Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וקצת יותר ברור:

האם יום שישי אחד מספיק (מבחינת שעות העבודה והכל) לקחת אוטו למוסך מרכזי (להוציא תדפיס טיפולים), לקחת לבדיקה וגם לעבור בדואר ולעשות העברת בעלות, או שכדאי לשמור לכל העניין יום עבודה שלם?

מכוני הבדיקה פתוחים ביום שישי, אני מניח, לא?

פורסם
וקצת יותר ברור:

האם יום שישי אחד מספיק (מבחינת שעות העבודה והכל) לקחת אוטו למוסך מרכזי (להוציא תדפיס טיפולים), לקחת לבדיקה וגם לעבור בדואר ולעשות העברת בעלות, או שכדאי לשמור לכל העניין יום עבודה שלם?

אפשרי אבל לחוץ

בנוסף לכל התהליך של הבדיקה והעברת בעלות יש את נושא הביטוח.

לא בטוח שתספיק לבטח את הרכב בחובה + מקיף ביום שישי ואז תתקע עם רכב חדש בבית שצריך לשמור עליו במקום להנות ממנו.

שווה לחכות לאמצע שבוע לדעתי.

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

רוב האנשים קונים את הרכב ביום שישי....

מכיוון שזה יום שהרבה אנשים לא עובדים בו...

אני קניתי בינתיים את כל הרכבים ביום שישי

פשוט צריך להתייצב במכון בדיקה החל מ7 בבוקר

לאחר שהרכב עבר בדיקה בהצלחה ולפני ההליכה למוסך, להתקשר לביטוח ולומר שיכינו פוליסה (אפשר לקבל בפקס פוליסה זמנית) בדרך הביתה (נהיה כבר 12-1 בצהריים )

עוברים בסניף הבנק , מוציאים צ'ק בנקאי, נותנים למוכר, ממשיכים לדואר, מעבירים בעלות.

ושלום על ישראל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

גם אני קניתי את הרכב ביום שישי

אין שום בעיה להספיק ידידי

מנסיון

"החיים קשים. הם קשים יותר אם אתה טיפש"

פורסם

לאחר שהרכב עבר בדיקה בהצלחה ולפני ההליכה למוסך, להתקשר לביטוח ולומר שיכינו פוליסה (אפשר לקבל בפקס פוליסה זמנית) בדרך הביתה (נהיה כבר 12-1 בצהריים )

עוברים בסניף הבנק , מוציאים צ'ק בנקאי, נותנים למוכר, ממשיכים לדואר, מעבירים בעלות.

ושלום על ישראל.

היום שלך מתוכנן באופן מושלם אבל כל פיפס שיתפקשש ונגמר היום.

תאר לך שיהיה לך מצב כמו שלי היה שהרמתי טלפון לסוכן ביטוח שיכין את הפוליסה והם דרשו בדיקת מיגון, ותוספת מיגון, איזה מתקין ידבר איתך ביום שישי על התקנת מיגון נוסף ברכב?

בקיצור אפשרי בשישי אבל לחוץ מידי ועדיף לעשות את זה בראש שקט ולקחת יום חופש, הרי לא כל יום קונים רכב.

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

יש למישהו עוד דעות בעניין?

כמו כן, אם יש למישהו מוכן על המחשב במקרה טופס התחייבות לבדיקה אני אשמח.

תודה ולילה.

פורסם

לא יודע בקשר לטופס בדיקה, אבל יש בעמוד האחרון של לוח-פוקוס בדר"כ זכרון דברים שנותר בו רק למלא את השמות וכדומה.

בנוגע לשאלך - אני קניתי את הרכב גם ביום שישי, אבל אני יצאתי לבדיקה ב-1 בצהריים :shock:

עד 2 יצאנו מהמכון עם טופס הבדיקה.

שמנו לו מעט כסף מזומן שלא ישנה את דעתו בסופ"ש, ובגלל היום והשעה, ביום ראשון העברנו בעלות ואבא שלי דאג לי כבר בבוקר של יום ראשון לתעודת ביטוח משולמת.

עצתי האישית ? תפנה יום עבודה ותחסוך מצב שהולך לך יום שישי + יום עבודה :idea:

פורסם

אני קניתי ביום חמישי :loco:

תכלס מה זה משנה מתי אתה קונה? אולי תספיק.. אולי לא.. העיקר שתבדוק ת'אוטו טוב ושלא יעבדו עלייך !

פורסם
וקצת יותר ברור:

אפשרי אבל לחוץ

בנוסף לכל התהליך של הבדיקה והעברת בעלות יש את נושא הביטוח.

לא בטוח שתספיק לבטח את הרכב בחובה + מקיף ביום שישי ואז תתקע עם רכב חדש בבית שצריך לשמור עליו במקום להנות ממנו.

שווה לחכות לאמצע שבוע לדעתי.

שי

חברת הביטוח נתנה לי שבועיים לשלוח לה אישור מיגון....

הם היו לארג'ים איתי.

נ.ב. לא הייתי ממליץ לקחת אוטו לבדיקה ולקנות אותו אחרי יום יומיים...

יש כאלה שינצלו את ההזדמנות לעשות מה שהם רוצים עם האוטו...

ובעברית : לפרום לו את הצורה בסופשבוע.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ושלום על ישראל.

היום שלך מתוכנן באופן מושלם אבל כל פיפס שיתפקשש ונגמר היום.

תאר לך שיהיה לך מצב כמו שלי היה שהרמתי טלפון לסוכן ביטוח שיכין את הפוליסה והם דרשו בדיקת מיגון, ותוספת מיגון, איזה מתקין ידבר איתך ביום שישי על התקנת מיגון נוסף ברכב?

בקיצור אפשרי בשישי אבל לחוץ מידי ועדיף לעשות את זה בראש שקט ולקחת יום חופש, הרי לא כל יום קונים רכב.

שי

סוכן ביטוח/חברה שמכבדת את עצמה ובאה עם הפנים ללקוח תעשה לך את הביטוח במיידי ותבקש אישורי מיגון לאחר מכן (כמובן שתצטרך לעשות את המיגונים הדרושים, אבל זה כבר סיפור אחר לגמרי).

ב-2 הרכבים האחרונים שקניתי לא נדרשתי להציג אישור מיגון במקום. תמיד אחרי. בנוסף לזה, הכל תלוי בסוכן הביטוח שלך. אם יש לו הרבה וותק ויש לו הרשאות מחברות הביטוח (האצלת סמכות שכזו), הוא יכול גם בע"פ לסגור לך כמה פינות.... זה היתרון שיש לך סוכן ביטוח וותיק: אתה מרוויח שירות טוב על חשבון הפריבילגיות והסמכות שהוא מקבל בחברות הביטוח הגדולות.

רק בגלל הדברים האלו אני יודע שאין לי מה לחפגש בשום מקום אחר.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הבעיה היא שמכוני הבדיקה קצת יותר עמוסים בד"כ אבל זה לא נורא יותר מדי.

חוץ מזה אם אתה לא מספיק מהיר אתה עשוי למצוא רכב פוטנציאלי בדרך לבדיקה עם מישהו אחר.

ביטוח עלול להוות בעיה אבל אני הסתדרתי עם המוכר שישאיר את הביטוח שלו (שהיה תקף לכל נהג כמובן) לסופ"ש עד שאני אדאג לביטוח ביום ראשון.

בבנק סוגרים מוקדם ביום שישי ואם אתה רוצה לסדר צ'ק בנקאי אז לא כדאי להתעכב בבדיקה.

כשקניתי את האוטו יצאתי פגשתי את המוכר בשעה 10 ביום שישי. ב-11:30 האוטו היה בבעלותי. ככה זה כשבדיקה של רכב בן 9 יוצאת מושלמת, אבא עובד בבנק ומסדר את הכל מהר, הדואר ליד הבנק והמוכר רוצה מאוד למכור :D

פורסם
תעשה בדיקה לפחות יום שישי ותחשוב עליה טוב טוב בבית :)

ראסמי, ככה אתה לוקח לעצמך כמה שעות הפסקה מהלחץ של הקנייה, וחושב טוב טוב אם הרכב הזה זה באמת מה שאתה רוצה.

במקרה הזה המהירות מהשטן..

הנה ממנו -> :evil:

• תוכן חדש...