Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן עם או בלי תוסף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לנטרה 95 שעברה 140,000 ק"מ, בעל הרכב הקודם אמר שהרכב היה אוכל קצת שמן וכל חודש הוא היה מוסיף קצת.

לפני שהוא מכר את הרכב הוא נכשל בטב על זיהום אוויר והחליפו לו גומיות שסתומים.

אני רוצה לעשות לו טיפול 10,000.

איזה שמן כדאי לשים?

האם כדאי להוסיף תוסף לשמן ע"מ להקטין את אכילת השמן? (יכול להיות שהאכילת שמן היא מהשסתומים)

איך אפשר לדעת מה המצב של הבולמים? (אני מרגיש "מכות" שעולים על בור אך אני לא מכיר את הרכב ולכן לא יודע אם זה ההתנהגות שלו)

פורסם

לגבי שמן כמו שכבר אמרו 10W/40 שך חברה טובה L&M לדוגמא הגרמני.

פילטר שצן שיהיה מתאים ואיכותי, לגבי אכילת שמן צריך לוודא שאין נזילה באחד החלקים במנוע כמו רא מנוע או מכסה שסתומים או מהקרטר. את זה צריך לבדוק בעל מקצוע.

לגבי תוסף שמן יש כאלה ואותם מוסיפים לפני החלפת השמן הישן ונותנים למנוע לעבוד במשך 15 שעה בסיבובי סרק (חשוב להוסיף אותו - את התוסף למנוע חם. תוספים טובים הם של L&M או של STP.

בברכה

Seat Leon ST 1.2 Tsi

• תוכן חדש...