Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סע בכביש רבע ל 7 באיזור מחלף נקניקים ב עשרה ל 5 בתחילת האביב .

:loco: הבנאדם רצה המלצה לגלאי רדאר לא ל נונ'צדיקים (תרתי משמע)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
קל לי מאוד לכתוב משהו בסגנון "מינימן ,אל תדבר שטויות, המיני שלך עגלה וכו"-אבל למען האמת, היום בבוקר חשבתי היטב על מה שאמרת.

נסעתי ברחוב סואן ברמת גן (דרך אלוף שדה מכיוון עזריאלי לכיוון כפר המכביה) בו המהירות המותרת היא 60 קמ"ש. 9 בבוקר. הכביש פנוי. התנועה נעה במהירות של כ 80-90 קמ"ש. יש כאלה בנתיב השמאלי שנסעו גם 100. לא מטורפים שזיגזגו 100 תוך שמיעת מוזיקת טראנס שמרעידה את השמשות במכוניות משופרות, סתם אנשים מן הישוב שנסעו עם המשפחה לכיוון כביש גהה ללא כל מפריע.

עשיתי ניסוי קטן-האטתי, התמקמתי כחוק בנתיב הימני, כיוונתי את הקרוז קונטרול ל 60 קמ"ש בדיוק ונסעתי. תוך 3 דקות התחילו לצפצף לי. כי גם בנתיב הימני נוסעים 80. כי הכביש פנוי. הסתכלתי במראה ושמתי לב שאנשים מנסים נואשות לעקוף אותי (ואני נוסע כל הזמן 60. בדיוק המהירות המותרת) ומסכנים את עצמם.

עיכבתי את התנועה (זו עבירה) ואפילו גרמתי לאנשים תמימים שנוסעים עם המשפחה לספארי ולטיולים לסכן את עצמם ואת מכוניתם.

למזלי האצתי למהירות בה כולם נסעו. אני לא רוצה תאונה על המצפון שלי.

תודה מינימן, על שגרמת לי לסכן חיי משתמשי כביש.

נ"ב-אני עורך ומוסיף: ליד הכניסה לגבעתיים יש בכביש הזה מכמונת. מדוע? כי כולם נוסעים שם מהר. לא משתוללים, פשוט נוסעים מהר. כי הכביש בהחלט מאפשר. את זה קל לאכוף. המכמונת נמצאת ליד סניף "מגה", באזור התעשיה של גבעתיים. למי שרוצה גלאי טוב, רק ולנטיין או אחת הסדרות הגבוהות של בל (כמו ה 65).

אני לא חושב שזה מה שמינימן התכוון, פשוט צריך להשתלב עם התנועה, גם אם המהירות גבוהה מהמותר על מנת לא לסכן את שאר הנוסעים, גם אני ניסיתי פעם בכביש איילון לעשות את זה ונסעתי על שבעים שהכביש פנוי וזה ממש קשה, אבל לעבור בעשר עשרים קמ"ש זה לא רציני בכביש כזה, אבל לא לנסוע 140 שרשום 100, זה כבר מוגזם, צריך קצת היגיון, לא חייב בדיוק לנסוע איך שרשום, אבל לא להגזים, פשוט להשתלב בהיגיון.

ויש לי שאלה לא קשורה, יש לי חשש שנתפסתי על ידי שוטר עם מצלמה, האם יש פלאש ללייזר ששוטר מחזיק? כי לא היה פלאש, ומאיזה מרחק הוא יכול לצלם אותי? כי באתי ממש מרחוק וראיתי אותו ולחצתי ברקס בערך 150 מטר ממנו ועברתי לידו במהירות המותרת. ועוד שאלה שמשאירה אותי במתח, כמה זמן לוקח עד שמיידעים אותך על הדוח? כי הבנתי שזה כמה חודשים אפילו.

אשמח לשמוע מנסיונכם.

תודה.

פורסם

מי אמר שלא הגיוני לנסוע 140 באיילון? כנראה שלכל אחד יש הגיון אחר

בקשר לשוטר, שוטר עם לייזר לא מצלם, הוא עוצר אותך במקום, לא עצר, אין דו"ח

פורסם

באמת? אז ממש הוקל לי! תודה רבה!

אתם רוצים להגיד לי שאם מישהו עובר ליד שוטר עם לייזר ב140 או 160 קמ"ש יש לו סיכוי לתפוס את הנהג? זה ממש מהר בשביל להאיץ ולאתר אותו.

פורסם

ועוצר...

ו

"ליפעמים שוטר מודיע לשוטר אחר לעצור אותך"

ת: ואם הוא לא עוצר אין דוח

וזה חוזר חלילה...

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

סתם נקודה למחשבה: אלו שנוסעים בכביש מוכר מהר, ביודעם את מיקום המכמונות - לא מפחדים שעלולים להחליף אותם ביום בהיר, ובדיוק ביום זה הם יעברו שם? (נכון שהסיכויים נמוכים, אבל מספיק נאחס אחד כדי לקבל שלילה...

פורסם
אני לא חושב שזה מה שמינימן התכוון, פשוט צריך להשתלב עם התנועה, גם אם המהירות גבוהה מהמותר על מנת לא לסכן את שאר הנוסעים, גם אני ניסיתי פעם בכביש איילון לעשות את זה ונסעתי על שבעים שהכביש פנוי וזה ממש קשה, אבל לעבור בעשר עשרים קמ"ש זה לא רציני בכביש כזה, אבל לא לנסוע 140 שרשום 100, זה כבר מוגזם, צריך קצת היגיון, לא חייב בדיוק לנסוע איך שרשום, אבל לא להגזים, פשוט להשתלב בהיגיון.

ויש לי שאלה לא קשורה, יש לי חשש שנתפסתי על ידי שוטר עם מצלמה, האם יש פלאש ללייזר ששוטר מחזיק? כי לא היה פלאש, ומאיזה מרחק הוא יכול לצלם אותי? כי באתי ממש מרחוק וראיתי אותו ולחצתי ברקס בערך 150 מטר ממנו ועברתי לידו במהירות המותרת. ועוד שאלה שמשאירה אותי במתח, כמה זמן לוקח עד שמיידעים אותך על הדוח? כי הבנתי שזה כמה חודשים אפילו.

אשמח לשמוע מנסיונכם.

תודה.

אפרופו 70 באיילון - פעם עשיתי את הניסוי הזה.

נסעתי (בשבת בבוקר, תנועה זורמת ואין לחץ) כל הדרך מרמת אביב לחולון תוך הקפדה לנסוע במהירות המותרת בלבד, ולציית גם לתמרורי "70" באיילון וכו'.

זו היתה נסיעה מאוד מוזרה, כמובן שנסעתי בנתיב הימני, לא עקפתי אפילו רכב אחד, ובמזל היה רווח גדול בתנועה לקראת לה-גארדיה כך שיכולתי לעבור לנתיבים שמאליים לכיוון חולון בלי לגרום בלגן.

אה - ולגבי גלאי רדאר - רק וולנטיין-1, מחירו 400$ www.valentine1.com

(צריך כתובת למשלוח בתחומי ארה"ב)

כל הקוברה-יונידן-ויסטלר ושות' - בזבוז כסף.

בל RX65 - מתחרה ראוי ל-וולנטיין, עולה בערך כמוהו, אני מעדיף כבר וולנטיין.

וכמובן שנגד לייזר שום גלאי לא יועיל בגלל חוסר זמן להגיב. כבר ציינו פה את הפתרון היעיל (והבעייתי מבחינה חוקית) לעניין.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

זה יכול להיות מאוד לא סימפטי. (כל מיני אישומים על "הפרעה לשוטר במילוי תפקידו" וכו')

מה שכן, במיוחד בג'יפים לפעמים כל החלק האחורי מתלכלך בבוץ אחרי נסיעה בשטח, מה לעשות... ככה בטעות...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...