Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אתה מאוד הומאני במיוחד עם הסימלון של העזרה הראשונה שיש לך.

ומה אתה היית עושה ? בוא נראה אותך מסתכל על ציפור שכל הפרצוף שלה מושחת אין לה מקור ואין לה עין אחת כשהיא מחרחרת ומשמיעה קולות גסיסה .

אני בטוח שאתה הייתה חובש לה את זה ומקווה שהיא תחזור לחיים רגילים , סבבה אחי יצאת שפיץ עם המשפט הזה שזרקת לי .

ים long time no

פורסם

לפי דעתי לא כל נוזל אחר היה עושה את העבודה כי מים הוא כן הצליח לשתות .

כמו שאתה יודע או לא יודע כשלידוקאין מגיע ישירות למחזור הדם הוא אמור להסדיר קצב לב במקרים של בעיות סדירות קצב לב , במנת יתר אני כמעט בטוח שהוא יכול לגרום לטכיקרדיה אם אני זוכר נכון עד למצב של svt ודום לב לאחריו , כנראה שכך החומר פעל על הציפור המסכנה והיא מתה מדום לב .

ים long time no

פורסם

אור - לכל החכמים כאן שאומרים שזה אכזרי, תן להם כתובת של מקום הקבורה של ציפורה, יש כאלה שנראה לי פשוט משתוקקים לעשות לה נתיחה שלאחר המוות כדי לאשר באמת שהיא לא סבלה אפילו לשניה אחת עד שהתפגרה לעולם הבא.

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

החתול בסך הכל עשה את מה שהוא יודע לעשות. אין כאן נושא של טוב ורע, עזוב אותו לנפשו.

לגבי הציפור, לטעמי פעלת נכון, אל תיקח ללב את מה שכל הנשמות הטובות בפורום משפריצים לכל עבר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
לפי דעתי לא כל נוזל אחר היה עושה את העבודה כי מים הוא כן הצליח לשתות .

כמו שאתה יודע או לא יודע כשלידוקאין מגיע ישירות למחזור הדם הוא אמור להסדיר קצב לב במקרים של בעיות סדירות קצב לב , במנת יתר אני כמעט בטוח שהוא יכול לגרום לטכיקרדיה אם אני זוכר נכון עד למצב של svt ודום לב לאחריו , כנראה שכך החומר פעל על הציפור המסכנה והיא מתה מדום לב .

אם לא מבינים לא מכניסים שכל של אנשים אחרים להריון.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

כל הכבוד לך!

פעלת מעולה...בכלל, השקעת זמן ומחשבה על הציפור המסכנה.

אני בטח הייתי משאיר אותה איפהשהוא עם שטר של עשרים ומאחל בהצלחה.

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...