Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גוז'ונים, הברזות, studs, bolts ושות'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה ההבדלים בינהם? חיפשתי דף ביאורים למינוחים הנ"ל (ולא מצאתי...). מישהו יכול בקצרה להסביר מהם ואילו עוד מינוחים נמצאים תחת המשפחה הזו ("מוטרות" :-P )?

פורסם

הברזה - חריטה הפוכה מהבורג שלתוכה מבריגים את הבורג (כמו בית מנורה), החץ האדום בתמונה.

גוז'ון - כמו בורג שמרותך למשהו או מוברג בתוך הברזה ככה שבצידו השני אפשר להבריג אום (החץ הירוק בתמונה).

בתמונה רואים ראש מנוע של 106 ושייכת לפרוייקט של התקנת קמשפט ב-106.

bolt - בורג, בריח או פין.

stut - יתד או מסמר.

205 1400 כחולה (כבר לא) - עכשיו.... שברולט אוואו - וחזרנו לפיז'ו, 206 xs - ושוב האוואו...וגטס (למה מכרתי את ה - 205???)

פורסם

גוזו'ן הוא חתיכת מוט הברגה שיוצא מהחלק .

הברזה: יצירת הברגה פנימית.

bolt : בורג הידוק

stud פין, יתד וכו'.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

נמרוד - תודה על הלינק. בינתיים רק ריפרפתי ב - PDF. נראה לי מקיף מאד (מת על מאמרים כאלה :-)). תודה!

שי - תודה.

YH - תוכל בבקשה לצרף את התמונות (במיוחד את זו המתארת התקנת קמשאפט)?

תודה לכם.

פורסם

Thank you :-)

שאלה לגבי המברזים - פעם פנצ'ריה הרסה לי את הנאבה (השתמשו בלחץ אויר מבלי להבריג קצת קודם). במוסך טענו ש"הצילו" לי הנאבה ולא היה צורך להחליפה. האם לדעתכם הם השתמשו במברז? האם קיים ציוד מקביל לתיקון הברגות, לא הברזות?

ולמה משמשת המחרוקת (לא מצאתי במאמר שצירף נמרוד)?

פורסם

שאלה לגבי המברזים - פעם פנצ'ריה הרסה לי את הנאבה (השתמשו בלחץ אויר מבלי להבריג קצת קודם). במוסך טענו ש"הצילו" לי הנאבה ולא היה צורך להחליפה. האם לדעתכם הם השתמשו במברז? האם קיים ציוד מקביל לתיקון הברגות, לא הברזות?

בדיוק לאותה בעייה שציינת...

אבל רק שבמקרה שלך יש להחליף את הגוג'ון (אני חושב :roll: )

קו---------------------------------------

פורסם

אם מדובר באיש מקצוע אז עוברים עם מברז מיוחד ומחדירים הליקויל שזה מעין ספירלה עשויה מפלדה קשה בעלת חתך חוט מעוין. חלק אחד יושב בהברגה החדשה (שהיא יותר גדולה מהמקורית מן הסתם)והחצי השני הוא ההברגה שבה יושב הבורג.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כן, זה יכול לעזור :-)

cam installation #14.JPG

205 1400 כחולה (כבר לא) - עכשיו.... שברולט אוואו - וחזרנו לפיז'ו, 206 xs - ושוב האוואו...וגטס (למה מכרתי את ה - 205???)

• תוכן חדש...