Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יום שישי האחרון 12.5.06

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל תודה למארגנים, האמת זאת הפעם הראשונה שאני מגיע לאחר המפץ הגדול, ואכן הסדר, האירגון וההשקעה מורגשים בכל פינה...למרות שצלוחיות הזיתים נישארו קטנות כשהיו....

שמחתי לפגוש ידידים ישנים וחדשים, והבאתי איתי שחקן חיזוק ותיק מדור המדבר, הנ"ל הגיע בפעם הראשונה למפגש זה וסיכום דבריו היה "גדול"....וזה מפיו של "בחור" שנילחם בקרבות הפריצה לי-ם בלטרון.....מחכה כבר לפעם הבאה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אני חבר מועדון, מזמן לא באתי למפגשים ולפי המתיחות בין נושאי התפקידים זה נראה מאוד מלחיץ.

אולי תהיו קצת יותר קלילים?

זה כולה מועדון של אנשים שרוצים לכייף ולשתף אחרים בתחבחב שלהם, לה כל המתח הזה?

פורסם
אני חבר מועדון, מזמן לא באתי למפגשים ולפי המתיחות בין נושאי התפקידים זה נראה מאוד מלחיץ.

גם אני חבר מועדון,

רוב הזמן אני בא למפגשים.

ממש כייף להפגש, לראות ולהיראות ...כן, כן, וגם לשבת ולשתות.

יהודה יקר, לא ברור לי על מה אתה מדבר, ומה הקשר לנושא השרשור.

שבוע טוב - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

ידידי היקר.

אין שום מתיחות. סך הכול מזכירים למספר אנשים, (שמבינים עיניין), שהחניון מיועד בעיקר לרכבי אספנות. ותאמין לי שאחרי סינון הרכבים יש מקום לכולם...

מי שלא רוצה להחנות בצד, או בחניון הסמוך לא מיתעמתים איתו. אתמול היו כחמישה אנשים כאלו....

נקוה שזה יפחת עד ל 0.

הבעיה העיקרית היא עם רכבים בני 25 שנים (+ - שנתיים). שהם לא בידיוק חדישים וגם לא אספנות אבל הבעלים מתיחסים אליהם ככאלה...

נישמח להכירך במפגש הקרוב.

משה אזולאי.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

זה כולה מועדון של אנשים שרוצים לכייף ולשתף אחרים בתחביב שלהם, למה כל המתח הזה?

שלום יהודה,

1. הייתי אתמול במפגש.
  2. אני "נושא תפקיד" במועדון (חבר ועד).
  3. אין לי מושג ירוק על מה אתה מדבר - אני דווקא הרגשתי וראיתי אתמול אווירה טובה ורגועה אצל רוב האנשים שהיו במפגש.
  4. יכול להיות שאתה מדבר על אדם אחד או שניים שמקטרים - כאלו יש בכל מקום. החוכמה היא לא לתת להם לקלקל את החגיגה.
  5. אם תציג את עצמך בפעם הבאה שתגיע מכרמיאל, אולי נוכל להבין את התחושות שלך ולהגיב אליהן.
  6. בשלב זה, הדבר היחיד שמכניס "מתח" באזור הוא ההודעה שלך. אולי תהיה קצת יותר קליל?

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

איך הגעת ל"מתיחות"?! איפה? למה? במפגשים?!

המתח היחיד יהיה, אם מישהו יגיד על הפיירמונט שלי (בן :king:27.5) שהוא לא אספנות! :twisted::wink:

בעצם, לא מתח - מכות!:idea::-P:twisted::fist::2gunfire::lol:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
איך הגעת ל"מתיחות"?! איפה? למה? במפגשים?!

המתח היחיד יהיה, אם מישהו יגיד על הפיירמונט שלי (בן :king:27.5) שהוא לא אספנות! :twisted::wink:

בעצם, לא מתח - מכות!:idea::-P:twisted::fist::2gunfire::lol:

גנאדי

נראה לי שלא הבנו אותו, הוא בכלל התכוון למתיחות מלשון מתיחה, אולי זה מלחיץ את הבן אדם, צריך לקבל את זה שיש אנשים שלא אוהבים שמותחים אותם, ובכלל אני ממליצה שנפסיק למתוח כל מי שמגיע למפגשישי ונעבור להלקאות

אירית

פורסם
גנאדי

נראה לי שלא הבנו אותו, הוא בכלל התכוון למתיחות מלשון מתיחה, אולי זה מלחיץ את הבן אדם, צריך לקבל את זה שיש אנשים שלא אוהבים שמותחים אותם, ובכלל אני ממליצה שנפסיק למתוח כל מי שמגיע למפגשישי ונעבור להלקאות

אירית

או! That`s what i`m talking about!:wink::-D

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

גם הטוסטוס שלי "רק" בן 22 ונכנס בלי בעייה...

אבל הוא קטן...:wink:

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
גם הטוסטוס שלי "רק" בן 22 ונכנס בלי בעייה...

אבל הוא קטן...:wink:

ג.

טוב דשנו בזה בעבר, זה לא מה שקובע....

בוקר טוב

אירית

• תוכן חדש...