Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בידי ג'אסטי 1.0 , שנת 91,

ישנם 2 בעיות:

1. בלמים - כאשר בולמים הדוושה עצמה רועדת (לא הרכב או הצלחות וכו') ונהיית קשה (כאילו שהרכב כבוי \ מתחיל להכבות) , כאשר נותנים גז + ברקס (בניוטראל) אז הבלימה נהדרת וחלקה כמו חמאה, משמע הסל"ד לא מחזיק מספיק לחץ בבוסטר בעת בלימה, הבעיה היא שהסל"ד עומד על 1100 סל"ד ולא יורד מתחת גם בעת בלימה ..

יש עצות ?

2. בזמן נסיעה ישנה שריקת רוורס (מי שמכיר שנוסעים רוורס בפיג'ו , ישנה מן שריקה כזו מעצבנת), השריקה קוראת רק בזמן לחיצה על הגז, זתומרת אם נסע 80 בהילוך חמישי ונעזוב גז, אין שריקה, נלחץ גז - יהיה שריקה שגם תתגבר\ תתנמך יחד עם הסל"ד - בניוטראל אין שריקה, גם אם לוחצים על הגז ומעלים סל"ד חופשי - אין שריקה , רק בעת הילוך +לחיצה על דוושת הגז.

אשמח לתשובות בנידון - בנוסף יש לציין שאני אגיע השבוע או שבוע הבא לצביקה כדי לטפל בקרבורטור, האם זה יפתור את בעיה מס' 1 ? (צביקה??)

תודה מראש לכל העונים !

אורן.

פורסם

אורן שלום רב!

בדוק אפשרות בקשר לבלימה קשה, האם צינור התת לחץ המוביל מסעפת היניקה לבוסטר, לא סתום/קרוע ועקב כך לא מעביר וואקום, תת לחץ לבוסטר(מגבר בלם).

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

החלפתי כבר את הצינור, וכמו שאמרתי, בסל"ד גבוה יחסית , האוטו עוצר נהדר .. היה לי את אותה בעיה ב 205 שלי וסידרנו את זה ע"י כיוון של הטורים

פורסם
שלום לכולם,

בידי ג'אסטי 1.0 , שנת 91,

1. בלמים - כאשר בולמים הדוושה עצמה רועדת (לא הרכב או הצלחות וכו') ונהיית קשה (כאילו שהרכב כבוי \ מתחיל להכבות) , כאשר נותנים גז + ברקס (בניוטראל) אז הבלימה נהדרת וחלקה כמו חמאה, משמע הסל"ד לא מחזיק מספיק לחץ בבוסטר בעת בלימה, הבעיה היא שהסל"ד עומד על 1100 סל"ד ולא יורד מתחת גם בעת בלימה ..

יש עצות ?

2

תודה מראש לכל העונים !

אורן.

במקרה של סלד יציב של 1100, אין קשר לקרבורטור ולסלד, ולבלימה קשה, בעייתך קשורה למגבר הבלם או לשסתום חד כווני,המורכב בכניסה אליו.

בברכה

צביקה

פורסם

איך בדקת זאת?

האם נסעת במהירות גבוהה בסלד 4000 , (????)גבוה מאוד, ומהירות גבוהה, ובלמת בפתאומיות?

אין קשר בין הסלד, לאיכות הבלימה בעזרת המגבר בלם, אך יש קשר לאיכות הבלימה, ולקושי דוושת הבלם, במנוע כבוי לעומת מונע, ובין צינור תת לחץ למגבר בלם מעוך, אשרחוסם את התת לחץ מסעפת היניקה.

אנא ספק פרטים נוספים, האם הבעייה החלה לאחר החלפת צינור המגבר בלם, או הצינור בלם הוחלף בגלל הבעייה הזאת.

במידה ותגיע אלי לטיפול קרבורטור ללא כל התחיבות בהזדמנות זאת .אבדוק לך מהיכן הבעייה נגרמת ואשלח אותך למוסך, או אכוון אותךלפתרון המתאים.

בברכה

צביקה

פורסם

קודם כל, אני אגיע אליך בוודאות :) צריך דחוף לטפל בקרב' (בריחות מפה ועד הודעה חדשה)

העניין הוא כזה, כאשר אני בולם, ולוחץ על דושת הגז באותו זמן (הסל"ד עולה ל4000 סל"ד בערך) הבלימה חלקה כל עוד הסל"ד נשאר שם , מתחת ל 1500 סל"ד , הדוושה נהיית קשה ומתחילים רעידות בדוושה ..

נגיד ככה - אם אני אחזיק בניוטראל את הדוושה על 4000 סל"ד בערך (או יותר . קצת פחות וכו'), הבלימה תהיה חלקה, ללא רעידות והדוושה תהיה רכה

אך כאשר הסל"ד הוא סרק (1100) אזי הבלימה קשה מאוד, הדוושה קשה ורועדת

• תוכן חדש...