Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידידה שלי ביקשה עזרה, היא זקוקה למכשיר האזנת סתר, אני יודע שזה לא חוקי, אין לי שמץ של מושג מה היא מתכננת לעשות במכשיר כזה, אני גם לא מעוניין שיהיה לי מושג, כמה שפחות פרטים ככה יותר טוב.

בשלב ראשוני הרצתי חיפוש בזאפ, התוצאות שם לא מי יודע מה מעודדות, מחשבון שעולה 1200 ש"ח כי יש בו מכשיר האזנה, ועוד כל מיני כאלו ואחרים.

האם מישהו מכיר מקום שניתן להשיג בו מכשירים יותר הגיונים כמו קישוטים לסלון למינהם, ובמחירים יותר שפויים ? תודה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

תלוי לאיזה מרחק...

אם אתה מדבר על מרחקים של כמה מאות מטרים, אין לי מושג, אבל ניתן להישתמש במכשירי ה"ווקי-טוקי" הישנים והטובים... היה לי אחד כזה שכל פעם שמישהו היה מדבר הוא היה יוצא לשידור (במקום ללחוץ על הPTT)...

כמו כן, אם מישהו מהחברים שלך נוסע לתאילנד יש שם מצלמות אלחוטיות בכלום כסף...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

יש מצלמות זעירות במיוחד שניתן להציב במקומות אסטרטגיים כמו אגרטלי נוי , עציצים , מנורות ( נברשות ? ) תקרה , וכו' .

המצלמות הללו בדר"כ עולות פחות מ - 1K , וכדוגמא : http://www.zap.co.il/models.asp?sekey=%D7%9E%D7%A2%D7%A7%D7%91&sog=G-HiddenCam .

עד כמה שאני יודע הן כוללות סאונד .

פורסם

הוא ביקש מכשירי האזנה ואתם נותנים לו מצלמות? :D

אם יש לך פלאפון משוכלל, אתה יכול לשים על ניתוב ישיר לרמקול ומענה אוטומטי ולהקליט את השיחה..

פורסם

נראה לי שהמכשיר עצמו חוקי.

השימוש שנעשה בו הוא לא חוקי.

וחוץ מזה, הרבה יותר נוח ללכת על מצלמה כי זה נושא יותר מפותח ויותר נפוץ.

היא גם מכילה סאונד ויש גם אלחוטיות אם אתה רוצה.

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

הכל תלוי במקום בו היא רוצה להקליט. אם זה במקום בו היא יכולה להסתיר דברים בחופשיות אז היא לא צריכה האזנת סתר, מספיק לה טייפ מנהלים קטן ישן וטוב (יש ביד2) שהיא תדביק עם מסקינגטייפ מתחת לאיזה רהיט.

פורסם

רוב נגני ה-MP3 הסינים הזולים יתנו לה מענה טוב. בחלקם יש גם אופציה שהם מתחילים להקליט רק כשהם קולטים רעש במקום להקליט רצוף.

אסף

פורסם

לגבי המיקום: הבנתי ממנה שזה מקום שהיא לא נכנסת אליו בכלל, אין לי מושג מה המרחק שלה מהמקום, אני אברר את הנושא ואעדכן, תודה.

פורסם

ההבדל הוא זמן אמת.

היא צריכה מיקרופון עם משדר וסוללה ומקלט כלשהוא, (אפשר לבנות את זה לבד ולהשתיל את זה בתוך איזה פסלון) נסה באיביי אור.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
נראה לי שהמכשיר עצמו חוקי.

השימוש שנעשה בו הוא לא חוקי.

לפי חוק מותר לצלם/ להקליט כל עוד צד אחד מהנוכחים מודע לעיניין

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני קצת מקפיץ משומקום את הנושא:

אני זקוק באופן דחוף למכשיר האזנה, הוא צריך להיות שתול בבית כאשר אני לא נמצא בדירה בכלל אלא קופץ שם לביקורי קפה בלבד (מספיק בשביל לשתול או להוציא אותו), חייב להיות כמה שיותר מזערי ואפקטיבי עם אורך הקלטה טוב.

מי שיכול לעזור לי עם זה או אפילו להפנות אותי לאנשים, אני אודה לו מאוד.

פורסם

אם אתה נוסע על אבן גבירול בת"א מצפון לדרום, ממש בהתחלה מצד ימין יש חנות שעוסקת בכל הדברים האלה, רק שאני לא מצליח להזכר בשם שלה או למצוא אותה באתר דפי זהב.

שווה בדיקה אם אתה מזדמן לאיזור.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...