Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ההורים החכמים שלי השאירו את הכלוב שלו בחוץ בלי השגחה , נהגנו להוציא את הכלוב מדי פעם קצת החוצה בהשגחה כדי שהציפור תוכל "לנשום אוויר" .

בוא נגיד שהיא כבר לא בקטע של לנשום .

ים long time no

פורסם
לפי דעתי לא כל נוזל אחר היה עושה את העבודה כי מים הוא כן הצליח לשתות .

כמו שאתה יודע או לא יודע כשלידוקאין מגיע ישירות למחזור הדם הוא אמור להסדיר קצב לב במקרים של בעיות סדירות קצב לב , במנת יתר אני כמעט בטוח שהוא יכול לגרום לטכיקרדיה אם אני זוכר נכון עד למצב של svt ודום לב לאחריו , כנראה שכך החומר פעל על הציפור המסכנה והיא מתה מדום לב .

לדעתי הציפור פשוט טבעה - הלידוקאין נכנס לריאות מפה לשם הדרך למוות קצרה. אני לא ווטרינר ולא יודע לפרט על תהליך מפורט יותר שעברה הציפור מרגע כניסה הלידוקאין לריאות.

שוב, כמו שאמרת- טפטוף לקנה הנשימה ולא הזרקה לאחד מכלי הדם שבטח היה גורם לתופעות שציינת.

אם הייתה רוצה טכיקרדיה הייתי פותח אמפולת אדרנלין..

בכל אופן,

well done

הדרך הקצרה וההומאנית יותר.

פורסם

באמת סיפור עצוב, עברתי אותו כבר עם כמה בעלי חיים.

אבל עכשיו אתה באמת חושב שיעזור לך במשהו להתעלל בחתול? לגרום סבל לחיה אחרת רק בגלל שהיא פעלה לפי האינסטינקטים שלה?

אחרי אהבת החיות שהפגנת עם הציפור קשה לי להאמין שתמשיך לחשוב ככה גם אחרי שתתקרר קצת.

פורסם
באמת סיפור עצוב, עברתי אותו כבר עם כמה בעלי חיים.

אבל עכשיו אתה באמת חושב שיעזור לך במשהו להתעלל בחתול? לגרום סבל לחיה אחרת רק בגלל שהיא פעלה לפי האינסטינקטים שלה?

אחרי אהבת החיות שהפגנת עם הציפור קשה לי להאמין שתמשיך לחשוב ככה גם אחרי שתתקרר קצת.

סביר להניח שאתה צודק .

אני פשוט מרגיש כל כך רע על הציפור האומללה שבא לי לכתוש את החתול הזה , שלא תבינו לא נכון החתול הזה לא תמים הוא גם מציק לכלבה שלי , מזל שהכלבה שלי כמה שהיא פינצ'רית יודעת לנבוח והחתול משתפן , פעם אחת היא גם חטפה שריטה לא קטנה בפנים מהחתול הזה , מגיע לו לחטוף קצת אני חושב .

ים long time no

פורסם
ומה אתה היית עושה ? בוא נראה אותך מסתכל על ציפור שכל הפרצוף שלה מושחת אין לה מקור ואין לה עין אחת כשהיא מחרחרת ומשמיעה קולות גסיסה .

אני בטוח שאתה הייתה חובש לה את זה ומקווה שהיא תחזור לחיים רגילים , סבבה אחי יצאת שפיץ עם המשפט הזה שזרקת לי .

אופיר כבר הגיב לך בתגובה מספר 7:

:roll:

"ניתן ללכת לוטרינר העירוני, ולא לנסות להטביע, להצית, לחנוק, בדרכים "הומאניות"."

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

היה עושה תאמין לי!

אני מקווה שלא תחסל את החתול גם!

איזה וטרינר ביום שבת יטפל בציפור גוססת נו מה אתם צוחקים עליי .

מה כבר הוא היה עושה ??

פורסם

מחיפוש קצר מצאתי את המרכז הזה בהרצליה שפועל:

http://www.vetcenter.co.il/?gclid=CPWG6KDG64YCFS0pGgodDR2u_g

והתפקיד של וטרינר הוא לטפל בחיות, גם כאלו שעוד מעט לא יהיו בין החיים.

שיהיה בהצלחה בפעם הבאה

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
מחיפוש קצר מצאתי את המרכז הזה בהרצליה שפועל:

http://www.vetcenter.co.il/?gclid=CPWG6KDG64YCFS0pGgodDR2u_g

והתפקיד של וטרינר הוא לטפל בחיות, גם כאלו שעוד מעט לא יהיו בין החיים.

שיהיה בהצלחה בפעם הבאה

ל'

נכון ... לנסוע שעה +- למקום שאין לי מושג איך להגיע אליו עם ציפור גוססת באוטו , בסדר !

דיי ליהיות יפי נפש אף אחד לא היה נוסע בשבע וחצי בבוקר ביום שבת לבית חולים לחיות כדי לטפל בירגזי שעומד למות .

ים long time no

פורסם

אם אתה חושב שחיי אדם חשובים יותר מחיים של ציפור קטנה, אז אני מקווה שהחיים שלך יהיו תלויים בידי חיה כזאת או אחרת כדי שתבין שאתה לא יותר חשוב כאדם.

אל תשכח מאיפה באת, תסתכל בהסטוריה ותבין.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אם אתה חושב שחיי אדם חשובים יותר מחיים של ציפור קטנה, אז אני מקווה שהחיים שלך יהיו תלויים בידי חיה כזאת או אחרת כדי שתבין שאתה לא יותר חשוב כאדם.

אל תשכח מאיפה באת, תסתכל בהסטוריה ותבין.

לה לה לה....מתחסד....לה לה לה

כולה ציפור.

הייתי דורך עליה בלי למצמץ...(לא באמת, כדי להדגים את הנקודה). אתה מדבר שטויות.

צריך ליהיות פורפורציונאלי. אם במקרה יש וטרינר חמש דקות מהבית...מילא

אבל לא צריך להשתגע.

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

לא אמרתי להשתגע, אבל הוא דיבר כאילו הוא הישות העליונה (מה הוא האלמנט החמישי?)

שלא ישכח מאיפה האדם הגיע ואל תשכח גם אתה ממה אתה חי בסופו של דבר.

אם לא היו צמחים ולא היו בעלי חיים לא היה לך ממה להתקיים מה שאומר שאנחנו די נחוטים ביחס לשאר בעלי החיים ואם לא השכל שלנו אני בטוח שלא הינו שולטים בעולם.

some people need a high five

in the face

with a chair

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...