עבירת תנועה שביצעתי לפני חודש וחצי.

העבירה התבצעה על כביש 71 בצפון למי שמכיר ממש בתחילת העליות.

יצאתי לעקיפה על קו מקווקו וסיימתי עקיפה של שתי מכוניות ברצף על קו רצוף.

וינקרים הודלקו, ראות הייתה מצויינת, לא הייתה שום סכנה ושום בעייה בעקיפה מלבד שכנראה היה טנדר משטרתי שראה ויצא מיד לעצור אותי. בסוף העליות הוא בא לי משום מקום ואמר לי לעצור בצד, יצאתי והוא נתן לי זימון לבית משפט.

שאלה ראשונה שהוא שאל: עקפת על קו לבן?

תשובה לשאלה ראשונה: יצאתי לעקיפה על קו מקווקו וסיימתי את העקיפה על קו רצוף מהסיבה שלא ראיתי באופק שהקו הרגיל הולך להפוך לקו רצוף וזה המצב שהיה.

נתן לי זימון לבית משפט וזהו.

השוטר לא חבש כובע! האם זה נותן משהו?

בכל מקרה...

יש לי ברקורד דו"ח על 39 קמ"ש מעל המותר ויצאתי מהמשפט עם 300 שקל בשלושה תשלומים

ועוד דו"ח על אור אדום ברמזור-יצאתי מזה ע"י תשלום של 1000 שקל

מה דעתכם הולך להיות לי מחר במשפט?

חשוב לציין שאני חייל ואני מתכוון להגיע על מדים ובדיבור אני בסדר גמור.

הכוונה בקשר למה שאני צריך להגיד תתקבל בברכה רבה ומרובה...!

תודה מראש,

בן עמי

פורסם

אוי, איזה רקורד :shock: אני ממליץ לך לבדוק טוב טוב את מצב הנקודות שלך.

ותקבל לפחות שלושה חודשי שלילה (הפס"מ כולל) וכניראה קנס של כ1500-2000 ש"ח.

בנוסף כניראה שיופעל התנאי שיש לך

בעולם-"זאת זכות לתת שרות"

בארץ- "אתה חייב לתת לי שרות! אני קניתי את הכיסא שאתה יושב עליו!":evil:

פורסם

אתה רציני?

מאיפה אני ישלם להם 2000 שקל

כולי חייל

יש משהו שאפשר להגיד? לעשות? לגרום לעונש מצומצם? ולא לשלילה? עבודות ציבור? יש דברים כאלה?

פורסם

תתכונן לשלילה ארוכה. אם בגילך, ואתה מציין שאתה חייל הספקת לצבור רמזור אדום ועכשיו קו הפרדה רצוף, עבירה שכבר הידית בפני השוטר בביצועה,

תשובה לשאלה ראשונה: יצאתי לעקיפה על קו מקווקו וסיימתי את העקיפה על קו רצוף מהסיבה שלא ראיתי באופק שהקו הרגיל הולך להפוך לקו רצוף וזה המצב שהיה.
כל זאת בנוסף לעבירת המהירות הגבולית לשלילה מנהלתית.

את ההתיעצות היית צריך לבצע עם עורך דין כבר לפני שבועיים, והוא יכול היה להכין אותך עם מה ואיך לומר לשופט.

לגבי אי חבישת הכובע, אין לכך שום משמעות.

שוטרי תנועה משתמשים גם בטנדרים לביצוע עבודתם, הנה נתקלת באחד.

השופט יכול לשלוח אותך עם סיום תקופת השלילה לביצוע בדיקה במכון הרפואי לבטיחות בדרכים. המכון נמצא בתל אביב, והוא לבדו מהווה עונש כבד. יכולים פשוט להחליט שם שאינך ראוי להחזיק רשיון נהיגה.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

שנייה, מה שאתה בעצם אומר, זה שמכיוון שאתה חייל, אז מותר לך לנהוג איך שבא לך?

עשית טעות.תשלם עליה.זה שאתה חייל לא מביא לך שום יתרון.

וד"א, לבוא על מדים לא יעזור לך.

פורסם

כלל ראשון הוא לא להפליל את עצמך מול השוטר.

שאל אותך שאלה, אתה בוודאי שלא חייב לענות עליה, ואם כבר עונים, לא יורים לעצמך כדור ברגל.

מעבר לזאת, 39 מעל המותר, רמזור אדום , ועקיפה על פס לבן..

אני מקווה שהוא יתן לך מנוחה קצת מהרישיון, אתה כנראה אינך מבין שבשתי העברות האחרונות שלך, חיי אדם היו בסכנה מוחשית..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
תתכונן לשלילה ארוכה. אם בגילך, ואתה מציין שאתה חייל הספקת לצבור רמזור אדום ועכשיו קו הפרדה רצוף, עבירה שכבר הידית בפני השוטר בביצועה,

כל זאת בנוסף לעבירת המהירות הגבולית לשלילה מנהלתית.

להתכונן לשלילה ארוכה?

טוב אז ככה: שלילה ל 3 חודש על תנאי+300 שקל בשלושה תשלומים

ממש שוק מה שהולך שם בבית משפט בנצרת עילית...

להתחיל לפרט מה הלך שם לא נראה לי חיוני אבל בהחלט לאחר שפירסמתם את דעתכם מגיע לכם לדעת את התשובה.

שתהיה לכולנו שנה טובה, נטולת תאונות וללא דוחו"ת.

עכשיו מה שנשאר לי זה לנהוג לבסיס.

פורסם

אין לי שום דבר אישי נגדך, אבל מקומם לראות נהג שברקורד שלו מעבר ברמזור אדום וביצע עקיפה על פס לבן, שמקבל שלילה על תנאי וקנס מביך, לעומת נסיעה ב150 בכביש גהה השומם ב3 בלילה בירידה, שהעניקה לנהג מסוים שלילה בפועל של חודשיים + 3 על תנאי + 850 שקל קנס וגם זה אחרי עסקת טיעון.

יחי הלייזר

פורסם

זה בטח נראה לכם שאני נהג שמסכן את הסובבים אותי. המצב בפועל הוא ההיפך המוחלט! אני נהג מצויין זהיר ומתורבת מאוד על הכביש! יותר מזה אין לי מה להוסיף.

אני לא בא להתנצח פה או משהו.

אני גם לא פעיל בפורום הספציפי הזה (תחי הפורום הטכני) ככה שאם מישהו מקנא או מוטרד מהעונש זאת בעיה שלו והוא זה שצריך להתמודד עם זה.

אני זזתי לבסיס-יום שני הבא אוכל לראות תגובות (מקווה שיהיו פחות רעות ויותר חברותיות)

שבוע מצויין

פורסם
זה בטח נראה לכם שאני נהג שמסכן את הסובבים אותי. המצב בפועל הוא ההיפך המוחלט! אני נהג מצויין זהיר ומתורבת מאוד על הכביש! יותר מזה אין לי מה להוסיף.

אני לא בא להתנצח פה או משהו.

אני גם לא פעיל בפורום הספציפי הזה (תחי הפורום הטכני) ככה שאם מישהו מקנא או מוטרד מהעונש זאת בעיה שלו והוא זה שצריך להתמודד עם זה.

אני זזתי לבסיס-יום שני הבא אוכל לראות תגובות (מקווה שיהיו פחות רעות ויותר חברותיות)

שבוע מצויין

הלוואי שהסלחנות המופרזת של השופט לא תעלה שוב בחיי אנשים וישאלו ,כרגיל " למה לא הורידו אותו מהכביש לפני שצבר XXX עבירות שהן פשעים " ?

• תוכן חדש...