Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש בשביל משהו קאדילק CTS יד שניה, כבר מצאתי רכבים שעומדים במחירים המתאימים אבל יש לי כמה שאלות בנוגע לרכב ואשמח אם תעזרו לי.

1. רכב אמריקאי, האם גם הוא שותה דלק? אם כן זו תהיה קצת בעייה, עד כמה הוא חסכוני אם בכלל...?

2. הטיפולים יקרים? בהשוואה לדוגמה BMW או מרצדס, וכמה בערך עולה ביטוח מקיף ל-CTS?

3. וסתם לדעת, למרות שאלו פרטים דיי שוליים ואפילו טיפה ברורים, רכב ה-CTS נחשב ליוקרתי מאוד בישראל? והאם מישהו יודע כמה בערך נמכרים רכבי הקאדליק CTS בכל שנה [ממוצע - כמותית] ?

ושאלה אחרונה,

נגיד והיה לכם 250 אלף שקל לקניית רכב יד שניה [= ואתם מעוניינים ברכב יוקרה עד כמה שניתן, הייתם הולכים על ה-CTS?

תודה מראש לעוזרים!!!

[=

פורסם

1. מאוד תלוי בצורת נהיגה שלך (מה גם שלא אמרת על איזה CTS אתה חושב)

2. ביטוח מקיף משתנה מאדם לאדם לפי היסטוריה, מקום מגורים ועוד. תתקשר לסוכן שלך, ולכמה אחרים ותברר את המחיר.

3. יוקרתי מאוד? ממש לא. אם אתה מחפש יוקרתי מאוד תעלה לסדרה 7, S קלאס, XJ, A8 וכו'.

מה אתה מחפש מהרכב?

במה אתה נוהג כרגע?

אני הייתי קונה סדרה 5 משומשת, נוחה יותר, דינאמית יותר בצורה משמעותית ועוד. פשוט לא התחברתי ל-CTS.

פורסם

חסכון וקאדילאק לא הולך ביחד-שכח מזה.

מעבר לזה אין לי נסיון עם הCTS מלבד נסיעת מבחן קצרה בתערוכת הרכב בפרנקפרט.

לא התרשמתי מהרכב, האיכות גימור שלו והפלסטיקה ברכב רק מנסה להשתוות לרכב פאר - והיא לא. איכות הנסיעה שלו בסדר, כמו רוב הרכבים האמריקאים (רכב אמריקאי נוסע ומרגיש "שונה" על הכביש, אם אתה לא אוהב את הנסיעה ברכב אמריקאי-קאדילאק הוא ה-רכב ה-אמריקאי עם כל היתרונות והחסרונות שבדבר והוא ממש לא בשבילך ) אבל ממש לא משתווה לBMW. בקיצור, WOW היא לא.

לעומת זאת יש לי נסיון עם הbmw למינהן

(סדרה 5, סדרה 3 וסדרה 7). אני אישית היתי בודק רכישה של סדרה 3 מאובזרת

משנתון גבוהה (2004) או אולי סדרה 5 משנתון טיפה יותר נמוך (2003-2002).

Lexus CT200H

פורסם
בתקציב שלך אם אתה מחפש מקסימום יוקרה ואיכות אז רק סדרה 5 של במוו

מקסימום יוקרה שהוא יכול להשיג במחיר זה הוא סדרה 7 או יגואר XJ6/8

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

*** תוכן ההודעה נמחק. אם קשה לך להתבטא בכבוד לאנשים עם דעות שונות משלך - עדיף שלא תגיב בכלל ***

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם

אוקיי תודה רבה קודם כל ממש עזרתם.

עכשיו לדעתי סידרה 5 משנתון 2002-2003 לא נראית כל כך טוב, היא קיבלה צורה יפה מאוד רק בשנתיים האחרונות כמדומני. המראה שלה בשנתון הזה מזכיר יותר מדיי את המראה הישן.

סדרה 7 לעומת זאת, קיבלה כבר מראה ממש יפה בשנים האלה לטעמי, אך האם אוכל למצוא סידרה 7 שתעמוד בתקציב ותהיה משנתון 2002 ומעלה? ועוד שאלה חשובה, מה יהיה יותר חסכוני בגדול? הקאדילק או סידרה 7? כי אני נוטה להאמין שסידרה 7 בסופו של דבר תעלה יותר כסף מבחינת בטוחים וכל ההוצאות שמסביב.

על כל פנים, אתם ממליצים לרדת מהקאדילק CTS לחלוטין? כי מצאתי כמה בשנתון 2003 שנראות מדהים לדעתי.

כי לבחור שרוצה לקונת את הרכב כרגע יש שברולט אימפאלה 2005, הוא אוהב אמריקאי אבל היא שותה דלק וזה פשוט מעצבן אותו, הקאדילק תהיה יותר חסכונית אוליי?

תודה מראש! אתם אחלה אנשים [=

[=

פורסם

תשמע מר בחור, אני קראתי את ההודעה האחרונה שלך ברפרוף ושמתי לב שהמילה חסכונית חוזרת על עצמה יותר מדיי פעמים. מי שמחפש חיסכון לא קונה BMW סדרה 7. כל עוד לא היה לך רכב בסדר גודל הזה בעבר אני לא ממליץ לך לקנות כזה רכב (אלא אם כן יש לך כיסים מאוד עמוקים) כי אתה תיפול בגדול.

סתם דוגמא, הביטוח של ה-BMW יכול בקלות לעבור את ה-15K ש"ח, מה זה משנה אם הרכב יעשה 1:7 או 1:5 כאשר כל התחזוקה הבסיסית של הרכב יקרה משמעותית מרכבים "רגילים".

למזלך רשמת איזה רכב היה קודם לבחור וזה כבר טוב. יהיה לו הרבה יותר קל לעלות ל-CTS מאשר ל-BMW. אם הוא בוכה על הדלק של האימפלה הוא יתאבד כשהוא יקבל חשבונית בקמור.

ד"א, תייעץ לחבר שלך שאם הוא רוצה לחסוך בדלק שיקנה טויוטה פריוס, לעבור מאימפלה ל-CTS או BMW סדרה 7 זה כמו ללכת מדחי לדחי.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני מחזק את דבריו של קודמי בקשר שאם עלויות האחזקה עומדים בכלל על סדר היום אז לא כדאי להתקרב לרכבי יוקרה .

אם הרכב זולל 1:7 או 1:5 זה בכלל לא שיקול למי שקונה רכב כזה כי אם איזה ילד שובר לך את הפנס הקדמי זה יעלה לך כמה אלפי שקלים בקמור ! אז 40 שקל פחות לטנק או 60 שקל פחות זה לא אמור להיות שיקול למי שקונה רכב כזה .

אגב כן אפשר למצוא סדרה 7 משנת 2002 במחיר המדובר ואפילו קצת פחות,

לפני זמן מה חיפשתי סדרה 7 לבית ונתקלתי באחת בסוכנות ייבוא אישי, 735 מודל 2002 הצעה טלפונית בלבד למחיר היה 220 אלף , לא הייתי מעוניין בדגם החדש גם בגלל התקציב הראשוני אבל בכל מקרה אקזמפלרים כאלה אפשר למצוא ... צריכים רק לחפש .

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

שוב תודה.

לבחור כרגע שברולט אימפאלה אבל היה לו לפני כן מרצדס E-CLASS 320 שנת 2000.

אתם צריכים להבין שיש לו תקציב לקונת מכונית יוקרתית מיד שניה, תקציב שנע בין הסביבות 200-250 אלף,

הוא פשוט מנסה למצוא את מה שיחסוך ממנו הכי הרבה בעתיד.

וזו שאלתי, מה עדיף מהבחינה הזו? [אנחנו עדיין מדברים על הב.מ.וו ס' 7 והקאדילק CTS] - ברור שהב.מ.וו יוקרתית יותר, אבל הוא אוהב תקאדילק וגם היא יוקרתית.

ד"א, האימפאלה זוללת 1:7 , יש לו הרבה כסף כמו שכבר הבנתם, אבל זה סוג של פרנציפ וזה בנאדם מאוד מחושב, חוסך מבחינת ביטוחים, תקלות, דלק, הכל. מבחינתו כל ההוצאות שלו מיום הוולדו מצטברות חחח... כזה הוא /=

על כל פנים, מה יעלה יותר מבחינה הוצאות נלוות ?, מכיוון שהרכב שירכש, בין אם זה הב.מ.וו 7, קאדילק CTS, מרצדס S-C' או E או יהיה מה שיהיה , ירכש באותו מחיר שכבר ציינתי.

שוב תודה וזה אחלה פורום!

[=

פורסם
שוב תודה.

לבחור כרגע שברולט אימפאלה אבל היה לו לפני כן מרצדס E-CLASS 320 שנת 2000.

אתם צריכים להבין שיש לו תקציב לקונת מכונית יוקרתית מיד שניה, תקציב שנע בין הסביבות 200-250 אלף,

הוא פשוט מנסה למצוא את מה שיחסוך ממנו הכי הרבה בעתיד.

וזו שאלתי, מה עדיף מהבחינה הזו? [אנחנו עדיין מדברים על הב.מ.וו ס' 7 והקאדילק CTS] - ברור שהב.מ.וו יוקרתית יותר, אבל הוא אוהב תקאדילק וגם היא יוקרתית.

ד"א, האימפאלה זוללת 1:7 , יש לו הרבה כסף כמו שכבר הבנתם, אבל זה סוג של פרנציפ וזה בנאדם מאוד מחושב, חוסך מבחינת ביטוחים, תקלות, דלק, הכל. מבחינתו כל ההוצאות שלו מיום הוולדו מצטברות חחח... כזה הוא /=

על כל פנים, מה יעלה יותר מבחינה הוצאות נלוות ?, מכיוון שהרכב שירכש, בין אם זה הב.מ.וו 7, קאדילק CTS, מרצדס S-C' או E או יהיה מה שיהיה , ירכש באותו מחיר שכבר ציינתי.

שוב תודה וזה אחלה פורום!

איכות הגימור של הbmw עולה בהרבה על הפלסטיקה של הCTS. ירידת הערך של הbmw קטנה מירידת הערך של הCTS. צריך הדלק של הbmw (במנועי ה3000-3500) תהיה דומה אך כנראה נמוכה במקצת מהCTS. ביטוחים? די דומה, קאדילאק, מרצדס, ב.מ.וו=יוקרה, הביטוחים די דומים.

הוצאות שוטפות? בטיפולים יכול להיות שהגרמניות יהיו טיפה יותר יקרות ,אבל שוב, כל המכוניות כאן יקרות מאוד ולכן אף אחד לא עולה על השניה.

אני עדיין נשאר עם הבחירה שלי (bmw סדרה 5 או אם הוא מתעקש אז סדרה 7 שנכנסת גבולית מאוד בתקציב).

Lexus CT200H

פורסם

תודה.

B.M.W ס' 5 לא יפה מספיק בטווח השנתון שאנו מדברים עליו, אנו בחיפוש בין היתר אחר פוזה ויופי.

אחריי שאני וWhite-Night שוחחנו מעט במסנג'ר, הגעתי למסקנה שכנראה אמליץ על הCTS שמורה בשנתון גבוה מזה שיכולנו למצוא בתקציב לB.M.W ס' 7, כך שההוצאות הנלוות והטפולים יהיו יותר זולים.

כך ה-CTS כנראה תהיה יותר חסכונית, למרות שיש לנו העדפה ברורה לB.M.W ס' 7...בעיקר בגלל...שזה B.M.W סדרה 7....על כל פנים,

אתם חושבים שזו תהיה טעות? כי אם אמליץ על ה-CTS זה רק בגלל שמבחינת הוצאות נלוות ביטוחים דלק והכל זה יעלה פחות (טעות?!) ומכיוון שניתן לקנות CTS בתקציב המדובר בשנתון יותר גבוה מהBMW מה שמתקשר גם לסעיף הראשון.

שוב תודה.

[=

פורסם
תודה.

B.M.W ס' 5 לא יפה מספיק בטווח השנתון שאנו מדברים עליו, אנו בחיפוש בין היתר אחר פוזה ויופי.

אחריי שאני וWhite-Night שוחחנו מעט במסנג'ר, הגעתי למסקנה שכנראה אמליץ על הCTS שמורה בשנתון גבוה מזה שיכולנו למצוא בתקציב לB.M.W ס' 7, כך שההוצאות הנלוות והטפולים יהיו יותר זולים.

כך ה-CTS כנראה תהיה יותר חסכונית, למרות שיש לנו העדפה ברורה לB.M.W ס' 7...בעיקר בגלל...שזה B.M.W סדרה 7....על כל פנים,

אתם חושבים שזו תהיה טעות? כי אם אמליץ על ה-CTS זה רק בגלל שמבחינת הוצאות נלוות ביטוחים דלק והכל זה יעלה פחות (טעות?!) ומכיוון שניתן לקנות CTS בתקציב המדובר בשנתון יותר גבוה מהBMW מה שמתקשר גם לסעיף הראשון.

שוב תודה.

שנתון יותר גבוה יכול להיות פחות הוצאות אבל ירידת הערך (ובייחוד ירידת הערך ברכב אמריקאי)

תהיה גדולה יותר-הרבה יותר. שוב, די קשה לדעת מי יהיה החסכוני ביותר. הבחור צריך לארגן

לעצמו נסיעה על 2 הרכבים ולהחליט ממה הוא יותר נהנה.

העלויות יהיו די דומות בכל ההיבטים פרט לכך שbmw משנתון נמוך יותר תאבד פחות ערך...

Lexus CT200H

פורסם

סליחה אבל BMW סדרה 7 מהדור הקודם לא ממש שומרת על המחירון שלה, אלה יותר מאבדת אלפי שקלים כל חודש במחירון, לראיה אפשר לקנות סדרה 7 מסוף שנות ה-90 במחיר נמוך יותר מסדרה 5 למשל למרות שחדשה ה-7 עלתה הרבה יותר.

• תוכן חדש...