Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה הגיוני מאוד.

אין שום קשר איזה מנוע יש לך.

הכל תלוי ביחיסי העברה של הגיר, כל חברה יש לה יחסי העברה שונים עקב שיקולים של המהנדסים

כגון נפח מנוע,הספק וטכנולוגיה של המנוע.

המנוע של הפסאט הוא מנוע מיושן מבחינה טכנולוגית(אם אני לא טועה 8 שסתומים) בניגוד לטויוטה.

הסלד הגבוה לרוב מעיד על טכנולוגיה נמוכה במנוע אשר הרצועת כח שלו מתחילה גבוה , מה שדורש

לכוון את הגיר כך שבהילוך אחרון יהיה בסל"ד גבוה בשביל שבהאצה לא יהיה צורך להריד הילך מבחינת התיבה - שהמנוע ישאר בתחום היעיל שלו בשיוט.

אם אתה בכל זאת חושב שזה לא הגיוני יש אפשרות לבדוק את זה עם המכשירים המתאימים,

ויכול להיות שבאמת המחוג מזייף , מה שלא בהכרח יפתיע נוכח העובדה שזה פולקסוגן.

בברכה.

מקווה שעזרתי.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם
שלום לכולם.

קניתי פאסאט, שנת 2002, 2 ליטר.

בהשווה לרכב הקודם שהיה לי יש לי שאלה.

במהירות בכביש מהיר ב100 קמ"ש הטכומטר מראה 2900 סל"ד.(90 קמ"ש-2500 סל"ד)

כפי שאני זוכר בטויוטה אוונסיס במהירות זו היה רק 2200 סל"ד.

האם כך צריך להיות?

עקרונית, אין שום בעיה עם 2900 סלד ב 100 קמ"ש.

כל יצרן מכייל את יחסי ההעברה בגיר ובדיפרנציאל בהתאם לגמישות המנוע, משקל הרכב ושאר פרמטרים שהוא צריך להתייחס אליהם ע"מ ליצור איזון בין צריכת דלק שפויה לתאוצה סבירה.

זה שהפאסאט משייטת על 2900 סלד והאוונסיס על 2200 סלד ב 100 קמ"ש לא הופך אותה לפחות חסכונית מהטויוטה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודה רבה לכולם!

התיבה היא לא ידנית אלא אוטומטית.

ואני לא חושב כי מבחינה טכנולוגית הוא פחות טוב מטויוטה.

פורסם

תיבת ההילוכים שמותקנת בפאסאט היא מדגם 01VA חמישה הילוכים (ולא 4 הילוכים כמו הקודמות)

התיבה מותקנת גם באודי ונחשבת תיבת הילוכים אוטמטית בעלת ביצועים טובים ומאוד אמינה לעומת הדור הקודם של 4 הילוכים.

איזה כייף לי :)

פורסם
תיבת ההילוכים שמותקנת בפאסאט היא מדגם 01VA חמישה הילוכים (ולא 4 הילוכים כמו הקודמות)

התיבה מותקנת גם באודי ונחשבת תיבת הילוכים אוטמטית בעלת ביצועים טובים ומאוד אמינה לעומת הדור הקודם של 4 הילוכים.

ב 2 ליטר ישנה תיבה אוטומטית 4 הילוכים 01N "קאסל", ולא טיפטרוניק 5 הילוכים 01V ZF. גם בתיבה זו 2900 סל"ד ב 100 קמ"ש הוא נתון שנראה לי לא סביר.

לגבי הזיוף הלא מפתיע עליו כתב תמיר, המחוונים של הפאסאט מדויקים מאוד.

לפותח השרשור, שוב, כנראה שהבעיה היא בקידוד לוח המחוונים, דבר המשפיע על תפקוד מד המהירות. הדרך הנכונה לבדוק את זה היא על ידי התחברות למכשיר VAG 5051 או VAG 5052 במוסך ברשת צ'מפיון.

בברכה,

אורן, שעבד במחלקה הטכנית של צ'מפיון.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם
ב 2 ליטר ישנה תיבה אוטומטית 4 הילוכים 01N "קאסל", ולא טיפטרוניק 5 הילוכים 01V ZF. גם בתיבה זו 2900 סל"ד ב 100 קמ"ש הוא נתון שנראה לי לא סביר.

לגבי הזיוף הלא מפתיע עליו כתב תמיר, המחוונים של הפאסאט מדויקים מאוד.

לפותח השרשור, שוב, כנראה שהבעיה היא בקידוד לוח המחוונים, דבר המשפיע על תפקוד מד המהירות. הדרך הנכונה לבדוק את זה היא על ידי התחברות למכשיר VAG 5051 או VAG 5052 במוסך ברשת צ'מפיון.

בברכה,

אורן, שעבד במחלקה הטכנית של צ'מפיון.

גם 4 הילוכים וגם 5 הילוכים ראה קובץ מצורף.

tmp.pdf

פורסם

למיטב זכרוני הביאו בשנתון הזה רק עם מנוע AZM, אשר לא הוצע בו גיר 01V. אילו היה ברכה 01V, הנתון היה מעורר בי השתאות גדולה יותר, מאחר ויחס העברה בגיר זה צריך לתת ב 100 קמ"ש מהירו תמנוע שבין 1,800 ל 2,000 סל"ד.

אורן

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

המנוע הוא AZM.

דגם 3B31D4

אז מה נכון? אני כבר מבולבל....

יש כאן מישהו או מכיר מישהו שיש לו פאסאט?

פורסם

מה אתה רוצה לדעת ? קיבלת השערות שונות שלא מבוססות על מידע מדוייק של היצרן, אבל מתןוך הכרות של אנשים עם רכבי VW וכנראה המידע נכון.

• תוכן חדש...