Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בקשר לפגו 304..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי באתר יד 2 פגו 304 קבריולט למכירה בצבע זהב באזור המרכז. נכנסתי שוב לאתר וההודעה נעלמה, מישהו במקרה יודע מה עם הרכב?

כמו כן האם החלקים לפגו 304 נפוצים בארץ ? או שצריך ליבא הרבה מהם?

תודה רבה לעוזרים

כרגע: Alfa Romeo Giulietta Sportiva

בעבר: פורד קפרי 2.0 1975

פורסם

שלום רב,

אם אני לא טועה, זהו אותם הבעלים של אחת הטריומפים שבאתר, שמו בהא, והטלפון הוא 050-2088086.

יש לו שתים או שלוש פיז'ו כאלו (אחת שחורה, אחת כסופה, ואחת זהובה).

בזמנו הוא עזר לי עם כמה חלקים לפיז'ו שלי ועשה לי גג חדש במחיר מגוחך.

לגבי החלקים, הרכב הזה יחסית נדיר וקשה למצא חלקים בארץ, וחלקים קוסמטים יהיה כמעט בלתי אפשרי (אם מישהו יודע אחרת אני אשמח לשמוע...), אבל יש לי כתובת של ספק גרמני שישמח לעזור. יש עוד כמה חברי פורום שמשפצים רכב כזה, אני אחד מהם, ואני מכיר עוד שלושה.

לכל שאלה תוכל לפנות אלי בפרטי או פה ואני אשמח לעזור.

שחר

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם

אני מכיר בחור שתקוע עם רכב כזה בתהליך שיפוץ כבר הרבה זמן. התקיעה נובעת ממחסור בחלקים לדוגמא מכלולי הגג הנפתח שמשה קדמית ועוד.

אם תעלה עוד יצירת אומנת נוספת לסמלון שלך, תיחסם גישתך לאתר.

פורסם
אני מכיר בחור שתקוע עם רכב כזה בתהליך שיפוץ כבר הרבה זמן. התקיעה נובעת ממחסור בחלקים לדוגמא מכלולי הגג הנפתח שמשה קדמית ועוד.

אתה מתכון לבחור מחיפה? ראיתי את האוטו והמחיר שלו מוגזם יחסית למצב

פורסם
אתה מתכון לבחור מחיפה? ראיתי את האוטו והמחיר שלו מוגזם יחסית למצב
אני מתכוון לבחור בשם טלמור שהיה חיפאי וכרגע למיטב ידיעתי הוא מתגורר ביישוב נופית.

האם אתה מדבר עליו?

פורסם

כן.. אני ראיתי את הרכב בחיפה אני לא יודע איפה הוא מתגורר וקוראים לו טל

פורסם
כן.. אני ראיתי את הרכב בחיפה אני לא יודע איפה הוא מתגורר וקוראים לו טל
טל אולי זה הקיצור. השם המלא טלמור סושרד.

פורסם

אוקי .. כנראה אתה מכיר אותו יותר טוב ממני.

בקיצר אהבתי את האוטו שלו אבל יש לו מלא!! עבודה והוא מבקש מחיר למשופץ כבר

פורסם

טלמור, לפי מה שהוא סיפר לי בפעם האחרונה שדיברתי איתו לפני איזה שנה, תקוע עם הגג ועם המנעול של תא המטען.

קאי, הספק הגרמני של חלקי 304 שאני עשיתי לחובבי הדגם בישראל הכרות איתו, יכול להשיג לך כל חלק שרק תרצה לרכב הזה. אבל אני מתכוון כל חלק! זה מדהים. הבנאדם הוא שרוט 304 רציני. הוא שלח לי פעם תמונה של הגינה שלו שעומדות שם איזה 5-6 304 קבריו משופצות.

בניגוד למה שנאמר כאן קודם, דווקא לא צריך להיות מסובך להשיג חלקים לדגם הזה. פרט למנגנון הגג והשמשות, כמעט כל יתר החלקים נמצאים בדגם הרגיל של ה-304 שהיה די נפוץ בארץ בשנות השבעים. המנוע ומכלוליו הורכב עד שנת 88 אם אינני טועה ב-305, שזהו דגם שעדיין אפשר לראות יחסית הרבה על הכביש.

אני יכול לספר שאחרי תהליך ארוך של שיפוץ וחידוש, היום ה-304 שלי הוא פשוט אוטו שכיף לנסוע בו. לפחות פעמיים בשבוע אני משאיר את הגרנד ויטרה הממוזג בבית ונוסע לעבודה באוטו בן 35. אני מאד ממליץ על הדגם הזה לכל מי שבא לו רכב פתוח שלא עושה יותר מדי בעיות ותענוג גדול לנסוע בו.

123.jpg

Now son, you don't want to drink beer. That's for daddies, and kids with fake IDs

Homer Simpson

פורסם
אוקי .. כנראה אתה מכיר אותו יותר טוב ממני.

בקיצר אהבתי את האוטו שלו אבל יש לו מלא!! עבודה והוא מבקש מחיר למשופץ כבר

חבר'ה - אתם מדברים על טלמור שהוא אחד החברים הטובים ביותר שלי, אז דחילק...

מה שכן - הוא יודע איך מכונה אמורה לעבוד... אשף!

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
חבר'ה - אתם מדברים על טלמור שהוא אחד החברים הטובים ביותר שלי, אז דחילק...

מה שכן - הוא יודע איך מכונה אמורה לעבוד... אשף!

מיקי , אכן כן , טלמור יודע לשפץ ובעיקר אופנועים.

דווקא עם הפיז'ו הוא קצת אכל אותה. עם האוסטין הוא דווקא הצליח לא רע.

פורסם
אם אני לא טועה, זהו אותם הבעלים של אחת הטריומפים שבאתר, שמו בהא, והטלפון הוא 050-2088086.
הוא מרמלה?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מה נהיה פה? מדור הרכילויות של פורום אספנות?

דברו על מכוניות, את הדיבורים על אנשים ופירסום מספרי הסלולארי שלהם אולי כדאי שתשאירו להודעות פרטיות.

• תוכן חדש...