Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני 10דקות הסתיימה ההודעה של נסראללה בערוץ אל מנאר שארכה כ 35 דקות .

ההודעה ארוכה ובה הוא הצהיר והבהיר הרבה מאוד בקשר ללוחמה שהוא מנהל , אבל רציתי להזהיר אותכם שהוא אומר שהם יעברו שלב , השלב שאחרי חיפה שגם אחריו יש שלב ! הם הולכים לירות רחוק יותר מחיפה לכיוון דרום, לדעתי לאזור חדירה אבל זו רק השערה שלי.

נא לשמור על עירנות ולהישאר במקומות סגורות ובמקום שאפשר לתפוס בו מחסה מכל צרה שיכולה לבוא .

לילה טוב

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כנראה שגם עלי ואקד צפה בזה וזה מפורסם באתר ידיעות אחרונות, לא האמנתי שהם יפרסמו כי בדרך כלל זה לא מתבצע .

שיהיה לכולם רק טוב

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם
לשמור על עירנות ואפילו מוגברת.

שלא נעזור להם בניסיונות לפגוע בנו,ה' ישמור אותנו.

8433hw8.jpg

[URL="http://www.scale-forum.com/"] [/URL]הלחץ של הילדים היה חזק עליי, הלכה הS4 חזרנו שוב לאסתי (: [U][COLOR=#22229c][b][url=http://www.facebook.com/album.php?aid=2009172&id=1346995126&page=2#/profile.php?id=528377437&ref=name]facebook....[/url][/b][/COLOR][/U] [U][URL="http://www.mekusharim.co.il/AlbumViewAll.aspx"][/URL][/U]

פורסם

אם נסראללה התכוון למה שהוא אמר , זאת הולכת להיות קפיצת מדרגה חמורה

כי לטווחים כאלה מדובר בטילים עם ראש נפץ גדול יותר , נזק רציני יותר

מי יודע אולי אפילו נשק לא קונבנציונלי

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
אם נסראללה התכוון למה שהוא אמר , זאת הולכת להיות קפיצת מדרגה חמורה

כי לטווחים כאלה מדובר בטילים עם ראש נפץ גדול יותר , נזק רציני יותר

מי יודע אולי אפילו נשק לא קונבנציונלי

אני מאמין שהוא ינסה וזו רק השערה לפגעו בתחנת הכוח בחדירה כתגובה לפגיעות בתשתית הלבנונית .

Henry Miller

פורסם

אם הוא היה רוצה לפגוע בתחנת הכוח בחדרה הוא היה פוגע קודם כל בבתי הזיקוק בחיפה, במפעלים הפטרוכימיים, במתקנים של קצ"אא בחיפה, ועוד.

ביום שהוא יעשה משהו כזה, אני לא מאמין שתישאר לבנון כי טיל אחד במיכל בקצ"אא ועלולה להיות "חגיגה". בנתיים לא ניראה לי שהוא יעשה זאת, אבל אני לא סומך עליו.

פורסם

אני לא אגיב לזה פה, קיבלת הודעה פרטית - הנחיות לא לפרסם דברים כאלה

Henry Miller

פורסם
שווה ליקרוא טיפה עיתונאות נורמאלית ולא את הבררה שיש בערוץ 2...

גילי

גם פה כותבים שטויות לצערי

אני מצטט ממה שהם טענו שנסראללה אמר בהודעה :

`. `אם יוצב כוח רב לאומי בלבנון נפגע בו`. כך אמר לפנות בוקר מנהיג חיזבאללה, חסן נסראללה, בהופעה משודרת בתחנת הטלוויזיה של חיזבאללה `אל מנאר`
הוא לא אמר את זה ואפילו לא רמז לזה :roll:

תמיד רציתי לדעת מאיפה דבקה יודעים הכל....

בהרבה מאוד מקרים הם מדייקים ...

הגיע הזמן להשקות את לבנון בנפל"ם !

תלמד ערבית ותתפלא איזה כמות איפורמציה אתה יכול להביא, בישראל תמיד יודעים אחרונים אם בכלל בגלל הצנזורה

Henry Miller

פורסם

אבל גם בערבית זו עיתונות וחדשות מסולפים

כי היום בוקר חדשות 2 הודיעו עם כל הצנזורה שצה''ל החזיר לשטח ישראל גופות של פיעליי חיזבלאה

ואילו נסראללה אומר שזה אזרחים לבנוניים.

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם
אבל גם בערבית זו עיתונות וחדשות מסולפים

כי היום בוקר חדשות 2 הודיעו עם כל הצנזורה שצה''ל החזיר לשטח ישראל גופות של פיעליי חיזבלאה

ואילו נסראללה אומר שזה אזרחים לבנוניים.

לא אלה היו באמת אזרחים וישראל חשבה שהם פעילי חזבאללה שנתפסו בשבי, הם שוחררו והם מתועדים עם שמות .

עוד לצערי מה שעוד לא פורסם יש הרבה הרוגים מחטיבת גולני בבנת ג'ביל, לפי אלמנאר יש 13 הרוגים, לפי סוכנויות אחרות 10 ועוד 13 פצועים :(

עד שישראל תדווח את זה יעברו עוד שעות אם לא ימים

Henry Miller

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...