Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפיין 9854

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמרת שהמוכר יהודי??? אני מקווה שזה לא יהפוך אותך לאנטישמי... אבל הוא לא ישראלי בכל זאת... אז אולי הוא אמין...

בכל מקרה - המכשיר חביב - החסרונות, אין לו טיימ קורקשיין והיציאות למגברים חלשות שזה שתי נקודות רעות לאופציות עתידיות בשבילך אם תיסחף גם לחיידק ה"סאונד לרכב"...

סה"כ מכשיר טוב, איכותי וחביב - יהיה קצת קשה לתפעול בהתחלה אז אל תשכח לעשות R.T.F.M

(read the fucking manual) כדי להכיר אותו היטב - זאת העצה הכי טובה!!!

לדעתי - במקרה הזה - המכשיר של JVC שרצית להביא היה עדיף - בגלל היכולת שלו קודם כל לקרוא מתוך כרטיסי SD וגם בגלל שהתמורה שלו לעומת המחיר יותר גבוהה מזו של האלפיין.

כמעט ושכחתי:

תתחדש :bday::beerchug:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם אני זוכר נכון, יש לאלפיין קוד טכנאי לשינוי לתדרים אירופאים

אבל זה לא תומך בטקסט RDS

מה שכן, תעשה חיפוש לכל הרוחות.

פורסם

הרמקולים - בחירה טובה

יהיה חסר לך קצת באס - רצוי לאחורה 6*9 או תוספת של סאב ומגבר 4 ערוצים לעתיד...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה מאוד חשוב עם מדובר ב 9854R או 9854.

הקישור שנתת זה ל R אבל קשה לי להאמין שהוא מוכר את R כי זה דגם ארופאי.

בקשר לדגם האמריקאי. דיי הימור.

אני מאמין שכן כי הדגמים הישנים שלהם תומכים בשתי אזורי רדיו.

פורסם

לירון יכלתי לסדר לך ר"ד אלפיין ב1200 ש"ח דגם 9851 R עם 3 שנים אחריות מאפריל טק ליין!(המכשיר במצב חדש דנדש היה בשימוש 3 חודש ויש עליו עוד אחריות ל כמעט ל 3 שנים).

***-שלחתי לשלומי הודעה שאני נותן לך את הכרטיס שלי לסרט.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אולי תפסיקו לכתוב שטויות?

המכשיר CDA-9854L, זה המכשיר שלירון רכש.

מדובר על דגם שמיוצר למקסיקו,אירופה והמזרח והוא זהה לחלוטין ל9853.

אגב, הדגם הזה של ה9855 נקרא 9857L והוא גם זהה לחלוטין.

סה"כ הוא רכש אותו במחיר מעולה (200 דולר).

אחת הקניות המוצלחות כנ"ל גם הרמקולים של פולק אודיו.

לירון תתחדש, ואין בעד מה, אם אני יכול אני תמיד מוכן לעזור.

under construction..

פורסם

תודה רבה אנשים!

אין מה להגיד,הפתעתם אותי לטובה.

אחלה פורום,אחלה אנשים.

מצטער ששיגעתי אותכם,אבל למדתי והפנמתי מכל מה שכתבתם.

נחכה ונראה עכשיו שהוריי יחזור בשלום,נתקין את המערכת ואני יעדכן אתכם.

תודה על הכל,

לירון

פורסם

קודם כל - סלבה - אאאאאאהההההההההההההההההההההההה - תחזיר את התמונה עם הכלב!!!!

לירון - אחלה בחירה! ודי - תפסיק להתנצל - אתה לא משגע אף אחד - הפורום הזה נועד לשאול שאלות ולתת תשובות - כמה שאתה רוצה, מתי שאתה רוצה, איך שאתה רוצה - תשאל! ותקבל תשובות.

ככה התחלתי כאן - ואני לעולם לא אסיים!

כמה שאוראל צודק...

Pioneer TS-X150

פורסם

זהו ,אפשר להגיד מזל טוב!

הקומפוננט והHU נקנו.

אני כבר מחכה לשמוע את הרכיבים האלה באוטו שלי...:mrgreen::smilecolr:multi::splat:

יופי יופי...יש לי הרגשה שגם אני נדבקתי בחיידק שלכם!8)

• תוכן חדש...