Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנעה קשה בקליאו 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קודם כל תודה אורן,

חיישן טמפ' נוזל קירור? אני לא מבין כיצד הוא מתקשר להנעה של המכונית, וגם לא מבין כיצד חשבת שהחלפה שלו יכולה לפתור את הבעיה (הרי אמרת שלא היו קודי תקלות במחשב).

וכמובן - במה כרוכה החלפתו ומה העלות שלו?

תודה

רוני

צרפתים! משוגעים!

שאני החלפתי את הפנסים האחורים בקליאו שלי, הסתבר לי שהחוטים בפנס השמאלי לא תואמים לחוטים בפנס ימין!

אם לדוגמא בפנס השמאלי החוט האפור הוא אור ברקס והחוט הסגול הוא איתות, אז בפנס ימין החוט האפור בכלל הוא רוורס והסגול יכול להיות ברקס.

לך תבין עם שלם.

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם

לא בדיוק אותה בעיה, אצלי האוטו היה נכבה מתי שלוחצים קלאץ

ובמוסך אמרו לי שכנראה זו הבעיה, אז החלפתי את השקע.

אבל כנראה זאת לא היתה הבעיה כי לאחר מכן חזרתי למוסך

ואז ניקו לי את המנוע צעדים והבעיה נעלמה.

• ספונסר פורום
פורסם

בדוק התנגדות לחיישן טמפ' נוזל קירור והשווה לטבלה של היצרן.

שנית,בדוק את מצבו של ה"ממסר כפול" נמצא בבית פיוזים בכנף שמאל.

במידה ויש לך גישה לשעון לחץ דלק(אם לא אתה מוזמן לקחת את שלי) ולחבר לבדיקה ,כדי לוודא בבוקר שישנו לחץ דלק תקין בקו, ניתן גם לבצע בדיקה פשוטה כדי לשלול אפשרות של נפילת לחץ בקו לאחר חניה ממושכת.

פתח סוויץ מלא והמתן כ5 שניות פעמיים לפני ההנעה, במידה והמנוע מניע מיד הבעיה היא בנפילת לחץ דלק.

בדוק ועדכן

אורן

פורסם

ואו, תודה רבה על הייעוץ. הבעיה שלי היא - חוסר מוחלט ביכולת מכונאית, כלומר גם אם אני מבין את מה שאתה אומר (ואני חושב שהבנתי), אני פשוט לא אבצע זאת בעצמי.

מה שכן אשמח לדעת - זה כמה מסובך לבצע את הפעולות הללו. אני פשוט לא רוצה שיעבדו עלי במוסך שמדובר בשעות של עבודה ושצריך להחליף המון חלקים יקרים.

ד"א, אני תמיד מחכה כמה שניות עם סוויץ על ON לפני שאני מתניע, עד שהנורה של ה-SERV תעלם. מה שאני עושה כיום בשביל להניע את האוטו עם הבעיה, הוא פשוט לשים סוויץ על הנעה למשך כ-5-10 שניות ואז האוטו מניע. זה מרגיש כאילו הוא מתאמץ להניע במשך כמה שניות ואז מצליח.

השאלה היא - האם אני גורם נזק כלשהו עם הסוויצ'ים הארוכים הללו? ברור לי שזה לא טוב, השאלה כמה (פשוט לא בטוח שיהיה לי זמן לטפל בבעיה בימים הקרובים).

תודה

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

השאלה היא - האם אני גורם נזק כלשהו עם הסוויצ'ים הארוכים הללו? ברור לי שזה לא טוב, השאלה כמה (פשוט לא בטוח שיהיה לי זמן לטפל בבעיה בימים הקרובים).

תודה

רוני

חוץ מבלאי לסטרטר לא נגרם נזק, תקפיד לא לעבור 10 שניות רצוף ותמתין כדקה בין ניסיון לניסיון כי

הסטרטר מתחמם מהר מאוד.

STI 2004

• תוכן חדש...