Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם :-) משתמש חדש.

לאחונה ראיתי שרכב פשוט אוכל שמן בצורה מחרידה.

סתם דוגמא היום מלאתי שמן נסעתי מב"ש לאשדוד וחזרה ובדקתי שמן וכאילו לא מלאתי כלום.

הסתכלתי מתחת למנוע וראיתי שיש לי נזילה.

עכשיו אני לא מכונאי שיודע מה ומי ולכן רציתי לדעת כמה עלות התיקון יכולה לעלות לי.

והאם יש מוסך באזור ב"ש שלא ישחוט אותי במחיר ויתן לי מחיר סביר עבור תיקון זה.

אני אשמח אם תענו לי.

שבת שלום ותודה לכולם

פורסם

אין אפשרות לתת הצעות מחיר ללא נתונים בסיסיים כגון איזה שמן נוזל (אולי זה זמן גיר), מהיכן? ומה צריך לפרק כדי לתקן.

המלצות למוסכים תקבל בקרוב, משאר חברי הפורום המנוסים.

פורסם

תלוי מה הגורם לנזילה ...

יכול ליהיות שיש חור בקארטר ואז צריך להחליף אותו או לתקן במידת האפשר ...

יכול ליהיות שהאטם שבין הקרטר לבלוק מנוע בלוי ופרוץ וזה מה שגורם לנזילה , אני מקווה בשבילך שזה זה .

ידוע שדרך אינטרנט קשה לאבחן בעיות לכן לטובתך גש למוסך לבדיקה , עדיף מוסך שאתה מכיר וסומך עליו כי אפשר לתת לך פה נוקנוקיה בלי בעיה ...

ים long time no

פורסם
אין אפשרות לתת הצעות מחיר ללא נתונים בסיסיים כגון איזה שמן נוזל (אולי זה זמן גיר), מהיכן? ומה צריך לפרק כדי לתקן.

המלצות למוסכים תקבל בקרוב, משאר חברי הפורום המנוסים.

אני מלאתי שמן למנוע ולא לגיר.

ושהיום בדקתי לאחר הנסיעה לא נשאר כמעט שמן.

פורסם

יופי, נתון אחד כנראה וודאי, עדיין אין אפשרות לשער עליות תיקון.

המלצתי היא, להכנס למספר מוסכים ולקבל הצעות מחיר.

ברוב המוסכים איבחון נזילת שמן חזקה לא מחייבים, כוון שניתן לאתר בדקות ספורות את גורם הנזילה.

• תוכן חדש...