Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מדפדף לי עכשיו סתם באתר של קיקר מסתכל על הסאבים מהסידרה COMP, בשביל סתם לראות אם יש להם שם עוד תמונות או דברים מעניינים על הC12 אותו אני מתכנן לקנות ופתאום אני רואה שקיים C8 - שלא משך את העין שלי, C12 שעליו שמעתי רבות, וC15 שעליו לא שמעתי ומשך את העין! מישהו יודע אם ניתן למצוא אותו בארץ, מה העלות שלו? ועוד פרטים?

תודה רבה,

רותם

רותם

פורסם

יש אולי מישהו שכן יצא לו להתקל בזה בארץ? ואולי בC8 כן יצא למישהו? כי חשבתי אולי להביא 2 C8 במקום 1 C12.. להעלות את הדיוק קצת..

רותם

פורסם

ואני מניח שזה ייצא דיי יקר..? יש לי שאלה בקשר למכס אולי אם מישהו יודע..

אם אני נוסע לחו"ל וקונה סאב שעולה פחות מ200 דולר הבנתי שאין עליו מיסים, אבל הם הולכים רק לפי הכלל של 200 דולר או גם יש קטע עם משקל?

וכמה עולה משלוח של סאב בערך כולל הכל? אני מניח שזה תלוי במשקל אז אם למישהו יש טבלה של משקלים ועלויות אני אשמח..

תודה רבה,

רותם

רותם

פורסם

כולל משלוח לארץ או בתוך ארה"ב או איפה שזה לא יהיה? אני מניח שאתה מדבר משלוח לארץ, ובמקרה כזה לא בטוח שהמכס עולה על זה? יש מקרים שאפשר להסתיר את זה איך שהוא?

רותם

פורסם

אפשר הכל אפשר .... ריפרביש \ ריקוילד ... לא חסר אפשריות

אבל לא יודע אני הולך ישר מדי (ואני עוד גרוזיני) מה שיהייה יהייה .

עריכה : משלוח אינטרנשיונל כמובן לארץ

פורסם

חח אוקיי ובהנחה שהמכס עולה על זה מה העלויות?

וגם אם אפשר חוות דעת איך לדעתכם יישמע הC15 או צמד C8 ?

המגבר נתון בחתימה.. מאק אודיו Z4200

רותם

פורסם

טוב הסתכלתי ונראה לי שהם חיים בסרטים שם.. עדיף לקנות בארץ C12 וזהו אני חושב.. שיהיה עוד כסף נקנה עוד אחד וזהו..

תודה רבה

רותם

• תוכן חדש...