Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי באוטו מערכת הכוללת רדיו דיסק של פיוניר מגבר של סוני XM-SD46X , סאב של מגנאט

350W .

האורות באוטו כל הזמן מהבהבים לי גם בחוץ וגם בפנים, ולפני שבוע הלך לי מצבר שבקושי שנה וחצי על הכביש ונראה לי שזה בגלל המגבר.

קבל יעזור לי??? ואם כן איזה קבל אני צריך בשביל לפתור את הבעיה?

דרך אגב יש לי שברולט אופטרה שהיא שנה וחצי על הכביש.

פורסם

oz1,

מגבר בהספק כזה לא אמור לגרום לעומס יתר במערכת חשמל של רכב סטנדרטי, כאשר מערכת החשמל ברכב תקינה והמגבר תקין וכאשר ההתקנה של המערכת בוצעה באופן מקצועי.

קבל הוא לא "קוסם" שאמור ליפתור בעיות. במערכת כמו שלך אין צורך בקבל.

אני ממליץ שתפנה לבעל מקצוע על מנת שיפתור לך את הבעיה.

http://www.xplodsony.com/?ref=http%3A//www.sony.com/index.php

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

תסתכל בנתוני המגבר

http://www.epinions.com/Sony_XM_SD46X_4_3_Channel_Amplifier_Car_Audio_Amplifier/display_~full_specs

4*60 ואט R.M.S ב-4 אום .

2*75 ואט R.M.S ב-2 אום .

נניח ברכב הוא עובד בתצורת 2רמקולים +סאב (בגישור ) ,

ההספק הוא 60*2 +150*1 , סה"כ 270 ואט.

סט-אפ בהספק שכזה , אינו דורש קבל.

מערכת חשמל ממוצעת אמורה לעמוד בעומס הנ"ל (שהוא יחסית נמוך) .

כדאי לגשת לחשמלאי לבדוק את מערכת המתח ברכב

( טעינה -מתח וזרם האלטרנטור וקיבול המצבר).

בברכה, חיים.

-

פורסם

באופטרה יש אלטרנטור סטנדרטי של 70 אמפר, רוב הזמן הוא יעבוד במקסימום של 80-85 אחוז ניצולת.

משמע יש לרכב מקסימום של כ60 אמפר לספק למערכת החשמל של הרכב.

לאחר קיזוז הפרשים של אורות,מחשב,וישרים,מזגן ושאר המכלולים החשמליים שיש ברכב לא ישאר לך מספיק אמפרז' למערכת.

נכון היא לא מערכת חזקה, אך משיכת האמפרז' של המגבר כאשר הוא עובד על פיקים של באס שנובע מהסאב, יש לך נפילות מתחים ולכן הבהובי אורות.

אני הייתי שוקל לעבור על ההתקנה ולבדוק מפלי מתחים במערכת גם על הכבלים וגם עפ"י צריכה.

דבר שני, בדיקת תצרוכת ומתח טעינה אצל כל חשמלאי רכב.

במידה ומדובר על מפלי מתחים גבוהים הייתי מציע בחום על חיזוק האלטרנטור במידת היכולת כל שינוי יהיה רק לטובה.

אל תשכח שכאשר המתח ברכב אינו מיוצב יכול להגרם נזק לרכיבי האודיו המותקנים ברכב(HU,מגברים) ויתרה מכך נזק למערכת החשמל של הרכב.

כאשר אלטרנטור עובד בעומס מלא למשך זמן ארוך, הוא מגיע לעבודה בעומס יתר , מכאן התחממות והדרך משם לקריסתו והחלפתו או שיפוצו היא קצרה מאוד.

גש לבדיקה מבעוד מועד, ותשקול חיזוק האלטרנטור הקיים לאחד חזק יותר, אפילו חיזוק של 15-20 אחוז יכול לפתור לך את כל הבעיות, והעלות לא רחוקה מעלות של קבל שלא ממש יועיל לך במערכת.

עדכן אותנו בהמשך.

יום טוב.

under construction..

פורסם

קודם כל תודה על העזרה.

אבל יש לי בעיה האוטו שלי עדין באחריות ואני מוגבל אני לא יכול לחזק את האלטרנטור.

אם יש לכם פתרון שלא מגביל אותי אני אשמח לשמוע.

תודה.

פורסם

אם האלטרנטור שלך הוא החוליה החלשה - אין פתרון אחר

תעשה בדיקת עומס למצבר שלך - אם האלטרנטור שלך תקין, קבל של חצי פאראד יכול לפתור את הבעיה

אבל לפני כן תנסה להכפיל את עובי החוטים בין המצבר לאלטרנטור, בנוסף לכך מה העובי של החוט הראשי שהולך למגבר?

אחרי בדיקת טעינה - אם האלטרנטור תקין והחיווט תקין - תנסה להוסיף קבל - לא לפני כן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...