Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שירי נהיגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מעטים מכירים את השיר הזה למרות שהוא הופיע בפסי קול של סרטים וגם בתכנית רכב קנדית. מדובר בראפר קנדי. יש לי את הדיסק שלו. חזזזזק.

לגבי שיר נהיגה-

everybody wants to rule the world

של tears for fears

את האמת אני אומר לך גם אני לא הכרתי, כלומר שמעתי את השיר וראיתי ג'וב איטלקי ואהבתי נורא את השיר, אבל לא ידעתי איך קוראים לו, עד שלא התעצלתי וחיפשתי קצת באינטרנט ומצאתי. מאז אני פשוט עוד יותר חולה על השיר הנ"ל, הוא פשוט גורם לפרץ אדרנלין, במיוחד גם המילים שלו, והקליפ הנחמד. :)

לנסיעה ברגוע:

כשאני שומע את דרה במיוחד בשיר סטיל דרה, אני מדמיין את עצמי באימפלה LOW ריידר בהארלם, ואז אני נזכר שאני בפיאט אונו :) ובחולון שזה סוג של הארלם. :) בכל מקרה לדרה יש אחלה שירים, מומלץ.

אם כבר בהארלם עסקינן אז גם: Lil John - Get Low

עוד שיר טוב לנסיעה רגועה: ווארן ונייט - REGULATE

ברגועה הולך גם טוב RHCP עם סקאר טישו.

באגף הטראנסים \ פסיכודלי \ אלקטרוני וכ"ו, לנהיגה קצת פחות רגועה:

GMS- Juice

Gms Vs Parasense - Boom Shankar

Pantera - Cemetery Gates

ויש עוד הרבה , יש את קוסמיק גייט, סקאזי לפעמים ועוד הרבה...

אבל השלוטים בתחום- Prodigy, מוסיקה שמכניסה אותך ל :vamp: .

ולמקרה שהמשטרה עוצרת אתכם את שמים להם בפול ווליום: NWA - Fuck the Police, הנאה מובטחת. :)

ROOONEEYY

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם מוזיקה לנהיגה אז מוזיקת מועדונים, כמה שיותר באס, גם טוב.

בשבילי אינפקטד משרום\יהל.

אם אני רוצה משהו רגוע אז דיסקים של עמיר בניון, במיוחד - הכל עד לכאן.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

טוב, זה כי אתה מאור יהודה ויש לך שטיפת מוח כל היום.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יוסק'ה,

לא באתי להכלילך עם חלק קטן מהאוכלוסייה הגרה בעירך (העונה לשם "ערסים"), רק ציינתי כי בכל הת'רד הזה אתה היחיד שרשמת שאתה אוהב מזרחית וייחסתי זאת לכך כי הסביבה הקרובה אליך משפיעה עליך.

אין צורך להיבהל. אלו הן עובדות החיים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אה.. ומה אתה מבין בעובדות החיים ילדון?

אין סיכוי שהוא אוהב מוזיקה מזרחית - סליחה.. אני יעדן בשבילך זה היה בוטה מדי - "מוזיקה ים תיכונית שיקית" , בגלל שהוא פשוט אוהב לשמוע אותה? :?

GOT סחוג?

פורסם

טוב, סליחה.

לא הצלחתי להבהיר את כוונתי והכל נרשם בהומור.

אני מצטער אם פגעתי.

המשך חג שמח.

איתמר.

פורסם

הבנתי את ההומור.

תגובת ההסבר שלך ליוסי נראתה לי רצינית מדי , ובגלל זה היה קשה להבין אם אתה צוחק או מדבר ברצינות..

חג שמח :multi:

עוד שיר טוב {בעיקר לפקקים} ששמעתי בוקע ממכונית שהיתה לידי בזמן שהייתי תקוע בפקק עומד בהרצליה פיתוח , ניסים סרוסי : אשליות.

GOT סחוג?

פורסם

נגיד לכם את האמת...

הורדתי (קניתי באימיול במיטב כספי..) את כל השירים שהמלצתם וחוץ מ Petey Pablo - Freek A Leek כל השירים ממש לא קשורים לשירי נהיגה או משהו ממריץ או קיצבי בצורה מתאימה.

אגב.. ה MMM MMM ... שהימלצתי זה היה בציניות אבל אחרכך לקחתי את הזמן ונתתי כמה המלצות רציניות :wink:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני לא רוצה להגרר לוויכוח הגזעני הזה עם אדון starlet16v, זה נראה לי מיותר בכלל לנסות להסביר לו על המוזיקה המזרחית או בכלל, אבל מילה אחרונה - מוזיקה היא אומנות, חופש ביטוי, הדבר הנפלא ביותר שקיים חוץ מהטבע והחיים. מוזיקה זה חופש הבחירה, מאוד טיפש מצדך להעביר ביקורת על בן אדם ולהיות סטיגמטי ולהכליל בגלל סוג מוזיקה.

אני אולי לא אוהב להאזין לאותה מוזיקה שאתה אוהב להאזין לה, אז אני פחות טוב ממך? אני גר באור יהודה ולא במקום כמו רמת השרון או צהלה או סביון או הרצליה פיתוח או כוכב יאיר, אז אני פחות טוב מהאנשים ההם?

אני מקבל את כל האנשים כשווים, אין דבר כזה ערבי טוב או יהודי רע, אין דבר כזה ערס רע או פריק טוב. צריך להכנס לתוך הבן אדם בשביל להבין אותו ולראות מי הוא באמת ומה הוא אוהב ולא להכליל ולהכניס אותו לקבוצה פחות טובה מקבוצה אחרת, לא בגלל מוזיקה שהוא מעדיף לשמוע ובמיוחד לא כשהוא לא פוגע במישהו אחר בזמן שהוא עושה את זה.

שטיפת מוח בתחת שלי. וסליחה על הביטוי.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
שיר הנהיגה האולטימטיבי :

I've been drivin' all night, my hand's wet on the wheel

There's a voice in my head that drives my heel

It's my baby callin', says I need you here

And it's half past four and I'm shifting gear

מזהים?

Golden Earing - Radar Love כמובן

שיר נהדר