Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דוושת גז שבורה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום שישי נישברה לי הדוושת גז במהלך הנסיעה {וולוו S70 2000} לחצתי פול גז ומישהו ניכנס לי לנתיב אז לחצתי ברקס ואז כשבאתי לילחוץ פול גז שוב... נעלמה הדוושה... ניבהלתי מאוד ועצרתי וראיתי את הדוושה על הריצפה {הסל"ד נישאר בסדר... לא לחוץ או משהו}

חשבתי שמשהו כזה אמור לעלות סכום קטן כי הדוושה מפלסטיק {?!:shock: } אבל לאחר ברור במוסך וולוו החלק עולה 1600 ש"ח ומצאתי משהו משמש ב-500 ש"ח וזה ניראה לי מחיר לא הגיוני כי זה כולה חתיחת פלסטיק שלא שווה יותר מ100 שקל

ניראה לכם הגיוני המחיר הזה? אני יוכל לימצוא איפשהו חלק כזה במחיר זול יותר? אני יוכל להרכיב דוושת ספורט {כאלה שמוכרים בכל מיני חניות שיפורים} או שהם רק הלבשה?

תמונה להמחשה:

norm_16B8E091A4A84357A1B340D54D3308DF.JPG

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

פורסם

:lol: בחיים לא ראיתי מקרה כזה.

אולי זה ילמד אותך שאתה לא היחיד בכביש ולא לוחצים "פול גז". תפסיק לעשות שטויות.

לגבי דוושה חדשה - רק מקורית ורק חדשה. לא מפירוק ולא חליפית.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

דוושת ספורט זה רק הלבשה, לא תוכל להשתמש בזה.

אתה בטוח שאיפה שהשבר זה פלסטיק? זה נראה אלומיניום- ואלומיניום אפשר לרתך.

המחיר שקיבלת (1600) מוגזם בטירוף, לך לפירוקיות ותתוכח על המחיר- 300שח מקסימום.

STI 2004

פורסם

תוכל לגשת למקום בו מרכיבים דוושות של מורים לנהיגה / מנגנונים לנכים שם ייבריגו לך דוושה חדשה במקום זאת שנשברה.

500 ש"ח לדוושה משומשת נשמע לי קצת מופרך עקב העובדה שלא מדובר בחלק נדרש .

נסה לבדוק אם יש דוושה כזאת אצל שלמה בטל' 03-6180831 אני מהמר שהמחיר הנדרש יהיה זול יותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

זה לא פלסטיק אלא יציקת מזאק מצופה פלסטיק.

פרק את הדוושה, קח פלח מתכת בעובי של כ 6 מ"מ וברוחב שיכנס לתוך התעלה שבדוושה וחבר עם ברגים (2 ברגים M6 בכל צד של השבר). אח"כ קח עוד 2 פלחים ועשה אותו הדבר מהצד החיצוני למעלה ולמטה.

בפעם הבאה קצת יותר בעדינות עם הגז.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תחפש בפרוקיות, זה לא חלק נדרש,ספק אם בכלל בפירוקייה פעם מכרו כזה דבר.

1600 = מחיר שווה לכל נפש...כן.

בפרוקייה בצפון אתה מוצא את זה ב 100-200 שקל מקסימום, השאלה היא אם כל דוושה של וולוו מאותם שנתונים תתאים לך , או שמדובר בדוושה יחודית לדגם ולשנתון שלך.

אני מציע לך לעשות סיבוב בין פירוקיות ולבדוק את הנושא.

אין שום סיבה למה לא לקנות את החלק הנ"ל מפירוקייה, הדבר הזה בחיים לא נשבר, אתה 1 ל.....

פורסם

אתה בטוח שזאת הפעם הראשונה? החומר האפור באמצע נראה כאילו פעם ניסו להדבק את הדוושה עם אפוקסי!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
אתה בטוח שזאת הפעם הראשונה? החומר האפור באמצע נראה כאילו פעם ניסו להדבק את הדוושה עם אפוקסי!

כן זה אפוקסי... זה החזיק בדיוק שלוש דקות נסיעה

תודה לכולם על העזרה אני ינסה להתקשר מחר לטלפון הזה

בנקו - יבוא תאורת לד

פורסם
דוושת ספורט זה רק הלבשה, לא תוכל להשתמש בזה.

אתה בטוח שאיפה שהשבר זה פלסטיק? זה נראה אלומיניום- ואלומיניום אפשר לרתך.

המחיר שקיבלת (1600) מוגזם בטירוף, לך לפירוקיות ותתוכח על המחיר- 300שח מקסימום.

אלומיניום אפשר לרתך?:-|
פורסם

אם הוא נשבר פעם, הוא יכול להישבר שוב.

תפרק את החלק שנותר מחובר, תדביק את 2 החלקים השבורים, וגש לחרט שיצור לך חלק זהה מאלומיניום,

וכך תבטיח עמידות טובה יותר.

אביחי

פורסם

נסה לבדוק אם יש דוושה כזאת אצל שלמה בטל' 03-6180831 אני מהמר שהמחיר הנדרש יהיה זול יותר.

המחיר שלו הוא 600 ש"ח... כניראה שאני ילך על הרעיון עם הברגים....

בנקו - יבוא תאורת לד

פורסם
אבל לאחר ברור במוסך וולוו החלק עולה 1600 ש"ח ומצאתי משהו משמש ב-500 ש"ח וזה ניראה לי מחיר לא הגיוני כי זה כולה חתיחת פלסטיק שלא שווה יותר מ100 שקל

ניראה לכם הגיוני המחיר הזה?

המחיר נראה הגיוני לגמרי, כוון שלא מדובר בחתיכת פלסטיק כלשונך, אלה בדוושה אינטגרלית עם חיישן פוטנציומטר.

• תוכן חדש...