Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לשידרוג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני הכל אחרי שקראתי כמה עמודים בפורום הבנתי שעשיתי טעות. אבל מה לעשות לומדים מטעויות!

אז ככה המערכת שלי היא כזו :

HU:premier 860MP

AMP:LANZAR HGT434

AMP:PULSE AUDIO BA2900

REAR: PIONEER TSA6991S

FRONT:PIONEER DSD160R

2SUB PIONEER 306C בתיבה פתוחה

הסאבים מוגברים ע"י הלנזר

ברצוני לשדרג את המערכת חשבתי להחליף את הרמקולים הקדמיים לקומפ' של מורל ,

האם אני יצטרך להחליף גם את המגבר PULSE AUDIO ?

אני לא מיתכוון להחילף את כל המערכת למרות שהייתי רוצה , היא אצלי פחות מחצי שנה (הכל עוד חדש. אני לא יקבל את מה שהשקעתי אם אני ימכור)

מה ההמלצות שלכם (אנשי חוכמה) לשידרוג המערכת ?

אני בעיקר שומע מוזיקה שחורה אבל מעונין לא רק בעוצמה אלא באיכות

הסכום ההשקעה נע בין 1500 ל2000 שקל תודה לכל העונים

HU: Premier 860MP AMP1: LANZAR 2000D

AMP2: LANZAR HTG434 REAR: PIONEER TSA6991S

FRONT: FOCAL K2P SUB: 2PIONEER 306C

פורסם

אני רואה שקנית הרבה זבל שם..

לא נורא באמת כולנו עברנו את זה.

לגבי שאלתך באמת כדי לך לקנות קומפוננט אולי של מורל אולי פוקל ואולי הרץ,תלוי מה האוזניים שלך אוהבות

לגבי ההגברה אני לא חושב שאת חייב להחליף

תנסה ואולי אם הזמן תחליף במידה ויחסר לך משו בהגברה בקיימת..

**פעם הבאה תתייעץ לפני שאתה הולך לאיזה חנות עם מוכר ערס שידחוף לך את כל הג'אנק שמורכב גם אצלו באותו!!!**

בהצלחה ..

מנואל

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

המכשיר שלך סביר.

אם אתה רוצה להשקיע עד 2000 ש"ח, הייתי ממליץ על המהלכים הבאים:

1) לנסות כן למכור את כל המערכת במחיר טוב, בלי קשר. אלו דווקא מוצרים שערסים אוהבים, ותתפלא אבל רמקולים של PIONEER קל יותר למכור מסאב של PG היום...למכור את הרמקולים האחוריים.

2) להשקיע את הסכום בקומפוננט קדמי טוב. מורל דוטק למשל+טוויטר MT22 (של HYBRID). ניתן לקנות סט משודרג, שלא יעבדו עלייך.

3) בעתיד, הצעדים הבאים יהיו (לפי הסדר):

- החלפת מגבר

- החלפת סאב וקניית מונובלוק (עדיף ביחד, שיתאימו אחד לשני ושלא תעשה שוב טעויות של קניית סאב שיתאים למגבר אחר ואח"כ תהיה תקוע. לא מחייב - עדיף)

בהצלחה

ורק לחזק את מנואל - באמת כולם לומדים מהפעם הראשונה. תאמין לי אני הפסדתי לא מעט כסף על שטויות שקניתי. חפיף! שאלו יהיו הצרות שלנו בחיים. :-D

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

• תוכן חדש...