Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ולמה לא היי גרייד של פייז שהוא רק... 350 W RMS אבל 94 dB?

מה הקשר של ה 400 W RMS??

אצלי זה 200 ובפול ווליום אי אפשר לשבת ברכב.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יש עוד הצעות אני רוצה סאב איכותי וחזק נטו לא רק בומים,לא שמעתי בחיים את אינפיניטי,וכמו ששמעתי בפורום זה לא מתקרב בכלל לסאב SQL זה סאב שנוטה לSQ אבל יותר SPL אז יש עוד הצעות?.

אני רוצה הגברה של 400 RMS מינימום! או דאבל סאב אבל השאלה מהההה,אני מזכיר לכם אני לא שומע את הסאב אני קונה כי אין לי זמן לנסוע ולהתחיל להקשיב להם זה ייקח לי שנה!,בנוסף אני רוצה שהסאב ישתלב יפה עם הקומפוננט ולא יבלע אותו!-זאת אומרת לא נצילות גבוהה יתר על המידה...,ואם כל כך קשה לכם לבחור לי סאב אז תגידו לי איזה סגנון באס אני אוהב,מה אני אוהב לשמוע וכו' אני מכיר אותכם,אתם יכול לעזור לי הכי טוב שאפשר..

תודה

אני צריך עזרה, או בכול אופן אחד מאיתנו צריך:lol:

פורסם
יש עוד הצעות אני רוצה סאב איכותי וחזק נטו לא רק בומים,לא שמעתי בחיים את אינפיניטי,וכמו ששמעתי בפורום זה לא מתקרב בכלל לסאב SQL זה סאב שנוטה לSQ אבל יותר SPL אז יש עוד הצעות?.

אני רוצה הגברה של 400 RMS מינימום! או דאבל סאב אבל השאלה מהההה,אני מזכיר לכם אני לא שומע את הסאב אני קונה כי אין לי זמן לנסוע ולהתחיל להקשיב להם זה ייקח לי שנה!,בנוסף אני רוצה שהסאב ישתלב יפה עם הקומפוננט ולא יבלע אותו!-זאת אומרת לא נצילות גבוהה יתר על המידה...,ואם כל כך קשה לכם לבחור לי סאב אז תגידו לי איזה סגנון באס אני אוהב,מה אני אוהב לשמוע וכו' אני מכיר אותכם,אתם יכול לעזור לי הכי טוב שאפשר..

תודה

זו ההודעה שהכי היה לי קשה להבין ואני עדין מנסה ....

ציון משו פה לא בסדר !

פורסם

שאתה אומר שאתה רוצה סאב SQ טהור ואתה מציין סאבים כמו L7 שהוא ממש רחוק מזה איך אתה רוצה שיקחו אותך ברצינות?

חשוב לדעת על איזה מגבר אתה מתכוון להריץ את כל העסק

אני אישית מאד אהבתי את הג'יי אל

כמו כן הכל תלוי באוזן נכון שזה מעצבן שאומרים לך את זה אבל באס שמישהו אוהב יכול להשמע לך מגעיל

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

פורסם

למה שלא תכנס לוופרסטר או לאחרים ותבדוק את הנתונים של הXXLS , אני חושב שלא תוכל להפסיד מזה , במיוחד שאתה רוצה לקנות על עיוור .

בברכה יהודה

בברכה יהודה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...