Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

עקב סוף עונת הגשמים החלטתי מחר לשטוף את האוטו בצורה יסודית ולשים ואקס.

נסעתי לאוטו דיפו ושם המליצו לי על הואקס שבתמונה.

קניתיח את הואקס הזה המוכר של המליץ לי עליו.

היה גם סוף אחר של וואקס גם של TURTLE עם המרכיב הזה שדיברו עליו בשרשור על ואקס אך אמרו שעדיף את זה.

תמונות מחר אני אעלה לפורום של לפני ואחרי כמובן.

השאלות:

אני מתכוון לעשות זאת ידנית ללא מכונה נכון הרבה זמן אבל תוצאה טובה גם כך.

אני רוצה לדעת את השלבים וכמה צריך למרוח וכמה צריך לשפשף את הואקס לאחר מכן, בקיצור את כל התהליך בבקשה.

זה יוכל גם לשמש אחרים לאחר מכן מה הם השלבים לתוצאה טובה.

ערכתי חיפוש בדקתי בפורום אך לא מצאתי את ההוראות לתוצאות הכי טובות.

וכמובן אנ ירוצה חחות דעת על החומר שקניתי.

הבנתי שצריך להשתמש בשתי מטליות האם זאתי כמו במטבח של ''סנו'' יכול לשמש כהמטלית הראשונה של המריחה? כדי שתהיה עדינה ולא תהרוס את הצבע בורדו מטאלי?.

והשניה קניתי באוטו דיפו ממש חלקה לשפשוף הסופי של החומר.

היכן צריך לשפשף בחוזקה את החומר בשריטות ? האם זה יעלים אותם או יעזור להפתר מהם טיפה?

והאם יש אזהרות למיניהם כדי שאני לא אהרוס את הצבע או תוצאה לא טובה?

תודה רבה למגיבים!

P1010230.JPG

פורסם

הווקס המדובר אינו מכיל שום חומר ממיס (ולכן גם אינו פוגע בצבע מטאלי) - לכן הוא לא יסיר שום שריטה (ולו הקטנה ביותר).

אופן הפעולה פשוט:

לאחר שטיפה וייבוש הרכב יש למרוח את החומר באופן אחיד על החלק אותו רוצים להבריק. יש למרוח שכבה דקה של חומר, לתת לו להתייבש כחצי דקה עד דקה - ולהסיר באמצעות מטלית רכה ויבשה. החומר *קל מאוד* ליישום ואין צורך לעבוד קשה במריחה או בהסרה.

שירשורים על פוליש ווקס היו לא מעט כאן בפורום, סימן שלא חיפשת מספיק טוב...

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק אתה יכול להנחות פה את החבר'ה שרוצים לעשות ווקס לבד באוטו שלהם ולהגיע לתוצאות טובות , אם איזה מטלית אתה ממליץ לעבוד במריחה של החומר ובהסרה שלו ?

משום שבלבלו אותי כבר חלק אמרו לי לעשות עם צמר גפן לפי הקווים של הבודי של האוטו , וחלק אומרים לעשות עם מטלית רגילה ...?

אתה יכול לתת את ההמלצה עם מה עדיף לעשות את הווקס ?

ובנוסף שאלה נוספת : פוליש של COMPOUND שאני עושה לאוטו שלי שהצבע שלו בגג דהוי האם זה יכול למשוך צבע משום שעשית קצת פוליש בגג היום וזה הוריד לי טיפה צבע .

והאם עדיף לעשות את הווקס אחרי הפוליש או שזה לא משנה ואני יקבל את אותה תוצאה של ברק , רק ההבדל היחידי הוא שאני עושה פוליש אני גם נותן לרכב שכבת הגנה נוספת מפני קרניי השמש ?

בתודה שושו .

פורסם

"נסעתי לאוטו דיפו ושם המליצו לי על הואקס שבתמונה.

קניתיח את הואקס הזה המוכר של המליץ לי עליו.

היה גם סוף אחר של וואקס גם של TURTLE עם המרכיב הזה שדיברו עליו בשרשור על ואקס אך אמרו שעדיף את זה."

כרגיל לא מבינים שם כלום.

עדיף את הטרטל ווקס החדש שיצא, מכיר את החומר שדובר עליו כאן והוא יותר מומלץ , גם יותר יקר.

בכל אופן, תיקח 2 חתיכות בד ישנות,חולצה קרועה או כל דבר דומה, אחת תשאיר יבשה ועם השנייה תמרח חומר, תמרח נניח על מכסה תא המטען, חכה חצי דקה וקח את המטלית\בד היבשה ותעבור על המכסה עד שיבריק, באותה צורה תעשה את כל הרכב = קלי קלות.

פורסם

אסור שהפח יהיה חם.

וגם אסור לעשות את הווקס בשמש.

וחייב הרכב להיות יבש, אף טיפה של מים, ואם אני לא טועה גם לא לחות.

אני למדתי את זה ממישהו מומחה בווקסים (RS).

אין על מי לסמוך רק על אבינו מלכנו שבשמיים.

פורסם
אתה יכול להסביר בבקשה למה אי אפשר לעשות את הווקס בשמש ?
אני לא יודע בוודאות, אבל ההיגיון אומר לי,

כי השמש מחממת את הווקס על הרכב ואז קשה להוציא אותו.

תעשה חיפוש ותימצא תשובה לכל שאלה שיש לך לגבי הווקס.

פורסם

חברים באמת תודה על התגובות המהירות.

מחר על הבוקר אני קם שוטף ועושה וקס.

איציק צדקת כרגע מצאתי שירשור על ואקס מסוג שונה CARPLAN וגם על טורטל תגובות וכיצד להשתמש.

רק שאלה אחרונה דיברו בשרשור ההוא על פירורים שהטורטל ואקס משאיר האם זה גם קורא בואקס שרכשתי? וכיצד לעשות שדבר כזה לא יקרה?

פורסם

אם אני לא טועה, האבקה זה חלק ממה שיורד שעוברים לאחר היבוש של הווקס.

עדיף לעשות את הווקס במקום מוצל ושהפח לא יהיה חם.

אין לי ניסיון עם הווקס שרכשת, מצטער.

עוז

פורסם

השעה זה לא מה שמפריע לי......

מה שחשוב לי זה שיצא טוב ויפה ושאנשים יסתכלו על האוטו ויהנו מהמראה הנקי.

וגם שחברים יקנאו.

גם ככה אחרי זה אני עף לישון! כי יוצאים בערב.

אז האם זה טוב בשעות האלה ומתי בערך מחיל להיות חם?

ושאלה מקודם שלא קיבלתי תשובה האם מטלית למריחה כמו ה''סנו'' של המטבח והרהיטים מתאימה?

פורסם

השעות הכי טובות לדעתי הם שעות שמחשיך.(השעון הישתגעה אז אני לא יכול ממש לומר לך שעה מדוייקת).

אתה לא חייב לקום במיוחד או משהו כזה.

אתה יכול גם לעשות את זה במקום מוצל.

בהצלחה, עוז.

(מחר שבת, לא מתאים לעשות את זה כשמחשיך).

פורסם

תוסיף תמונות לפני הווקס ואחרי הווקס.

ככה נדע האם הווקס הזה טוב, רע, ואם הוא כדי לשימוש.

בהצלחה.

לילה טוב.

עוז.

• תוכן חדש...