Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקרה פלאפון (או: חוק הסלולרי)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תפסו את אמא שלי על שימוש בסלולרי בזמן נהיגה שלא באמצעות דיבורית. מה שקרה באמת הוא שאמא שלי החזיקה את הפלאפון ביד בזמן עמידה בתמרור עצור, אך לא דיברה כיוון שלא הייתה קליטה. היא ציינה זאת מול השוטר והוא ראה שבאמת לא הייתה קליטה אבל נתן את הדו"ח בכל מקרה. אמא שלי סרבה לחתום (זה לא היה הכי חכם).

השאלה שלי היא מה בעצם לשון החוק: האם שימוש בסלולרי מצומצם אך ורק לדיבור ממש או גם ל"התעסקות" סתם?

פורסם
הזכר לאמך שאין שום שיחה בעולם ששווה את התאונה שתתרחש בגלל חוסר תשומת לב ושליטה ברכב.

זה נכון. גם אין לי אשליות שעניין העמידה בעצור יתפוס.

פורסם

אם אני לא טועה אז רק ברמזור אדום וגם לא בטוח שאפשר לענות לסלולרי רק לשניה וזהו אז אין מה לעשות צריך לשלם את הדוח

בהצלחה

POWERD BY C....

פורסם

שבYNET היתה כתבה על זה שמישהו קיבל קנס על זה שהוא עמד ברמזור שלף את הפלאפון מהדיבורית אבל כשהרמזור התחלף הוא החזיר ... והנאשם זוכה ... אבל!!!! תמרור עצור זה לא ממש רמזור אדום ... אתה עוצר כדי לראות את הכביש ... ולא כדי להתעסק בפלאפון אז לא נראה לי יש מצב... והחוק אכן אומר שימוש ולא שום דבר יותר ספציפי כמו שיחה וכו ....

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אם השוטר רשם שלא הייתה קליטה, אז היא יכולה לטעון שהיא רק העבירה את הפלאפון מהמושב לדיבורית שלה :) , תאכלס אם לא הייתה קליטה היא בשום אופן לא הייתה יכול להיות באמצע שיחה. לפי דעתי שווה ללכת על זה לבית משפט. זה נקודות !

פורסם
אמא שלי סרבה לחתום (זה לא היה הכי חכם).

כשאתה חותם על הדו"ח אתה למעשה מודה בעבירה, אם אמא שלך חשבה שהיא לא עשתה עבירה (נעזוב לרגע את הדיון של האם היא עברה או לא), אז זה שהיא לא חתמה היה צעד חכם.

Ruff Ryders to the death, ride or die nigga we know the oath

פורסם

כשאתה חותם על הדו"ח אתה למעשה מודה בעבירה, אם אמא שלך חשבה שהיא לא עשתה עבירה (נעזוב לרגע את הדיון של האם היא עברה או לא), אז זה שהיא לא חתמה היה צעד חכם.

שטויות.

אתה חותם רק על זה שקיבלת את הדו"ח ולא על שום הודאה.

זה לא משנה אם אתה חותם או לא.

פורסם

זכור לי שהיה מקרה שבו נהג נשפט על דיבור בפלפון בזמן הנהיגה, ובזמן המשפט הוא טען

שחיטט עם האנטנה באוזן (בחיי, אני לא ממציא את זה) - הוא הביא רישום שיחות מחברת

הסלולר ע"מ להוכיח שלא דיבר בפלאפון וזוכה.

פורסם

גדול :lol:

אבל עקרונית אתה חייב כל הזמן 2 ידיים על ההגה חוץ מיד אחת על הסטיק שאתה מחליף הילוכים :?

פורסם

אם אתה לא יודע, אל תכתוב בפורום :evil:

חתימה על הדו"ח אינה מהווה הודאה בעבירה!!

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם
אבל עקרונית אתה חייב כל הזמן 2 ידיים על ההגה חוץ מיד אחת על הסטיק שאתה מחליף הילוכים

אבל מותר לגרד איברים :lol:

היום כמעט קיבלתי דוח על דיבור בפלאפון :oops:

בכניסה לחוף מציצים היה פקק רציני ברחוב חבקוק, קיצור התקשרתי לחבר שלי לשאול בדיוק איפה לחנות וגם להתלונן שהיה צריך לנסוע לתל ברוך ושאני מתייבש מהשמש :D

אז בדיוק עבר שוטר (שהלך לבוטקה של החניון, כנראה להתלונן על הפקק שנוצר בגלל החניון הזה) הוא עבר תאוטו ואז כזה קלט אותי (כי בדיוק היה מרווח של מכונית ביני לבין מי שמקדימה) ועושה לי לפתוח תחלון ושואל מה אתה גם מדבר בפלאפון (בדיוק ניתקתי) אז אני כזה עושה לו לא ואז הוא סימן להתקדם והלך (בדיוק גם הוצאתי תמילה "לשניה", אחרי שאמרתי "לא" אז הוא הסתכל עליי שוב מתי שהתחיל ללכת) :D

יכול להיות הוא סתם בא להגיד לי לתקדם (למרות שזחלתי קדימה) ואז ראה שאני מדבר בפלא אז סתם שאל, כי אני אפילו לא יודע אם זה היה שוטר תנועה... בכל אופן מזל!

וכן אני יודע לא לדבר יותר בפלאפון בזמן "נהיגה" :D

Scooby WRX

פורסם

עצם העברה בדיבור הפלאפון בזמן נהיגה הוא בעצם היתעסקות בפלאפון ולא ריכוז מלא על הכביש...

ניראה לי שאמא שלך עשתה עבירה,וגם עם זה יגיע לבית מישפט, אני חושב שהיא

תקבל בכל זאת את הכנס...

כולם אוכלים אותה בקשר לפלפון לפחות פעם אחת.....

מעצבן... :mad:

פורסם

יש לי חבר שרק בדק SMS אחד קטן והספיק לעלות על המדרכה ולדפוק לעצמו את כל הג'אנט (וכמובן לפאנצ'ר את הצמיג...) במאזדה החדשה שלו... (תחשבו על זה...)

פורסם
יש לי חבר שרק בדק SMS אחד קטן והספיק לעלות על המדרכה ולדפוק לעצמו את כל הג'אנט (וכמובן לפאנצ'ר את הצמיג...) במאזדה החדשה שלו... (תחשבו על זה...)

:mm_yeah:

כשנוהגים עדיף להקדיש את כל תשומת לבכם לנהיגה.

נהיגה אינה עניין של מה בכך והפורום הינו המקום הטוב ביותר שנוכל לגרום

לדברים כאלו לחלחל פנימה...

MCS 2008

• תוכן חדש...