Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלפתי את הHU שלי מ SONY ל PIONEER ניתקתי את כל החוטים וחיברתי הכל כמו שהיה קודם, כולל את הכבל של האנטנה בחזרה, ועכשיו לא כמו בעבר כשמעבירים ממצב דיסק למצב רדיו האנטנה החשמלית שלי לא עולה ולא יורדת אלאה נשארת בתוך גוף הרכב בלי לזוז, השאלה היא איזה חוט שחכתי לחבר, איך אני מזהה אותו והאם יכול להיות שאין לי בHU החדש אפשרות של אנטנה חשמלית?

הדגם הוא פיוניר 770MP.

האנטנה היא חשמלית סטנדרתית.

יונדאי קופה 1997

פיאט פונטו איבו 2010

פורסם

...לחוט של ה remote במכשיר או למקור מתח אחרי סוויץ' או משהו

Hu - 880 prs

Tw - alesis point 7, 4 inch - amp xetec vector

Mids - morel pulse 6 mid bass - amp xetec xircuit

Sub - phase sx 220 - amp hifonics titan mono

פורסם
בתך יש לך שמה 2 חוטים כחול וכחול פס לבן

תינסה לחבר את החוט כחול פס לבן

החוט כחול לבן מחובר לחוט שמפעיל את הAMP הוא מחובר כבר.

יש חוט כחול נכון אתה צודק אולי הוא של האנטנה לאן לחבר אותו?

יונדאי קופה 1997

פיאט פונטו איבו 2010

פורסם

אםן אני זוכר נכון החוט של הרימוט למגבר במכשירי הפיוניר הוא גם החוט של האנטה חשמלית... לכן תחבר אותו לרימוט..

פורסם

פשוט,בסוני, יש בדכ פקודה למגבר נפרדת מפקודה לאנטנה חשמלית.

אז עשה בדיוק כפי שרשמו קודמי, העניין שפשוט כנראה לא שמת לב לחוט האנטנה שצריך לחבר, כי בסוני ל AMP לא היה מחובר כלום, אם לא היה לך מגבר.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
פשוט,בסוני, יש בדכ פקודה למגבר נפרדת מפקודה לאנטנה חשמלית.

אז עשה בדיוק כפי שרשמו קודמי, העניין שפשוט כנראה לא שמת לב לחוט האנטנה שצריך לחבר, כי בסוני ל AMP לא היה מחובר כלום, אם לא היה לך מגבר.

דני

צודק!

רק חבל שפה האנטנה עולה איך שמפעילים את המכשיר ולא רק שעוברים למצב רדיו.

יונדאי קופה 1997

פיאט פונטו איבו 2010

• תוכן חדש...