Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי!

אני רוצה להוציא ביטוח על BMW מדגם 745 משנת 2002 (או 2003, אבל נראה לי 2002) ליומיים בלבד.

אני נהג חדש שנוהג קצת יותר משנה. אין תאונות, עבירות וכו' (טפו טפו טפו).

כמובן שהתקשרתי לחברת ביטוח כדי לקבל הצעה אבל העניין הוא שהם צריכים את מספר הרכב ות.ז. של בעל הרכב אבל אני רוצה לפנות לבעל הרכב שיש לי את כל הפרטים ביד לא רוצה לשגע אותו (חברים של ההורים)...

לכן לפני שאני מתחיל לבקש ממנו דברים ולטרטר רציתיבתור ניסיון אחרון, לבדוק אולי יש סיכוי שמישהו פה יודע בערך מהי העלות של ביטוח בערך?

תודה!

פורסם

טוב, דברתי עם סוכנת הביטוח דרך קמור והיא אמרה שלא עושים ביטוח לסדרה 7 לנהג חדש.

מוזר, אבל נו...

בכל מקרה, עדכנתי שתדעו להבא אם מישהו יתקל במצב דומה.

פורסם

מוזר, אבל נו...

אין דבר שלא עושים.

זה פשוט פונקציה של כסף.

תעבור חברה חברהו תשאל אותם..

תבדוק ב "מנורה"

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם
אין דבר שלא עושים.

זה פשוט פונקציה של כסף.

תעבור חברה חברהו תשאל אותם..

תבדוק ב "מנורה"

זו חברת הביטוח שמבטחת דרך קמור...

ועפ"י מה שהבנתי AIG עושים כזה ביטוח... אבל צריך להיות לקוח שלהם.

פורסם

אני רציתי לעשות במנורה ביטוח נהג חדש לחודש שלם על הרכב של סבתא שלי שהוא רנו קליאו שנת 94 ולא הסכימו. נראה לך שעל BMW סידרה 7 יתנו לך לעשות ביטוח ועוד של נהג צעיר למשך יומיים? לא נראה לי אלא אם כן תשלם כמו שצריך (ואני מתכוון ממש כמו שצריך).

חוצמיזה אין חברה שלא תעשה לך ביטוח נהג צעיר על BMW סידרה 7, אני מכיר מישהו פה מהסביבה שיש לו BMW סידרה 7 והוא נהג צעיר (כן כן שלו פרטית, להורים שלו יש X5 ו-X3) אז לך תידע?

פורסם

מוזר, אבל נו...

אין כזה דבר, כאשר הייתי נהג חדש היה לי ביטוח מלא על 745 שנת 2003.

אני לא מאמין שהחברה שבה הוא מבוטח לא תסכים לעשות ביטוח לנהג חדש, ובמידה וכן איום קטן לעזוב אותם ברגע זה ותיראה איך הכל מיסתדר.

• תוכן חדש...