Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם

אני לא מבין את ההבדלים. ציפור קטנה ומעוותת - כן.

מה עם חתול שנולד עם עין אחת ונראה כאילו הקיאו אותו? גם?

בלי להכיר אותך , אני בטוח שבשבילו היית נוסע לוטרינר שרחוק מהבית.

בגלל שזו "סתם" ציפור בר שגם ככה היתה נדבקת מתישהו לחזית האוטו שלך?

זה דוחה בעיניי ואני שמח שאני לא היחיד.

אני לא אומר לתת ליצור שסובל להמשיך לחיות, אבל יש דרכים הרבה יותר...טובות.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא מבין את ההבדלים. ציפור קטנה ומעוותת - כן.

מה עם חתול שנולד עם עין אחת ונראה כאילו הקיאו אותו? גם?

בלי להכיר אותך , אני בטוח שבשבילו היית נוסע לוטרינר שרחוק מהבית.

בגלל שזו "סתם" ציפור בר שגם ככה היתה נדבקת מתישהו לחזית האוטו שלך?

למרבה האירוניה היום בדרך לים נכנסתי בציפור בר והיא התפרקה לי על השמשה , מה שנקרא שתי ציפורים במכה אחת .

זה דוחה בעיניי ואני שמח שאני לא היחיד.

אני לא אומר לתת ליצור שסובל להמשיך לחיות, אבל יש דרכים הרבה יותר...טובות.

אתה צודק ב100% , תן לי דרך יותר טובה לסיים חיים של חיה גוססת .

ולא אני לא ישות עליונה או האלמנט החמישי או הבוכנה השישית , מה זה קשור , המתת חסד יש גם אצל בני אדם , כשאין טעם לתת לחיה לחיות צריך לעשות לה המתת חסד שלא נדבר על זה שהיא גססה למוות לאיטה והתחילה להשמיע חרחורים וצפצופים מוזרים בוא נראה את כל המתחסדים פה שומעים צווחות מוות ונותנים לחיה להמשיך לגסוס .

אני לא חושב שטעיתי לשניה הייתי צריך להמית אותה מיידית וככה עשיתי ! זה הכל מכאן והלאה הת'רד הזה כבר חסר טעם באמת שהוא נמשך כמו מסטיק.

ים long time no

פורסם

תעזוב את החתול בשקט, אם הייתם שמים את הציפור במקום בטוח כל זה לא היה קורה.

חתולים הם ציידים מטבעם, אם הם רעבים ורואים אוכל הם יעשו מה שדרוש בשביל לתפוס ארוחה טובה.

דרף אגב, אתה צמחוני?

פורסם

כולם פה נהיים יפי נפש.

אני בטוח שלפחות חצי ממי שהגיבו פה, לא היו מזיזים אצבע, היו זורקים אותה לסבול וזהו.

אופיר, אני "בטוח" שאתה היית לוקח אותה לווטרינר במרחק שעה נסיעה ממך, אולי הוא גם היה מדביק לה מקור חדש. :?

הבחור ניסה בסה"כ לעזור לציפור, למנוע ממנה לסבול, זה הכל.

זה נורא קל לקום על בנאדם שבא לעשות משהו שנשמע לכם לא הומאני, בגלל שהוא כלל איזשהו חומר רעיל (או מה שזה לא יהיה...), אבל העיקר שהיא לא סבלה הרבה לפני שהיא מתה, וזו הייתה כוונתו של אור - הוא לא יכל לחבר אותה למכונת הנשמה ולעשות אותה בריאה.

יאללה, חפשו ת'רד אחר להתעלק עליו. :|

פורסם
כולם פה נהיים יפי נפש.

אני בטוח שלפחות חצי ממי שהגיבו פה, לא היו מזיזים אצבע, היו זורקים אותה לסבול וזהו.

אופיר, אני "בטוח" שאתה היית לוקח אותה לווטרינר במרחק שעה נסיעה ממך, אולי הוא גם היה מדביק לה מקור חדש. :?

הבחור ניסה בסה"כ לעזור לציפור, למנוע ממנה לסבול, זה הכל.

זה נורא קל לקום על בנאדם שבא לעשות משהו שנשמע לכם לא הומאני, בגלל שהוא כלל איזשהו חומר רעיל (או מה שזה לא יהיה...), אבל העיקר שהיא לא סבלה הרבה לפני שהיא מתה, וזו הייתה כוונתו של אור - הוא לא יכל לחבר אותה למכונת הנשמה ולעשות אותה בריאה.

יאללה, חפשו ת'רד אחר להתעלק עליו. :|

שמעתם את הבחור . כל מילה בסלע .

ים long time no

פורסם

לצערי אין בעולם המתת חסד...

אם היה מקובל, היינו משתמשים במשאבים לדברים יותר מועילים יותר.

לדעתי צריך ליהיות לכל יצור חי את הזכות למות במקום לסבול.

אני יודע שאני לא הייתי רוצה לחיות בלי מקור, או בלי ידיים, או בלי רגליים...

אני לא רואה בזה שום טעם. היות והציפור ורוב בעלי החיים לא מספיק חכמים בשביל לחשוב ברמה כזאת,

מה טוב, אנחנו עושים זאת בשבילם. כל אחד יחליט מה לעשות בעצמו, אם זה ליסוע שעה בשבע בבוקר או להזריק חומרים שונים. שתגיע אליכם ציפור, תוכלו להחליט אם לגדל אותה להרוג אותה, או ליסוע ממש מהר ולזרוק אותה מול המכונית. איש איש והחלטותיו.

עכשיו כולם לתת מבט על כותרת השרשור. נכון שלתקוף את אור זה לא חלק ממנה?

הוא כולה רצה לחלוק איתנו את מה שקרה ולשאול מה אנחנו היינו עושים (ולא מה דעתנו על מה שהוא עשה). אבל...כרגיל, יפי נפש לא חסר. אז..ניפגש בציפור הבאה?

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

אור עשיתה מה שהיית צריך לעשות במקרה כזה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

המתת חסד בוצעה , כמה טיפות לידוקאין בטיפטוף לקנה הנשימה והוא מת תוך חצי דקה בלי סבל מיותר .

.

אחי אתה יכול לתת לי את הלידוקאין יש לי שני פינצרים בבנין שנימאסו עליי..:lol:

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

תגידו,

מה אתם מבלבלים את השכל?! הלוואי עלי למות מלידוקאין! בתור אחד שעבר הרדמה מלאה מהחומר הקדוש הזה, אני אומר לכם בבירור - הייתם מתים למות מהחומר הזה!

קיצר אור, אתה בסדר גמור, נהגת בהומניות, אל תתייחס לתגובות כאן.

תיכף תתחילו להתלונן שהוא כבש את שטח המחיה של הציפור... :rolleyes::roll:

עריכה: לכל הקשקשנים - מתי פעם אחרונה אכלתם כנפיים על האש? אתם יודעים איך הורגים את העופות האלה?

מקווה שהבהרתי את עצמי...

פורסם
תגידו,

מה אתם מבלבלים את השכל?! הלוואי עלי למות מלידוקאין! בתור אחד שעבר הרדמה מלאה מהחומר הקדוש הזה, אני אומר לכם בבירור - הייתם מתים למות מהחומר הזה!

עריכה: לכל הקשקשנים - מתי פעם אחרונה אכלתם כנפיים על האש? אתם יודעים איך הורגים את העופות האלה?

מקווה שהבהרתי את עצמי...

אחי מצטער שאני מתקן אותך אבל לידוקאין זה לא חומר להרדמה כללית , ממש לא היית רוצה שזה יכנס לך למחזור דם ישירות .

אולי הורדמת ע"י וואליום או קטאמין או דורמיקום לא בטוח .

ים long time no

פורסם

אור, היית בסדר גמור.

עזוב את החתול, מילא אם הוא היה פורץ פנימה בדרכים לא דרכים,

אבל כמו שתיארת, זה היה פשוט גירוי מיותר של האינסטינקטים הטבעיים.

זה בדיוק מה שהוא בנוי לעשות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
תגידו,

מקווה שהבהרתי את עצמי...

לידוקאין משמש כמאלחש מקומי, תרופה הנוגדת הפרעות קצב חדריות.

כאשר הטיפול הוא בהפרעות קצב מדובר כנראה על VT/UF

אור- בקטמין משתמשים כאשר מדובר על פצועי טראומה.

לדעתי להרדמה כללית בניתוח משתמשים בוואליום, אפשר לברר את זה. רק תאמר אם זה מעניין אותך ואני אחזור אליך עם תשובה מדוייקת.

ובקיצור לעניין- אם הוא היה רוצה להיות סדיסט היה משתמש בפוסיד.

אם תרצה להיות הומאני קצת יותר לפעם הבאה: אדרנלין IV- לפני שתסיים להזריק את האמפולה היא כבר תמות..

(אני לא סדיסט ולא מתעלל בחיות- ולא מחלק כאן שום הוראות, רק מסביר)

פורסם

להרדמה כללית אפשר להשתמש גם בדורמיקום .

לא נראה לי שאפשר להזריק תוך ורידי לציפור בגודל 10 ס"מ .

ים long time no

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...