Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קראתי הודעות קודמות בפורום אך לא מצאתי אחת שמתאימה לצרכים שלי (אם כי היו קרובות). אני זקוקה לרכב בתקציב של בערך 60 אלף פלוס מינוס. אני נוסעת המון בכל רחבי הארץ, ולכן מחפשת רכב שיהיה (לפי סדר חשיבות)

בטיחותי

חסכוני בדלק

לא מתקלקל הרבה ואם כן, לא יקר מידי לתיקון

פחות חשוב לי אם הוא אוטומטי או ידני, וכן אני לא צריכה עיצוב מרהיב דווקא. כמו כן, לא חשוב לי גודל הרכב אם כי נראה לי שרכב קטן מידי יהיה פחות בטיחותי. אין לי נטית לב לשום אוטו, אלא חשוב לי לקבל את התמורה הטובה ביותר לכסף.

אשמח מאוד לשמוע המלצות על רכבים מתאימים.

תודה רבה

פורסם

יש לך יכולת להעריך כמה זה המון ?

תשובה לשאלה הזו תוכל "לחתוך" את פלח שוק המכוניות לשתיים, מכוניות עם מנוע דיזל ומכוניות עם מנוע בנזין.

איך שזה נראה עכשיו, C3 עם מנוע דיזל תוכל להתאים לך בדיוק .

מה הנסועה השנתית שלך ?

פורסם

אני לא טובה כל כך בק"מ אבל אני נוסעת בערך 500 או 600 ק"מ בשבוע, לפעמים יותר לפעמים קצת פחות. זה די הרבה - מנתניה לכל הארץ - חיפה, ירושלים, שדרות, כרמיאל, תל אביב וכפר סבא.

תודה

פורסם

זאת אומרת שאת נוסעת למעלה מ31 אלף ק"מ בשנה, וכמו שאת מתארת אולי אף יותר.

לדעתי כדאי לך רכב עם מנוע דיזל רגיל (לא טורבו דיזל) והילוכים ידניים. C3, אם ניתן לקנות בתקציבך, היא אפשרות מצויינת. אם לא - שקלי טנדרון כמו סיטרואן ברלינגו, ממנו יש הצע נרחב בשוק, או סקודה פאביה SDI.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לפי דעתי כדאי לחכות לפני קניית מכונית דיזל בעקבות עליית המחיר של הסולר. הק"מ השנתי שלך הוא בין 25K-ל 30K ק"מ בשנה. בעקבות השוואת המחירים הצפוייה הכדאיות בין דיזל לבנזין משתנה.

אולי כדאי דווקא לקנות רכב מיני ידני עם מנוע בנזין. לדוגמא פז'ו 206 וסקודה פביה.

אם בכל זאת דיזל:

מניסיון עם טנדרון (רנו קנגו), אם לא ממש צריכים את המרחב שהרכב מציע אז כדאי לוותר. הרכב שוקל יותר והוא לא חסכוני ביחס למכוניות מיני עם מנוע דיזל.

סקודה פביה SDI היא אופציה טובה. כמו כן גם (האחות) סיאט קורדובה דיזל באה בחשבון.

פורסם

אם בבטיחות עסקינן, לכי על רנו מגאן ידנית.

גם יחסית אמינה, גם נוחה, גם זריזה (טוב, יחסית) וגם למיטב ידיעתי בטוחה יותר מכל מה שהוצע.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...