Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר הרבה זמן חולפת במוחי המחשבה, האם כדאי להחליף את החלונות ברכב לפרספקס, למה - לא ניתן לשבירה וטוב נגד פריצות, חוץ מזה ניתן להשתמש בפרספקס חצי שחור ואז יש לי חלונות שחורים אורגינל,

ניתן לקבל את צורת החלון ע"י חימום הפלטה ולעצבה על חלון מפורק קיים.

חיסרונות שעולים בדעתי - בתאונה, לא ניתן לשבירה, רחיצות ידניות בלבד כדי שלא יסרט.

אין לי מושג איך החומר מגיב לחום של הרכב ולשמש ובלי שום קשר אשמח לשמוע את חוות דעתכם :-)

פורסם

אין פה עניין של כדאיות, ע"פ התקנוץ אסור לבצע שינוי שכזה, היחידים שמותר להם לבצע חילוף זה הם תושבי יהודה ושומרון(השטחים הכבושים) ורכבים אשר עיסוקם קשור למקומות אלו וקיבלו ע"כ אישור מאת הרשות.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אין לו בעיה עם החום.

החסרונות הם שבגלל הגמישות שלו הוא יעשה רעשים בנסיע.

חוץ מזה הפרספקס שובר את האור לכן לא נוח להסתכל דרכו(כמו ההבדל בין משקפי שמש מפלסטיק למשקפיים אופטיים).

לא סתם הוא יותר זול מזכוכית...אבל המחיר יתרון.

פורסם

במכונית של אבא שלי יש חלונות מפרספקס (ממוגני אבנים).

הבעיה העיקרית שלהם היא שלאחר זמן מסויים, כשנה עד שנתיים, צריך להחליף אותם. האוטו נישטף רק בשטיפה ידנית, והחלונות לאחר כשנה נהפכים לחצי אטומים. מאוד מסוכן.

דבר שני, כפי שאמרתה, החלונות גמישים. כבר לא מעט פעמים באמצע נסיעה בכביש מהיר, החלון לא רצה להיכנס למסילה למעלה.

אני רואה גם שאתה ביכלל לוקח אותם משיכולים כלכליים. אני מבטיח לך אחרי שנה אתה תיצטרך להשקיע שוב על חלונות חדשים, ביגלל הבעיה שהזכרתי למעלה.

פורסם

החלונות האלה משתפשפים בקלות ומשנים את הראייה דרכם,לא מומלץ מעבר לעניין החוקיות.

רן.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

1. אני רוצה להשתמש בפרספקס שחור - בכל מקרה בקושי רואים דרכו.

2. זה לא משיקול כלכלי, אלא נגד פריצות (הגנה נוספת למערכת).

3. ליצר חלון עולה לי 80-120 שקל, אם שוברים לי חלון זה עולה לי 400 שקל, וגם גונבים דברים מהרכב.

פורסם

אל תחשוב שזה ימנע פריצה,למכר שלי עם G.M.C וחלונות פרספקס שיחררו את הגומי ועיקמו את החלון וכך פתחו את האוטו.

תעשה ביטוח שמשות והמחיר יהיה פחות מ 400 ש"ח,ואל תחזיק דברים מושכים את העין .

שב"ש רן.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אני יתן לך כוון אחר למה לא...

נגיד עשית תאונה האוטו שלך התהפך ונשבר החלון.

זכוכית בחלון היא זכוכית מחוסמת לכן ברגע שהיא מקבלת מכה היא נשברת לרסיסים

במצב של פלסטיק פשוט ישברו חתיכות חדות ויכנסו לכל מיני מקומות לא נעימים

S2000

פורסם

ברצוני להוסיף נקודה שלא העלו כאן. זכוחית מסננת קרני UV, פלסטיק ללא כיסוי מיוחד - לא.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...