Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורולה Runx???

Vw Polo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי מחפש רכב חדש הגיע הזמן להחליף את הסובארו...

בעקרון הוא רוצה רכב גיר רגיל מרחב פנים נוח ומרווח יחסית ושלא יזלול הרבה דלק

התקציב שלו לדעתי הוא באזור ה70 אבל ניתן להתפשר גם בעוד 10 אם זה שווה את זה

הציעו לו לקנות קורולה RUNX רציתי קצת מידע עליה

ממה שהבנתי זה קורולה האצ'בק אם אפשר מידע עליה נפח מנוע כ"ס

אמינות מחלות ידועות וכו'

עוד דבר שאבא שלי צריך זה בגז' נורמלי ולמרות שזה רכב האצ'בק רציתי לדעת איך הגדול של התא מטען ביחס למשפחתית רגילה

אבא שלי נוסע הרבה ועובד הרבה עם האוטו אז הצרכים שלו זה רכב נוח לכביש אמין הוא רוצה גיר רגיל בשביל החסכון חשוב שהרכב לא יהיה חלש האם הקורולה היא הבחירה בשבילו?

תודה רבה לעוזרים

פורסם
אבא שלי מחפש רכב חדש הגיע הזמן להחליף את הסובארו...

בעקרון הוא רוצה רכב גיר רגיל מרחב פנים נוח ומרווח יחסית ושלא יזלול הרבה דלק

התקציב שלו לדעתי הוא באזור ה70 אבל ניתן להתפשר גם בעוד 10 אם זה שווה את זה

הציעו לו לקנות קורולה RUNX רציתי קצת מידע עליה

ממה שהבנתי זה קורולה האצ'בק אם אפשר מידע עליה נפח מנוע כ"ס

אמינות מחלות ידועות וכו'

עוד דבר שאבא שלי צריך זה בגז' נורמלי ולמרות שזה רכב האצ'בק רציתי לדעת איך הגדול של התא מטען ביחס למשפחתית רגילה

אבא שלי נוסע הרבה ועובד הרבה עם האוטו אז הצרכים שלו זה רכב נוח לכביש אמין הוא רוצה גיר רגיל בשביל החסכון חשוב שהרכב לא יהיה חלש האם הקורולה היא הבחירה בשבילו?

תודה רבה לעוזרים

קורולה בהחלט אינה עונה על הדרישות המודגשות-מניסיון לאחר נסיעת מבחן

ניצן

פורסם

לפי בדרישות האלה אני מדמיין רק רכב אחד בראש ואני מצתער אם זה נישמע מוכר..

הונדה ג'אז.

המושבים מתקפלים והרכב הופך להיות טנדר

הרכב חסכוני, מאוד מרווח מאחורה.

נוח, אם תמצא משהו בשנת 2002-2003 יהיה מצויין בשבילך למרות שהם נדירות למציאה הם נחטפות.

בכל אופן קורולה RUNX קיימת במשפחתי וגם הג'אז, אם הקטע של הבגאז' חשוב לך רד מהקורולה כי הבג'אז סטנדרטי לחלוטין.

בקשר לאמינות לנו יש כבר החל משנת 96 את כל דגמי הקורולה הקיימים בשוק כולל את הראנקס המדוברת, הרכבים לא נכנסו ואפילו פעם אחת למוסך חוץ מטיפולים תקופתיים. שמעתי שבשנת 2003 היה לרכב איזה שהוא באג במנוע (ואני מדגיש ששמעתי ואיני יודע אם זה מאומת) ולכן עדיף לעבור לדגם שנת מודל 2004 שהוא מעבר לתקציב שלך.

אני חוזר לטעמי הונדה ג'אז או רכב סטיישן למרחב פנימי (דגש על הג'אז).

בקשר לבגאז' אבא שלך כניראה צריך סטיישן לפי מה שאתה מדבר.

dreams dreams dreams do not come true

פורסם

לא הוא לא צריך סטיישן רק תא מטען נורמלי הוא הסתדר טוב מאד עם האימפרזה 98 שיש לנו עכשיו

רק שהגיע הזמן להחליף אותה חשוב לו מאד גיר רגיל גם בכלל חסכון בדלק שזה גם פקטור מאד משפיע המליצו לו ללכת על הקורולה RUNX בגלל שהיא מגיעה גם בגיר רגיל

עוד אופציה שהוא חשב לעשות זה טרייד אין בסובארו לB4 רק שיש B4 בדגמים של 2.0 ו 1.6 השאלה שלי עם מנוע ה2 ליטר זולל דלק ולדעתי מנוע 1.6 קטן יחסית לאוטו ולא יספק מהירות כוח ויהיה ממש עגלה

האם אני טועה?

פורסם
קורולה בהחלט אינה עונה על הדרישות המודגשות-מניסיון לאחר נסיעת מבחן

ניצן

WTF , על מה אתה מדבר?

יש לי טויוטה ראנאיקס, ותאמין לי היא מאוד מרווחת,נוחות סבירה כמו כל היפניות.

אישית,אם הייתה לי האפשרות, אני הייתי הולך על הB4 2.0 .

פורסם
WTF , על מה אתה מדבר?

יש לי טויוטה ראנאיקס, ותאמין לי היא מאוד מרווחת,נוחות סבירה כמו כל היפניות.

אישית,אם הייתה לי האפשרות, אני הייתי הולך על הB4 2.0 .

גם אני אבל איך צריכת הדלק שלה מנוע גדול בד"כ זולל דלק וגירסת ה 1.6 ליטר של ה B4 נשמעת לי חלשה מאד ולא מומלצת
פורסם

עוד אופציה היא סיאט לאון אבא שלי רוצה רכב שיהיה לו ניחוח של ספורט אני המלצתי לו על הסיאט לאון מה אתם אומרים???

שאני אומר ספורט אני מתכוון תאוצה מהירה זריז יחסית וכמובן גיר רגיל

פורסם

לאחר שיחה ארוכה עם אבא הבנתי שהאוטו המומלץ בשבילו הוא סיאט לאון 1.6 ידני

הוא מחפש אוטו יחסית ספורטיבי כלומר גיר רגיל האצה מהירה וכו'

שלא יזלול דלק שיתנהג טוב על הכביש וכמובן שלא יהיה קטן כלומר משפחתית לפחות

וכמובן באזור ה70 80 אלף שקל

האם הלאון 1.6 ידנית עונה על צרכיו???

עוד משהו מוזר חיפשתי ביד 2 מודעות של סיאט לאון ולא מצאתי דגם של 1.6 ידנית משנתון

רק דגמים של 1.8 טורבו בעיקר יוצרה לאון 1.6 ידנית מעבר ל02 מכיוון שאבא שלי רוצה מינמום 03

ובתקציב שלו לפי המחירון של הגה נכנס 04 ואפילו 05

וכמה כ"ס יש לאוטו הזה?

• תוכן חדש...