Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נקישות יתר....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וערב טוב לכולם , קראתי את הנושאים פה ויש ממש חברי מביני עניין וברמה מקצועית מאוד (בולמים ,מסירי פיח ,חיישנים למיניהם ואופן עבודתם) היה מאוד מחכים .

בהמשך למה שנאמר , צצה לי שאלה שאולי ישנם פה כאלה שיכולים לחוות דיעה.

מדובר על סיויק 2001 ES אוטו' כ90000 ק"מ (הגה כח חשמלי ) ישנה איזה תופעה של נקישה מכיוון בית גלגל קדמי ימני כאשר אני מסובב את הגלגל ימינה או שמאלה , במידה ואני מסובב את כל ההגה ימינה ( או שמאלה) ישנה נקישה אחת , גם אם המנוע כבוי וני משחק עם ההגה ימינה ושמאלה מס' מילימטרים בלבד אני עדיין שומע את אותה נקישה מוזרה .

בדקתי בולמים קדמיים (כאשר הרכב היה על ה"ליפט") לא נוזלים נראים בסדר גמור , גם שבדקתי מידת קפיציות שלהם היו בסדר גמור , במוסך אמרו לי שכנראה זה מהמוט שיוצא מההגה לגלגל הימני אבל לא בטוח .

במוסך הונדה שמעו את הנקישה והדיאגנוזה היתה שאולי זה מהמיסב שנמצא בין הבולם לבין כרית בולם שאפשר לראות שפותחים מכסה מנוע (חיזקו את הברגים שליד הכרית בולם למרות שהיו סגורים ).

אז גם זה לא בטוח וזה במוסך הונדה מורשה בת"א.

תודה למי שיכול לעזור או מכיר מחלה מסויימת בדגם הנ"ל.

• תוכן חדש...