Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי דיוידי נייד מסוג :

http://www.consumer.philips.com/consumer/catalog/tree/PORTABLE_ENTERTAINMENT_GR_GB_CONSUMER/PORTABLE_DVD_PLAYERS_CA_GB_CONSUMER/PORTABLE_DVD_PLAYERS_SU_GB_CONSUMER/product/PET825_05_GB_CONSUMER/catalog.jsp?language=en&country=GB&catalogType=CONSUMER&proxybuster=MS0BONA2IAISNJ0RMRESHQVHKFSEKI5P

וקיימת אצלי ברכב רדיו דיסק מסוג :

DEHP770 Pioneer

מה אני צריך לעשות בשביל לחבר את הדיוידי הנייד למערכת איזה קבלים אני צריך. או עדיף לעשות את זה אצל מתקין?

תודה אנשים על המידע,זה נורא נחוץ לי.

אני רוצה לבוא עם זה מורכב למפגש צפון הקרוב.

only - golf

פורסם

מאור,

אתה צריך לקנות מתאם שהופך את כניסת הצנג'ר לכניסת AUX IN.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

פתחתי את הרדיו דיסק,חיברתי מאוחרה את הכבל אבל איך אני גורם למכשיר הרדיו דיסק לקרוא את הדיוידי?

מאור,

אתה צריך לקנות מתאם שהופך את כניסת הצנג'ר לכניסת AUX IN.

שלו.

only - golf

פורסם

את החיבור הזה אני מחבר לרדיו דיסק ומהחיבור לדיוידי?

גם זה בעיה למה להעביר את החוט זה סיפור בדש בורד של הגולף..

למי שיש עצה אני ישמח לשמוע..

דיברתי עם מתקין הוא רוצה 300 שקל כבל כולל עבודה.

מה לעשות?

מאור,

למה אתה חושב שזה יקר? כבל מתאם כזה עולה כ - 150 ש"ח. http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=PIONEER_AUX&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=188

שלו.

only - golf

• תוכן חדש...