Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם.

במהלך שיטוטיי ברחבי הרשת, הגעתי למאמר שהרחיב בנושא טיפוח הרכב, ובין היתר כלל סעיף לגבי שמירה על גומיות.

כבר ידוע לי שקיים חומר מיוחד לצמיגים - אשר מכיל בתוכו סיליקון, וגורם לברק של הצמיג.

לגבי יעילותו של החומר שמעתי דעות בעד ונגד - בעיקר שהחומר גורם להתייבשות הצמיג, ומנגד שהוא מונע התייבשות.

בכל מקרה, לא על זה מדובר.

נאמר שם כי ניתן להשתמש בספריי סיליקון (Silicon Spray), פעם בשנה (לפי דבריהם), בכדי לשמור על הגומיות.

לגבי הנושא יש לי מס' שאלות.

האם נכון הדבר?

מה זה בעצם ספריי סיליקון?

האם יש יצרן מסויים או מס' יצרנים של הספריי? יש תמונה?

היכן ניתן להשיג?

כיצד יש להשתמש בספריי?

מעבר, אם מישהו יוכל להרחיב על החומר (ספריי סיליקון - לא סיליקון עצמו, שאותו אני מכיר כבר) אני אשמח.

תודה רבה מראש,

המשך ערב מעולה.

פורסם

אני משתמש בחומר הזה גם לגומיות,וגם לדשבורד - בעיקרון הוא מבריק וחודר לכל חומר פלסטי

חומר נהדר שעושה עבודה מצוינת ולא שמנוני כמו סיליקון.

כדי לעשות מומלץ לקחת ספוג להתיז לתוכו את החומר ואז לעבור על המקום המיועד, כמות חומר לפי הצורך

ולתת לו להספג.

prodshot_protectant.jpg

STI 2004

פורסם

תודה על התגובה.

המטרה שלי היא בעצם לא הברק (למרות שאין לי בעיה איתו), אלא השמירה על הגומיות ברכב -

לדוגמא הגומיות בדלתות ובחלונות, שחשופות לשמש חזקה בימי שמש.

האם החומר עוזר לשמירה על הגומיות, מלבד הברקה?

פורסם

בתמונה זה המיכל הגדול - לי אישית (ניקיון שבועי) הוא מספיק המון זמן, לפחות חצי שנה.

החומר בפנים מאוד חזק ולא צריך להשתמש בהרבה כדי להגיע לתוצאוות יפות.

לגבי מחיר - למיטב זיכרוני באיזור ה50שח+-

יש גם מיכלים יותר קטנים ויותר זולים - אני מעדיף לקנות את הגדול, יוצא הכי משתלם.

STI 2004

פורסם

ממליץ בחום על הספריי המצולם !!!!

אבל זה לא ספריי סיליקון ואני ממליץ עליו יותר מהסיליקון...

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

• תוכן חדש...