Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברגע שאני מגיבהה ווליום המגבר נכנס לפרוטקשן אבל הוא עובד ושומעים ופתאום הוא נכנס לפורטקשן הבעיה .תוך דקה בערך ממה יכולה להיות הבעיה ?

ואיך אני יודע שהמגבר לא עובד ברגע שכל הרכיבים המוגברים שהם רמקולים אחוריים וסאב מפסיקים לעבוד עם ההנמכה וההפעלה מחדש של הרדיו דיסק עם עובדים ועם ההגבהה הם מתכבים

תודה לעוזרים

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

דבר ראשון המגבר הזה מה שנקרא "זבל סיני" הוא בעייתי נורא .

תבדוק את כל החיבורים של הרמקולים בטוח חיברת משהו לא נכון או שהעמסת עליו יותר מדי

תגיד לנו מה חיברת עליו?

פורסם

:) זה שאמרתי זבל סיני אני לא מתכוון שהוא מיוצר בסין, אלה זה חיקוי או חברת מדבקה שרצוי להתרחק מהמוצרים שלה שבדרך כלל עולים זול ומאוד וקורצים להעין בגלל הנתונים שכביכול הם מוצאים.

עכשיו לבעיה שלך:

1. תבדוק שחיברת תמגבר נכון ואין כבלים שהם חשופים או מחוברים לא נכון.

2. תבדוק שחיברת את הרמקולים כראוי.

3. והכי חשוב איך אתה מגביר תסאב שלך במגבר דרך גישור? ככל שידוע לי אף מגבר של סופר סאונד לא מאפשר גישור! אז יש מצב שזאת הבעיה שלך

פורסם

זה יוכול ליהיות המגבר שלך

אבל אני זוכר שפעם היה לי מקרה כזה החלפתי כמה מגברים וכל מגבר עשה את אותה בעיה

לבסוף הבעיה היתה מהרדיו כבל פיקוד למגבר

אתה יוכל לבדוק את הבעיה שלך תן במקום הפיקוד שיוצא מהרדיו למגבר מתח 12V ישיר

ואז תגביר אם הבעיה נפתרה תצטרך להוסיף מיני רילי לפיקוד

פורסם

אני לא מבין גדול בהתקנות כאלה היום אני ילך למתקין שלי שיפתור לי את ההבעיה ... פתחתי את השרשור הזה כדי לקבל עצות שאולי אני יפתור זאת בעצמי .תודה לכולם

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

• תוכן חדש...