Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המגברים של DRAGSTER הם לא היי אנד...

אבל הם מעולים..בעלי צליל חם ונקי...

נותנים לרוב תמורה למחיר...תלוי איפה אתה קונה...

תנסה ליצור קשר עם BOMBBASS...

http://www.bombbass.co.il/Default.aspx

הם מביאים את את כל המוצרים של דראגסטר ובמחירים אנושיים ביותר (לא שבארץ יש בכלל דבר כזה :wink:)

ועל תתן לאנשים להאכיל אותך בשטויות...כמו עדיף כבר לנזר...או רוקפורד 40W RMS X 4...

מגברים של דרגסטר הם חזקים אמינים והכי חשוב נותנים צליל מאוד נקי...כלומר אחוז עיוות נמוך מאוד..0.0_

את כל השיבוכים הנ"ל נתתי על הסדרות DA ו DH...

את סדרת ה- DAB לא יצא לי לשמוע או לחוש...אני מאמין שגם אתם אין בעיות...

מציא לך מאוד לנסות לשמוע כמה מגברים שלהם...ולברר כמה שיותא מידה על חסרונות וכאלו...ולהשוות לכמה שיותר מגביר...

ואם יש לך גישה להביא מגברים מחו"ל..(במזוודה של מישו בלי מכ"ס) אז תודיע ואנחנו כבר ניתן הצעות...

בהצלחה רבה...

מנואל..

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

אתה יכול גם לנסות את קאיה מערכות בת-ים - מול הכניסה לחניון של הבת-ימון

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יצא לי לשמוע שילוב של מגברי דרגסטר אם קומפוננט מסדרה נמוכה שלהם וממש אהבתי,צליל ממש נעים.

ד.א מי היבואן של דראגסטר? ,ואיזה חנויות מחזיקות את המוצרים שלהם?

===================================

---- ---- ---- ---- ---- ---- ----

פורסם

דראגסטר:shock2: צליל "נעים" :shock2: :shock2: :shock2:

הטוויטרים שלהם זה אחד הדברים היותר צורמים שיצא לי לשמוע - כמעט כמו סכינים של פיוניר

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לי הם ממש לא היו נשמעים צורמים ,שמעתי אותם באוטו דיפו ברחובות על מיתקן מוזר כזה.

אחרי שישבתי על המתקן המוזר הזה שדומה למטוס,הבנתי עד כמה זה חרבנה רצינית מערכת באוטו .

בשביל להגיע לתוצאות טובות באוטו צריך להשקיע יותר מדי ויש אנשים שאין להם את הכסף ואת הזמן הזה להשקיע

---- ---- ---- ---- ---- ---- ----

פורסם

שמע - המגברים שלהם ידוע שהם טובים, אבל עד היום לא שמעתי סט קומפוננט אחד שלהם שהצליל שלו היה "נעים" אבל זה כבר טעם וריח... . הסאבים שלהם לדעתי מרוחים אבל את הסדרה הגבוהה שלהם (השטוחים) לא יצא לי לשמוע אותם...

Pioneer TS-X150

פורסם

כבר עברו שנתיים מאז דרגסטר הפסיקו לייצר את הסאבים

ה"שטוחים" שלהם...כיום מחליפים אותם סאבים המתאימים כמו כפפה ל-SPL... הם הרסניים פשוט...

לי יש סאב של דרגסטר... ה- DWE 126... בתיבה האדומה המקורית ...והוא נשמע מעוד נעים ...אולי טיפה מרוח... אבל גם יודע להיות מדוייק כאשר יש צורך... במיוחד כאשר אני שומע רוק כבד כמו Children Of Bodom... שם יש צורך בתנועה מאוד (אבל מאוד ) מהירה של הסאב...

והוא נשמע חווייה...[=

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

אם אתה מהמרכז ולא מהדרום

תנסה באמת את קאיה מערכות ברחוב העבודה 6 בבת-ים 03-5538113/1/2/4

אני קניתי אצלם לאחרונה את הHU שלי של אלפיין ה9853 עם אחריות של טקליין ל3 שנים

היחס שלהם היה מצויין וגם השירות - ממש הרגשתי טוב בקניה.

בד"כ אני קונה מוצרים מפומפה אבל את הקניה הזאת מצאתי אצלם - כשהגעתי אליהם ראיתי שהם עובדים חזק עם דראגסטר - לאמר לך את האמת, אני לא סובל רמקולים של דראגסטר אבל מגבר שלהם דווקא הייתי לוקח ברצון.

אם אני לא טועה עובד שם בחור בשם גיא טורצקי - הוא מתמצא מאוד במוצרים של דראגסטר

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...