Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשות חבר שלי יש מיני קופר 2002 1.6 MK1

שהוא מתניע את האוטו מנורה של השמן פועלת ומצביעה על כך שמשאבת השמן לא פועלת וגם באמצע נסיעה שהסלד יורד מתחת ל1000 הנורה נדלקת

העניין נבדק במוסך המגנים בחיפה ושם הוחלף סנסור של היוניט של המשאבה וגם זה לא פתר את הבעיה

בבדיקה במוסך התגלה כי המשאבה פועלת רק מעל ל 1000 סל"ד (יש ימים מעטים שהתקלה לא מופיעה)

מוסך המגנים שלח את הבחור לקמור בתל אביב

מה לדעתכם הבעיה?

והאם מישהו מכיר מוסך

BMW איכותי ומקצועי שיודע להתעסק עם המיני

פורסם

:-) אתה מדבר כאילו שמשאבת השמן פועלת חשמלית . ואין מצב כזה משאבת השמן פועלת מזמן שאתה נותן סטרטר וכל השמן שהמנוע פועל גם בסרק וגם מתחת ל 1000 סל"ד.

כי היא מחוברת ישר עם הגל ארכובה.

בקשר לבעיה אני לא הייתי ממהר לפתוח ולהחליף משאבה הייתי בודק איזה שמן מומלץ בהוראות יצרן מחליף שמן +מסנן חדש ואחרכך עוברים הלאה.

• תוכן חדש...