Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם קניתה אותה חדשה אז בטח הביאו לך שתי שולפנים(לא יודע אם זה ניקרא ככה)

זה שתי ברזלים דקים שניכנסים בצדד של המערכת אתה מכניס וזה פותח את הסוגרים שיש שם

אם אין לך אותם,

אז תחפש מברג דק הכי דק שאיפשר ותכניס גם בצד.

אם אתה לא מצליח ואתה באזור הדרום או מהמרכז אני יכול לעזור לך.

ליאור

פורסם

למסגרות ברזל יש קליפסים חד-כיווניים אשר לא מאפשרים להד-יוניט לצאת (לעוף) החוצה בזמן תאונת דרכים.

ע"מ לשחרר את הקליפסים יש להעזר במברג קטן ושטוח ע"מ לשטח אותם, ואז ניתן יהיה לשלוף את מסגרת הברזל.

שים לב קודם להוציא את מסגרת הפלסטיק (משמשת לנוי) של ההד-יוניט.

אם אתה מסתבך ולא רוצה לשבור - גש למתקין. יעזור לך בחינם \ ייקח תשלום סימלי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
למסגרות ברזל יש קליפסים חד-כיווניים אשר לא מאפשרים להד-יוניט לצאת (לעוף) החוצה בזמן תאונת דרכים

איתמר.

ואני חשבתי שזה נגד גניבה.. :wink:

דולפינים יש בנשיונל ג'יאוגרפיק - לי יש אלפיין (RST)

היה לי סיוט היום בלילה - חלמתי שהמגברים שלי נכנסים למצב הגנה!!

פורסם

ווי אתם לא יודעים איך הצלתם אותי !!! קודם כל תודה רבה!!! עוד שניה הייתי שובר חלקים מהאוטו בשביל להוציא את המערכת! עד שאמרתם לי עד השתי ברזלים האלה תוך שניה זה נישלף!!! תודה!

עכשיו אני לא יודע על איזה מצב איקולייזר לשים אותה תמליצו לי על משהו.

פורסם
ואני חשבתי שזה נגד גניבה.. :wink:

זה באמת נגד גניבה.... עד כמה שאני יודע חלק מהחברות לא מחלקות ללקוחות את השולפנים האלו!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אל תדאגו - גנבי מערכות סטריאו יודעים להצטייד במברגים דקים, מסור ומברג ג'אבר... אה כן וחוט תיל או קולב ישן מברזל

נגד גניבה עושים ביטוח ומוציאים את הפנל מהרכב...

דבר נוסף - יש מצבים בהם גם מאוד קשה להוציא את המערכת עם שני מברגים או שולפנים כי היא מותת בזוית ונופלת אחורה מהמשקל שלה... בד"כ אם מפרקים את תא הכפפות ניתן להגיע עם היד לחלק האחורי של הHU ולדחוף אותו החוצה כששני מברגים תקועים להם בצדדים...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...