Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בולמים ל205

roger
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה סוג של בולמים הכי טוב לפיג'ו 205 מנוע 1.4

אמרו לי שזה תלוי במשקל כי בטח הבולמים לטנדר לא כמו רכב כזה קטן כי גם יש לי 3 דלתות לא 5 שזה פחות משקל

אז איזה בולמים הכי טובים לרכב שלי....??? וכמה זה עולה לי 4 בולמים??

פיג'ו - כשהחיים גונג'ל כדי שתהייה אריה - peugout

אני לא נוסע מהר אני טס לאט

פורסם

טוב לדעת.... חשבתי שיש כי אולי יהייה הבדל במשקלים טוב אין בעיה...

אני רוצה משהו שיחזיק לי את רכב ולא יתן לרכב לגעת בגלגלים כשיש מישהו יושב בתא האחורי ואני הולך בכביש לא כל כך...

פורסם

לשפץ או להחליף כי לפי דעתי יש לי חדשה וכמה זה עולה לי לשפץ????? ואם החלפתי בולמים כמה יעלה לי

פורסם
לשפץ או להחליף כי לפי דעתי יש לי חדשה וכמה זה עולה לי לשפץ????? ואם החלפתי בולמים כמה יעלה לי
הרבה יותר ממה שאי פעם תרצה לדעת בנושא כתוב כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=996842#post996842

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1038326#post1038326

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה לך אחי אני יודע שאני שואל המון אבל אני עושה תזה כי אני אוהב ללמוד ולדעת תמיד יותר ויותר וכשאתה משתמש במשהו שאתה מכיר אותו טוב ויודע כל חלק בו למה הוא כאן נמצא אתה תהייה יותר בטוח בעצמך ובכל מה שאתה עושה תודה רבה עוד פעם

*** עריכה - עם אחיך דבר בבית. בפורום כתוב עם סימני פיסוק. ***

• תוכן חדש...