Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נתונים של רנו מגאן קופה 2.0 16 V

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהשקתה של המגאן קופה 2.0L החדשה, הדגש היה על כך שזו המכונית הראשונה באירופה בעלת הזרקת דלק רב נקודתית.

אם היא הראשונה, איך היו לפניה? בזה אין טעות. :D

רון

פורסם

אביעד,

אתה איש רע.

נראה לי שהבחור סוגר את האתר ומוכר את המגאן בגללך... :hihi:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

אבל הרכב אכן למכירה... ( צוקרמן, לא למחוק... :D )

לא יודע. בלבלתם אותי, ואני לא מתיימר להבין יותר מידיי במנועים.

הבחור שאל מה ההספק, ואת זה ידעתי לענות. כבר טוב, לא? :D

רון

פורסם
באמת שאני מעוניין להבין...

מה זה ההזרקה הישירה? מה זה הזרקה הרב נקודתית?

נו, מצאת את מי לשאול... טוב, על רגל אחת - חברי הפורום שמבינים בנושאים האלה הרבה יותר ממני מוזמנים להשלים/לתקן/לפרט:

הזרקה רב נקודתית, היא הטכנולוגיה הנפוצה כיום, והחליפה את הקרבורטורים סופית אי שם בתחילת-אמצע שנות התשעים (עם הזרקה חד-נקודתית כשלב ביניים).

העקרון - מנועי הזרקה "רגילים" משתמשים בשיטה בה הדלק מוזרק לפתח היניקה, שם הוא מתערבב עם אויר ונכנס לצילינדר.

הזרקה ישירה כשמה כן היא - הדלק מוזרק ישירות לצילינדר בתזמון מדויק ובהתאם לעומסים המוטלים על המנוע. כך ניתן לנצל טוב יותר את הדלק (חסכון) ולהנות מתגובות טובות יותר.

אם אתה רוצה עוד מידע, יש כאן (למרות שלא קראתי אותו במלואו, ואני לא בטוח שיש שם גם על הזרקה ישירה). חיפוש בגוגל ימצא מידע נוסף, אני משער.

או שאתה יכול לחכות שמישהו חכם יכנס לשרשור ויענה לך, גם טוב ;-)

• תוכן חדש...