Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה מקרה שהייתי עד לו והייתי מעוניין לשתף את יתר חברי הפורום בו.

בערב חמישי האחרון (20.4.06) העברתי עוד יום עבודה שגרתי בתור מאבטח ובאותו הרגע הייתי בכניסה לחניון במרכז מסחרי ביהוד (המקום ששמרתי בו באותו הרגע מצטלב באותו שביל הגישה עם בסיס צבאי).

העברתי עוד שמירה שגרתית, מכונית פה מכונית שם, SMS נכנס SMS יוצא.

פתאום משום מקום הגיחה מכונית סדאן כחולה בנסיעה לא איטית (הייתי אומר 60, בכביש דו סיטרי ריק רוב הזמן) שמאחריה דוהרת מזדה 3 בצבע שמפניה\כסוף (היה חשוך באותו הרגע) עם מדבקה של ELDAN וצ'קלקה כחולה, שלא הפסיקה לצפור (מתנדבים, לא מערכת כריזה ולא נעליים), כשנהג הרכב הבחין שהגיע בסופו של דבר לDEAD END עצר כ50 מטרים מול הבסיס, ומאחר שזהו אירוע חריג שאירע בשביל הגישה לבסיס, ניידת סיור של הבסיס שיצא באותם רגעים לסיור שגרתי עשתה פרסה עצבנית בכדי לראות על מה המהומה.

עד כה אתם חושבים שכבר קרה משהו רציני?

לאחר שרכב הסדאן הכחול עמד בצד, מהמזדה יצאו 3 קשישים עצבניים בלבוש זוהר, מניידת הסיור של הבסיס ירד מאבטח לדבר עם אחד המתנדבים. עד אותם רגעים הייתי על תקן צופה מהצד.

המאבטח חזר לרכב הסיור שלו והם נסעו להשלים את הסיור. שאלתי את המתנדב "מה קרה?" והוא התחיל לספר לי משהו בקשר לזה ש"הנהג עשה עקיפה מאוד מסוכנת ברמזור אדום..." כשראיתי שזה הולך להיות דו"ח שגרתי ולא משהו בטחוני אז הפסקתי להתעניין התחלתי להנהן בראשי וחזרתי לעמדה.

עוברות 5 דקות ועוברות 10, הנהג יושב ברכב והמתנדבים מדפדפים באיזשהו פנקס על גבי דלת הבגאז' של המזדה שלהם, הנהג יוצא, הם מדברים 2 דקות, חיוכים, לחיצות ידיים, שום נייר לא נמסר לעבריין שבגללו הם חוללו את כל המהומה הזאת, המזדה יצאה לדרכה והנהג חוזר לרכבו מחויך כאילו הוא דפק את כל המערכת. ועוד איזו דפיקה. כשהקשישים הללו וויתרו ונסעו להם הוא הצמיד את הסלולרי שלו לאוזן, נכנס לרכב ונוסע עם המכשיר מוצמד לאוזן שלו כאילו לא קרה כלום.

[בדיעבד גם הבנתי שאם הוא לא נכנס גם כן למרכז המסחרי או לבסיס (תושבי יהוד והסביבה מכירים את המקום) וחזר מאותה הדרך שנכנס, אני יכול להבין שהוא ניסה להתחמק מהם באותו הזמן שהם נסעו אחריו].

זה לא סוד שאני מאוד רוצה להתגייס למשטרה בתור שוטר בשירות צה"ל, מקרים כאלה מאוד מעצבנים אותי. הבן אדם עבר עבירת תנועה לטענת המתנדבים, הם ערכו מרדף, הוא ניסה להתחמק, הם הקפיצו מטבע הדברים ניידת סיור של הבסיס הצבאי, בסופו של דבר המתנדבים הללו "ליטפו אותו". לחצו עימו ידיים, חייכו, נסעו כאילו לא קרה כלום והוא שוב נוסע מאחריהם כשהוא מדבר בסלולרי שלו ללא דיבורית.

כשחשבתי שהוא מקבל את מה שמגיע לו מהמתנדבים הייתי דיי מרוצה, חשבתי לעצמי - הנה מערך המתנדבים של האזור פועל במיטבו, כל הכבוד. כשראיתי את מה שהלך שם בסוף, פשוט נגעלתי! אין מה לומר פשוט.

לו רק הייתי שוטר ולא בתפקיד באותם רגעים, הייתי לוקח את הפרטים של הנהג הקרימינל ושל המתנדבים הקומבינטורים ולא הייתי נח עד שהוא היה מובא למשפט והם היו מודחים מהמשמר האזרחי בבושת פנים.

אני יודע שהם בסה"כ מתנדבים והם לא חייבים לעשות את זה, אבל אני בן אדם שאם נותנים לו עבודה אז הוא עושה אותה מההתחלה ועד הסוף, ולראות דבר כזה זה פשוט מבחיל.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

1 - אתה לא ראיתה מה באמת היה במזור !

2 - בתור אחד שלפני שבוע חטף דו"ח הזוי של 1000 שקל על "נהיגה שלא כדין" משוטר שרצה לעשות

פוזה על בת הזוג שלו (הדו"ח בוטל אבל הרס לי את כל החג )

אני מעדיף להתקל בבן אדם שאפשר לדבר איתו .

"עקיפה מסוכנת " זה מושג מאוד מעורפל ויתכן שבאמת לא היה צורך לתת לו דו"ח ,ולא למהר לקרוא לו "קרימינל"

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

יוסקה, אל תכעס שלך אין קומבינות עם השוטרים באיזור :)

ביננו, גם אתה היית רוצה לצאת מעבירה במצב שלו ולא עם הדוח ביד...

חוצמזה, אתה חושב שהדוח ילמד אותו ? הוא לא ישלם, ואם כן אחרי כמה זמן ישכח מזה וימשיך בעבירות, כי כמו שאמרת הוא נכנס לאוטו עם הטלפון ונסע ככה, מול העיניים של השוטרים...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

2 - בתור אחד שלפני שבוע חטף דו"ח הזוי של 1000 שקל על "נהיגה שלא כדין" משוטר שרצה לעשות

"עקיפה מסוכנת " זה מושג מאוד מעורפל ויתכן שבאמת לא היה צורך לתת לו דו"ח ,ולא למהר לקרוא לו "קרימינל"

"נהיגה שלא כדין" עם 1000 ש"ח...???!!! לא בארצנו, אין דבר כזה....! נהיגה בחוסר זהירות-500 ש"ח. נהיגה בקלות ראש- הזמנה לדין.
פורסם

עקיפה מסוכנת הוא מושג ברור כשמש.

אם בשבילך הוא מעורפל, אתה נהג מסוכן פוטנציאלי.

:puzzled:
פורסם
מהמזדה יצאו 3 קשישים עצבניים בלבוש זוהר,

...

והוא התחיל לספר לי משהו בקשר לזה ש"הנהג עשה עקיפה מאוד מסוכנת ברמזור אדום..."

בשביל קשישים כל עקיפה היא עקיפה מאוד מסוכנת ("ברמזור אדום" זה כבר נתון לשיקול דעתם).

לא היית שם ולא ראית מה התחולל...

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

משעמם לך הא ? לך תתלונן במקום אחר, מה זה אמור לעניין אותנו על קומבינה זו או אחרת... יש כאלה מיליון בכל יום בארץ הזו מכל סוג כזה או אחר.

כל כך הרבה כותרות של סתם נפתחות כאן על תלונות כאלו ואחרות כאילו זה יעשה משהו. פרט להוציא קיטור...

מה נותן לך פתיחת השרשור הזו ? כלום. פרט לעובדה שהוספת עוד כותרת של סתם. אבל מה סתם.

פורסם
"נהיגה שלא כדין" עם 1000 ש"ח...???!!! לא בארצנו, אין דבר כזה....! נהיגה בחוסר זהירות-500 ש"ח. נהיגה בקלות ראש- הזמנה לדין.

חבל שהדו"ח כבר לא בידי הייתי מצלם אותו ....

שוטר אטום אחד שכנראה אבר עליו בוקר לא קל (ואני ממש לא מרחם אליו )

הדו"ח ניתן כאשר שמנו קונוסים ואשינו קצת סללומים (במהירות ממש איטית ) בחניה ריקה .

יש לציון שכבר כמה פעמים הגיעו לשם שוטרים ראו שאין שום סכנה ונסעו לשלום ....

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...