Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם

שלום

הרכב חדש אצלי וקניתי אותו עם התקלה, ככה שאיני יודע מתי היא החלה,

הבעיה היא שמד הסל"ד אינו עובד ובגלל זה נדלקות נורת לחץ שמן abs ונורת אזהרה כללית(אותה נורה של בלם היד), יש לציין שלעיתים מד הסל"ד חוזר לעבוד לפעמים לכמה דקות ולפעמים לכמה שעות, כשהו עובד כל הנוריות נכבות והכל תקין!

בהתייעצות עם חבר שעובד במוך מורשה צ'מפיון נאמר לי שהתקלה ששעון ל"ד שאינו מתפקד מדליק את הנורות הנ"ל ידוע, לטענתו הבעיה נעוצה בקידוד לוח שעונים מחדש!?

הרכב נקי מהתקנות כלשהם (דיבורית, קודן ,אזעקה וכו..)

שאלתי היא כזאת האם ייתכן שהבעיה היא באמת קידוד?

בתודה מראש אורן

• ספונסר פורום
פורסם

תודה רפי..אך לצערי אני מכיר את פניאל והייתי אצלו כבר, הוא מצידו ניסה לאפס את לוח השעונים ע"י ניתוקו מהתקעים. ובדק את סליל המחוון שנמצא תקין,

גם להערכתו זה בעיית קידוד או נתק/מגע רופף בתוך הלוח.

מכייון שהוא מסובך והאימובילייזר נמצא בתוכו הוא נמנע מלפרק אותו.

בכל מקרה ביום ראשון אני אכנס למוסך מורשה לבדיקה...למרות שמנסיוני עם צ'מפיון זול זה לא יהיה.

תודה אורן

• תוכן חדש...