Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

הבעיה התחילה לפני כ שבוע הגיר התחיל ליהיות עצמאי

מדובר על רכב מיצובישי קולט 94 אוטומטית

אז ככה

קודם נציין הגיר הוחלף למשופץ לפני כ 7K

עכשיו לפעמיים אני נוסע על OD OFF מכובה והרכב מכניס את כל ההילוכים כמתוכנן

לפעמים אני על OD OFF והוא לא מכניס לי את האחרון

עשיתי ניסוי והפעלתי את ה OD OFF והגעתי ל הילוך שלישי , ביטלתי את ה OD והוא היה אמור להעביר הילוך ולהוריד טורים , במקום זה הוא פשוט הוריד לי הילוך

מדובר על נסיעה רציפה ללא כל שינוי בדוושת הגז

לפני כמה זמן אני פשוט נוסע רגיל ופיתאום הגיר מתחיל לדפוק כאילו מנסה להוריד או להעלות הילוך ולא מצליח , למרות שהייתי במהירות שלא דורשת ממנו לשנות הילוך

שמן גיר נבדק ונמצא תקין

לא ניתקלתי בבעיה ב 2 דקות נסיעה ראשונות אז אני לא יכול להגיד בוודאות שזה קורה רק שהרכב חם כי זה קורה לעיתים

יש אינטרקולר לרכב ד"א

חשבתי אולי המחשב התקלקל , אבל לפני החלפות למינייהם חשבתי על יעוץ שלכם

תודה לעוזרים

איתי

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

הכפתור זה לא

פתחתי את הכפתור ניקיתי מגעים

בדוק הבעיה זה לא הכפתור

עוד השערות בבקשה :\

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

המוסך ששיפץ הוא המוסך המרכזי בקיריית מטלון של מיצובישי

אני מפ"ת

ההחלפה של הגיר לפני 7K-8K

פורסם

אני בטוח שהמוסך יראה רצון טוב וינסה לעזור לך.

אני מתקשה להאמין שמוסך ועוד מורשה שמבצע שיפוץ גיר ואחרי 7K ק"מ מתחילות תקלות יתנער מאחריות לגמרי, תנסה אותם - אולי תופתע לטובה.

פורסם

טוב תודה אני יקפוץ לשם וניראה מה מצב הגיר

יעדכן בהקדם

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הבעיה טופלה אצל חבר הפורום ספי אחרי שהבעיות הוחמרו !

בהתחלה לגבי בעיית ההילוכים היתברר שהבעיה היא הסלונואידים

אז החלפנו אותם

לאחר מכן הגיר עשה לי בעיות נוספות ( עקב זה שנסענו עם הבעיה הקודמת ) והוחלט להחליף למשופץ

אז החלפנו

כרגע האותו נוסע בובה , נקווה שימשיך כך

לסיכום

שירות טוב

מחיר טוב

ואפילו קיבלתי שטיפה :)

תודה מראש לספי ולמי שעבד על האוטו

• תוכן חדש...