Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאמור, חשבתי על לחבר זמנית (למספר חודשים) את שני הסלילים של האימג דיינאמיקס שלי

לשני יציאות (לא בגישור) של המגבר שלי (דרגסטר 4075 שמוציא 135 RMS לערוץ בשני אוהם).

האם הדבר יכול לגרום נזק מסוג כלשהו?

בגדול היכולת ספיגה של הסאב היא עד 400RMS והוא יקבל לשני הסלילים יחד 270RMS שאני חושב שזה אמור להיות מספיק.

יש סיכון כלשהו למגבר אם שני ערוצים יעבדו בהתנגדות של 2 אוהם והשניים הנותרים ב4?

פורסם

כן! לא מומלץ

מגבר 4 ערוצים הוא בדר"כ עם ספק כח אחד

ברגע שאתה מחבר חלק ממנו בהתנגדות שונה אתה עלול להכניס אותו לפרוטקשן (עקב מתח לא יציב)

עדיף שתחבר אותו בגישור רגיל וגם לא עד המקסימום..

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

פורסם
מגבר 4 ערוצים הוא בדר"כ עם ספק כח אחד

ברגע שאתה מחבר חלק ממנו בהתנגדות שונה אתה עלול להכניס אותו לפרוטקשן (עקב מתח לא יציב) חד וחלק, לא נכון!!!

bub,

מה ההתנגדות של כל סליל של הסאב?

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

כל סליל בעל התנגדות של שני אוהם.

אני רוצה לחבר כל סליל לחוד ולא לחבר אותם בגישור ב4 אוהם כדי להרויח עוד כ50RMS מהמגבר.

(לפחות לפי הנתונים היבשים).

השאלה אם הרעיון הוא תקין ולא יגרום נזק לאחד הרכיבים.

פורסם

bub,

אני לא מכיר את המגבר הנ"ל. בד"כ, גישור של שני ערוצים בהתנגדות של 4 אוהם, יספקו הספק הזהה להספק של 2 ערוצים שייחוברו ב - 2 אוהם לערוץ. בכל מקרה, גם אם "תפסיד" 50W, עדיף לחבר את הסלילים של הסאב בטור ל - 2 ערוצים של המגבר בגישור, מאשר לחבר כל סליל של הסאב לערוץ בודד במגבר. זו לפחות דעתי האישית.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

פרט להפסד של ווטאז' שדובר פה עליו.

מה לגבי דיוק הכיוון במגבר על 2 סלילים?

איך תמנע בדיוק מצב של קליפינג או מצב של אי שיוויון?

הדבר דורש כיוון סופר מדוייק ואני לא חושב(מבלי לזלזל בך כמובן) שאתה יודע לעשות זאת, במיוחד בלי ציוד מתאים.

ניר

under construction..

• תוכן חדש...